**Zmeurici de iulie-august 2009 (15)**

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Fetele va intrebam si eu ce ati folosit pt hemoroizi,nu am retinut cand se discuta,atunci nu aveam probleme.

mami fericita cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

anemonaeu nu am probleme, insa cand s-a discutat mi-am notat ce au folosit fetele

Fitoroid – crema pt hemoroizi
Proctolog – crema pt hemoroizi
Hemosan – crema pt hemoroizi (plafar)

acum nu stiu care este mai buna, poate iti raspunde cineva care a folosit.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si de Tudor Petru (22.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

giova da, exact baclava este, eu i-am zis doar placinta cu nuca.
Saraca, prin ce ai trecut cu sarcina pierduta. Las ca acu ai niste copii tare frumosi!
Hai ca o dau si pe a mea socrela pe brazda, a vazut ca ii intorc inapoi daca are de comentat si o lasa mai moale , dar nu intotdeauna bineinteles

siacob pupam ochioasa mica!

motana fara epi am nascut si inca alaptez. ce studiu faci tu acolo?

pogos da ce soacra modenra ai tu! ce as vrea si a mea sa nu debiteze numa prostii

mamidevladut piciorus umflat ?!!!! sa va treaca!

moniland superfrumusele si rochitele si bodyurile!

flosideea ce preferat are Denis al tau. Bia e ok cu scaunele, tot la vreo 3-4 zile, i-am zis dr si a zis k e normal. Partea aiurea e ca trage niste parturi... in seara asta ii faceam masaj pe spate si cand mi-a tras o "tura" de parturi... era sa cad jos de "aroma". Denis cum mai e?
Ce acritura de soacra ai tu... ar trebui sa le facem cunostinta soacrelor noastre, s-ar intelege de minune

alina 3-4 ore de plimbari?!! ce norocoasa esti! noi azi ne-am plimbat vreo ora, din care a dormit 15 min si apoi fuga in casa ca incepea scandalul de foame+somn

fug si eu la

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 4 luni

bebelusha din burtica

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

inutsa nu-ti inchipui ca soacra-mea e un model. a trebuit data pe brazda de 3 nurori, ca altfel era vai si amar de noi. am noroc cu cumnate destupate la minte.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si de Tudor Petru (22.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Ma bucur ca va plac si voua rochitele de Craciun. Costa 45 lei o rochita si erau si salopete pt baietei, ceva de www.next.co.uk/shopping/boys/newborn/3/6" target="_blank">genul inclusiv "centura".

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

De vreo cateva zile tot citesc exact despre spitale si chestii de genul... intamplator. Sa va zic de ce: o tipa draga mie, ii zice Lore (http://www.doarinbrate.blogspot.com/) aici e blogul ei - a patit-o cu copilasul ei: febra, vomit, diaree... si convulsii, in fine. Ajunge la spital in Sighisoara, sta cateva zile, degeaba, apoi in Alba... nu ii dau aia nici un diagnostic. Unii presupun Rotavirus, baga antibiotice pe bajbaite, tot nu ii dau de cap.
Dar canta toti la unison: CA SA INTRERUPA ALAPTATUL ca asta ii provoaca diaree si ca la varsta asta (peste un an) nu mai e bun laptele! Oare cat de cretin trebuie sa fii, si cu documente de doftor!

Acum is in Timisoara, poate gasesc ceva mai bun acolo, saraca de ea si bietul bb! Povestesc ele aici mai mult, da' e site concurent si iar se dispera astia si baga.. "reclama crizata":
http://www. parinti .com/BrishtarasiLucasaunevoiedeajutorulvostru-t-35734.html fara spatii.

Voiam sa atrag atentia pentru cine nu vaccineaza contra ROTAVIRUS, e foarte periculoasa boala asta si zice ca pe timp de iarna e mai "populara"

Va

Daria Alessia (12.07.2009)

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Mi-am amintit ca am citit intr-o carte (pe care o pun acuma pe gmail) ca unul din semnele ca bb e pregatit pentru diversificare e ca papa 900 ml lapte pe zi, sau mai mult. Si e o carte "clasica", nu idei noi, dinozauri, bla bla... asta ca vorbeati de cat mananca bbeii, daca dati la "blidon",ca cine nu, nu prea stie cat bea bb(vorba lui lucilau, n-am sanii gradati desi ar fi tare faza)

Daria Alessia (12.07.2009)

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Mie mi-au trecut cu supozitoare procto-glyvenol.
Fitoriod si proctolog doar atenuau.

Citat:
citat din mesajul lui anemona27

Fetele va intrebam si eu ce ati folosit pt hemoroizi,nu am retinut cand se discuta,atunci nu aveam probleme.

mami fericita cu Alex

Mami lui Filip, 1 august 2009

Oamenii se roaga lui Dumnezeu sa-i scape de necazuri, iar Dumnezeu se roaga de oameni sa paraseasca pacatul. Acum care de care sa asculte mai intai? Dumnezeu de oameni sau oamenii de Dumnezeu?
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

'neatza fetele!

Dau o Tchibo,ferbinteeee si aromata.

Motana,al meu Stefan bea 900 ml si mai mult dar nu are nici macar 4 luni,nici vorba de diversificare.Ideea e ca prin carti,cantitatea de lapte baut e o medie,e ok si normal ca bebe sa bea si mai putin decit scrie in carti.

Voi ati facut Rotateq-ul cel buvabil?Hm,eu nu stiu ce sa fac,vaccinul e relativ nou si boala e periculoasa cel mai tare in primul an.Eu practic ma tem numai de copilul mare sa nu aduca ceva de la scoala,asta e motivul pt care l-as face.Trebuie facut pina in 6 luni.

Apropo de minuntatul sistem romanesc de sanatate:vorbeam in dimineata asta cu mama si imi citea la telefon rezultate de la analize si la citeva scria asa "nefacute din lipsa reactantului"
,iar la altele "nefacute din cauza de aparat defect"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
La noi toate bune...

Hainutele KIABI sunt misto, eu am luat in vara de pe site-ul mama pt. amandoi piticii. acum s-a deschis si in Militari, cam de multisor, am uitat sa va zic. sunt ieftine, calitate ok si frumoase.

Anemona eu am avut Fitoroid, mie mi-a facut bine, asa am scapat de ciorchinele de hemoroizi de dupa nastere.
Alina spor la shopping, sa gasiti costumatie pt. Stef. Sta bine cu kg la 3 luni. Bine ca a scapat de reactii adverse.
Mushil si eu zic sa mai ceri parerea altor medici, mi se pare absurd sa-l opereze si cu anestezie generala.
Moni mersi de info. trebuie sa ajung si eu la carrefour, sunt mai ieftine decat de pe site-ul asta:
http://bebeshop.wordpress.com/craciun/
si ca sa-l poarte odata e ok si pretul. Pt. copilasi mai mari nu ai vazut?
Elena super ca va face caruciorul. Cand bb are fimoza nu face pipi in jet, ci intrerupt si nu se desface mai deloc acolo...
Blanca sa poarte Eva sanatoasa hainutele si jucariile cumparate.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput