Abdomen extra-plat / P90 X / SI6 & co. ( 9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Bunaaa!!
Scriu rapid ca tre sa bag ploada la poveste si dupa la somn. Am executat kenpo azi.Oare vreti sa ma omorati?? In timpul saptamanii este peste puterele mele sa rezist la un antrenament de o ora. Greuu, dar l-am dus la capat. Mi s-a parut apropiat de exercitiile de la tae bo. Dar e muult. Eu vesnic ma plang de durata antrenamentelor..1 ora e muult si nu am timpul asta .
Va pup si maine va mai scriu!

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

seara buna fetele

eu-s obosita de la munca, fara chef de viata..cand lucrez sunt alt om..un om naspa

mai am si putina febra de ieri la spate si piept

onitza, welcome

hai sa trecem la chestii f amuzante..cand intru pe usa in seara asta ce imi vad ochii..oltenia facea AB RIPPER X:))) era lesinat tot pe jos pe acolo, abia putea sa execute exercitiile alea din cauza burtoiului:)) a zis ca asta e bataie de joc, el de maine cauta ceva mai usor, ca Tony il rupe in 2..deocamdata a zis ca o sa faca ceva mai light si dupa ce slabeste se apuca iar de Tony

Allure ce ma bucur..cred ca abia astepti sa il vezi pe Tony..si noi o sa te aspteptam cu sufletul la gura cu pozele..eu pe zi ce trece incep sa ma indragostesc de el..cred ca incep sa devin obsedata de dumnealui..ce mi-ai facut mai femeie?? poate ma da olteanul afara din casa:)))

miereamara insanatosire grabnica..din pacate se mai intampla si de astea..frate-meu a patit cam tot ca tine si a stat pe tusa fara sport vreo 2 luni si stiu ca a luat si ceva antibiotice..in perioada in care nu a facut sport s-a mentinut cu masaj si sauna..nu te forta pana nu te repari la loc

cred ca as mai fi avut ceva de zis, dar is prea obosita..asa ca, v-am pupat..somn usor

"Where I am today is where my mind put me, and where I am tomorrow is where my mind puts me.If your mind can take it, I know your body can take it."- Billy Blanks

Me, me, me
http://picasaweb.google.com/jasmine24/TaeBoGirlAdicaEu#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Lumi, zi-i sotului tau sa inceapa cu Jillian - scapa de burta usor de tot cu 20 de minute pe zi, 10 zile pe nivel de dificultate, si intr-o luna e ca nou. dupa aia introdu-l cu tae bo, e mai putin dificil decat p90x, dupa parerea mea. cel putin discurile pentru incepatori si medii, nu ma refer la alea extreme pentru avansati. si in vreo doua luni va zburda prin p90x. eu asa cred.

Onitza, felicitari pentru sarcina si bine ai venit. esti extraordinara daca inca mai faci sport acum, o sa-ti prinda foarte bine. eu am citit ca gravidele care fac sport regulat au parte de nastere mai usoara - cel putin la mine s-a confirmat, am ras cu lacrimi in timpul expulzarii si durerile au fost super ok. Allure se intalneste cu Tony, nu cu Billy, ca ea e cu p90x. Allure, ma bucur mult pentru tine ca acum e treaba oabla, stii sigur ca mergi!

Miericica, am vazut pe Aidan in poze, vai ce mare s-a facut!! e un dulce! imi pare rau pentru durerile tale, am patit-o si eu la inceput.

Caro, io am cutie de pastile, nu beau nimic. scrie ca e de 400 mg si tre sa iau de 2-3 ori pe zi cu mancare. si mai are un component care nush la ce foloseste, iti zic mai tarziu.
Deus, sarumana de info, o dulceata ca deobicei. si restul fetelor ca m-ati ajutat cu opinii despre "low fat".

btw de olteni (haiosi tare), azi in parc la masinariile de workout am vazut un cuplu cu un sugar in carut, lucrau impreuna. el foarte in forma, cred ca are nevoie doar de intretinere. dar mami sotia destul de overweight. m-a impresionat enorm cand i-am vazut, el suportiv cu ea, bebe mic dormind in carut...eu ma distram cu sonia la eliptica dubla. deci, sunteti binecuvantate cele care aveti soti care macar incearca sa va sustina si sa lucreze impreuna cu voi!!

eu sunt deja pregatita sa dau raportul, ca mai incolo nu cred ca mai fac nimic. dar o aud pe sonia ca e gata cu monstrii din gips, ma duc sa asist la expozitie. revin cand doarme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

buna fetele!
Allure, wow, te duci sa il vezi pe Tony ma bucur pt tine.
Deus, daaaa, bag destul cand imi vine. si dulce. nu imi permit decat o masa tip indopat curcanul( cum ii zic eu.) si bag si multe legume. sa ma pacalesc. si io vreau L carnitin de mult, am tot uitat.
Lumi- stiu cum e sa vii obo de la munca, ma trezesc zilnic la 6.30, max 7 fara ceva. vin de la munca la 6.30, alerg, mananc cu ccc copila,dush rapid. apoi ii citesc povestea si o culc. cand nu fac sport gatesc. mai gateste si sotul.
Onitza, bravo tie ca faci sport.
Conchita,mi-a prins tare bine si mie ca am mers fff mult pe jos cand eram burticoasa. mers alert ca asa imi place. m-am dus la spital cu dilatatie maxima& fara lichid amniotic, era sa nasc in ambulanta si nu stiam ce am( ziceam ca imi vine sa fac caca). am nascut in 15min de cand am ajuns la spital, iar durerile au fost super ok.
am citit "sugar(zahar) in carut" trebuie musai sa ma culc.
va pup

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

intru si eu sa va salut...am ajuns acasa la 9 si ceva pm cam infometata dar m-am abtinut eroic de la mincare desi am frigiderul plin de bunatati.

v-am citit pe fuga dar n-am timp sa raspund deloc...ma duc la nani ca deja s-a facut 11

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)

www.flickr.com/photos/42726167@N06/sets/72157622754103816/" target="_blank">halfway there

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Buna dmineata!

