Fulgusori (169) - Hai Arcadia!
Raspunsuri - Pagina 5
dankutza spune:
Deci, ne agitam pentru Arcadia!
[
Nastere usoara, Arcadia! Nu uita ca esti prima mamica de sagetator!
[
36+ moi si Cezara Maria
AMR 3+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.
Poze recente, la 36 de saptamani
cristina_boc spune:
Buna seara bebelusi, mamicute si gravidute
Mie imi merge tare greu netul. Stau ceva vreme pana reusesc sa deschid paginile pe DC. Cu toate astea am reusit sa recuperez tot, ca ieri am absentat.
In legatura cu banutii pentru spital eu m-am gandit sa nu ma stresez cu banii, si sa nu iau cu mine. Dupa ce o sa imi revin voi cotiza la fiecare in functie de prestatia fiecaruia. Adica depinde de ex daca dr vine de acasa sau il prind de garda. Pentru a doua optiune o sa-i dau doar o suma modica pentru recoltat. Atat. I-am dat suficient in astea noua luni de sarcina. Acuma sunt tare voinica dar parca vad ca atunci o sa urlu la sot sa sara cu banuti.
CRIS 36+ , Andrei Cristian
krelia spune:
MyLady, Romanitza - sa fiti sanatoase si sa va faceti bine. Garantez insanatosire grabnica daca dati cu lamaie multa ....numai ca dureaza mai mult, ca deh, e naturel ....dar am trecut si eu pe acolo si a fost ok.
cosmynik, eram curioasa de spital, pt ca si la municipal se perina cam tot aceleasi preturi ... si o nastere usoara sa ai si un bebe sanatos! Daca nu esti timorata de faza cu datul spagii, nu ai de ce sa-ti faci probleme...oricum, chiar si asa, vei fi uimita cum te vei schimba ...eu, care sunt mana stanga la dat spaga...zici ca imprastiam graunte la gaini
gata, pupix ca se trezeste maimutzel...
_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai
dymomo77 spune:
Ramonika ti-am raspuns pe PM. Daca mai alte nelamuriri vorbim.
Monis multumesc pentru mesaj.
mami fericit de Dan Mihail
ionelamaria spune:
Buna seara.
Vad ca se vb de tarife. Eu tot ce am dat am dat dupa nastere si lumea s-a purtat impecabil. Nu am dat mult, dar cred ca au fost multumiti cu totii, si moase, si asistente si medic...
Noi am facut baita, desi nu am ramas fara buricut inca si mami e speriata rau sa nu faca vreo tampenie... dar tare e bine cu apa calda. Ne chinuim sa scapam de stafilococul luat din maternitate... care ne chinuie si ne chinuie. In rest suntem bine.... mai panjem olecuta de duleli de butica... dal tece lepede la mami in bate( sau la tati).
Sunt tare fericita ca si tati se implica mult... si ii place... Am depasit si aceasta tamere...
Acum sa spun si eu bun venit, cum se cuvine, bebeilor pe care nu i-am felicitat nominal:
Daniel-Stefan de mami Andrutza
Paula-Gabriela de mami Fdaniela
Natalia-Oana de mami Dienutze
Yarina-Gabriela de mami Angel001
Timotei de mami Smaranditza
Maya-Paula de mami Ragagapie
Smaranda de mami Ofetitza
Alexandru de mami Lyly
Tudor-Mateo de mami Mihamora
Sophia de mami Monica9
Andrada-Ioana de mami Zuza_zuzi
Isabella-Karina de mami Jay
Felicitari mamici! sa va traiasca si sa va creasca repede puiutii...
De Mihamora ce stiti? cand vine acasa?
Romanitza, curaj... nu mai e mult... nici la mine nu era c0oborat bebe... a coborat in travaliu...
Andre, inca putin... iti trimit si un si o imbratisare
Kreliuto,
Hai Arcadia!
iar ma chinui de ore sa scriu.... bebe mau e cel mai cuminte... dar eu inca nu mi-am intrat in ritm... si totul se invarte in jurul lui.... iar timpul meu se masoara in intervale de 2-3 ore
Mami fericita de Mihnea
aniversarea nuntii
POZE
cristinica09 spune:
Va pe toate,felicit noile mamici Jay,Zuzi,Monica si bun venit noilor fulgusori.
Eu am muncit la curatenie tot week-end-ul si ma simt de zici ca sunt batuta...am citit din urma si asa cum am promis am intrat sa va salut si sa citesc ce s-a mai intamplat.
Eu o sa nasc la cf 2 si am sa dau pt cezariana 1000 ron pentru ca in fond platim o viata asigurarile si cand avem nevoie trebuie sa scoatem tot noi din buzunar si cum ii invatam pe medici asa ii avem...
In vara,cand aveam cam 14 saptamani dr meu m-a operat de o glanda in vagin pe care mi-a scos-o si i-am dat 400 ron iar la anestezista 150 ron si totul a decurs foarte bine...de fapt dr meu este un om de exceptie si nu a parut nemultumit...plus ca am cheltuit foarte multi bani pe eco,analize la el la cabinetul particular.Acum fiecare da cat poate...
Am primit si eu kit-ul pentru celulele stem de la CBC...sper sa fie seriosi...
Ma duc sa pap niste fructe ca am pofta...va doresc o seara placuta, fara evenimente neplacute
36+
My_Lady0091 spune:
va saluta burtica mea...
37+
A.M.R. 3-
D.P.N.=8 dec.09
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601" target="_blank">wedding day
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui My_Lady0091 va saluta burtica mea... 37+ A.M.R. 3- D.P.N.=8 dec.09 www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601" target="_blank">wedding day |
37+
A.M.R. 3-
D.P.N.=8 dec.09
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601" target="_blank">wedding day
mihamora spune:
Buna seara !
Am intrat sa va multumesc din suflet pentru mesajele voastre, imi sunteti foarte dragi, e foarte important sa stii ca cineva se gandeste la tine
Am ajuns acasa ieri la pranz, operatia a decurs foarte bine, mai putin momentul revenirii din anestezie, cand m-am trezit dar nu puteam sa respir sau sa ma misc, au durat cateva minute bune pana m-au stabilizat,tipau la mine sa respir.....de parca eu nu mi-as fi dorit, dar a trecut si asta.
Suntem bine sanatosi, bebe Mateo a intrecut toate asteptarile si a cantarit la nastere 4250g, are 54 de cm, si doctorita a fost uimita, mai ales ca inainte cu 2 zile inainte aproximase ca ar avea 3300g.
Cu Domi ne-am intalnit afara la scara blocului cand am venit acasa , a trecut pe langa mine fara sa ma bage in seama si s-a dus direct la bebe care era la mama in brate si la pupat pe nasuc. Daca bebe e in patut vrea si el in patut, daca bebe bea cu bibe vrea si el cu bibe si tot asa, si crema la fundulet vrea.......
Aici aveti poze cu noul membru al familiei noastre.
Hai Arcadia !!!Nastere usoara si bebe sanatos iti doresc!
Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007
POZE