Olteanu meu se misca ca un zombi prin casa, il dor toate...azi cand s-a trezit s-a apucat sa faca sport si din camera se auzeau niste gemete de parca facea sex cu veioza:-) cred ca vecinele sunt in extaz!

Am si eu putina febra musculara dar vorba lui Tony ne place:-)

Oana - felicitari pentru burtica

Allure - cum sunt antrenamentele one & one cu Tony? dar acelea de 10 minute?

Lumi - dupa o saptamana o sa poata olteanu mai mult, sa se axeze pe calitate nu cantitate - vorba lui Tony

Conchita - te pup, nu te-am uitat, sotul luceaza la problema!

Va pup pe toate, revin mai tarziu cu raport, azi am de lucru asa ca-s pe drumuri o vreme.

daca intr-o zi viata iti intoarce spatele...prinde-o de fund!
http://oscarfriends.wordpress.com/

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

putere...pentru cine crede ca nu mai poate!
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

http://community.webshots.com/user/Deusphoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Astazi termin 4 din cele 6 saptamani de Slim in 6 (weeks, that is).

Sunt mult mai tonifiata la brate, fund, picioare, abdomen. Ma mancanca degetele sa ma masor, dar mi-am promis sa o fac numai dupa cele 6 saptamani, asa ca ma abtin. Am momente cand mi se pare ca e diferenta de volum, altele cand nu vad nimic. De pe creieras, probabil....

Anyways, mai am 2 saptamani si ma bucur, ca m-am plicisit sa fac in fiecare seara aceeasi rutina! Parca sunt pe pilot automat, doar cand ma doare rau sau respir f greu imi amintesc ca nu e aseara, ci seara asta. Abia astept sa trec la altele.

Va pup pe toate si ne vedem maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Allure - fac eu azi curat printre dvd-uri si ghici ce gasesc? acuma vreo 2 ani mi-a trimis sora mea 4 dvd-uri cu sport , le-am pus bine si azi am dat de ele: P90 inainte de X cu un Tony mai slabut si mai tanar, multe exercitii similare dar parca nu asa de tonice si de dure, plus acuma imi place mai mult si cadrul in care se prezinta...si doua dvd-uri cu Slim 6

Ca sa vezi ce ametita sunt! L-am avut in casa tot timpul! Intr-adevar acuma arata mai bine, este ca vinul:-)

In rest, azi am facut piept si spate si probabil ca maine o sa simt febra musculara.

Am mancat binisor si sper sa ma tina treaba pana diseara.

Voi ce exercitii faceti cand sunteti la ciclu?

daca intr-o zi viata iti intoarce spatele...prinde-o de fund!
http://oscarfriends.wordpress.com/

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

putere...pentru cine crede ca nu mai poate!
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

http://community.webshots.com/user/Deusphoto

Mergi la inceput

Deus, nu stiu cum e "one on one" decit din filmuletele de pe youtube...arata foarte distractiv, Tony e intr-o verva de nedescris
http://www.youtube.com/watch?v=7qzi7WCBIeY&feature=channel

deocamdata nu am subscriptie ca e cam scumpulet (la mine se adauga si taxele de shipping outside US ) si n-am terminat inca cu P90X-ul

Onitza, esti gravida si faci sport? wow! bravo tie!!
Cit despre "organizarea" mea ...ea nu prea exista, am multe chestii pe care nu le-am facut de saptamini si inca asteapta cred ca petrec prea mult timp pe net...o sa trebuiasca sa mai tai din el.

BitterHoney sa ne tii la curent cu starea ta

Today: "Shoulders and Arms"..."Are you ready, boys and girls? Let's get moving!"

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)

www.flickr.com/photos/42726167@N06/sets/72157622754103816/" target="_blank">halfway there

Mergi la inceput

Power 90 nu e asa de dur ca P90X dar e foarte bun pt cei ce nu pot tine pasul cu un antrenament dur...e, sa zicem asa, pregatitor pt P90X. Workouturile dureaza mai putin. Cred ca Ele ar beneficia de un asa program, ca ea se vaita de timp.

Da, Tony arata muuult mai bine acum decit inainte .

Cind sint pe stop fac chestii mai usurele: pilates, yoga...nimic greutati sau cardio. Corpul e totusi slabit...nu e bine sa-l fortezi.

Ia uite ce am gasit pe Wikipedia:
http://en.wikipedia.org/wiki/P90X#CLASSIC_TRAINING_BLOCK

Fenomenul P90X! Cite celebritati se antreneaza cu el...
Si daca va uitati mai in jos, gasiti programul pe zile pt fetele care nu-l au inca si o explicatie sumara dar clara a dietei, cum si in ce consta. Yeees!

Mergi la inceput