Fulgusori (169) - Hai Arcadia!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Romanitza_31
37+
POZE + JUSTIN DAMIAN

SIM UITA-TE AICI....SI VEZI CA DE DATA ASTA AM MIMERIT-O!!!!!

37+
A.M.R. 3-
D.P.N.=8 dec.09
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601" target="_blank">wedding day

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Romanitza_31

Krelia, multumesc, ceai cu lamaie multe multa ....!!!
Dankutza, asa sa fie..sa nu stau peste 40, exact grija asta imi lipsea dupa morcovul cu nasterea naturala ca mai stau si pana la 42!Adevarul e ca eu nu dau nici un semn, nu am nici o durere, nici o contractie , nimic frate
My_lady, pe Jukebox i-am avut la nunta ca si formatie si atat (adica nu suntem rude).

37+
POZE + JUSTIN DAMIAN

...SCUZE...DA SEMENI CU SOLISTUL

37+
A.M.R. 3-
D.P.N.=8 dec.09
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601" target="_blank">wedding day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

oleleiii fetilii nu va "certati"! My_lady a vazut bine, adica pe alex solistul de la jukebox in pozele mele de la nunta pt ca i-am avut pe post de "cantareti" la nunta. Dar, si simi stie ea ceva , pt ca in pozele lui raluci_b apare celalalt tip care a cantat in jukebox!

My_lady, nu am inteles intrebarea cu mamicile din iasi? ca eu sunt din bucuresti ...

37+
POZE + JUSTIN DAMIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmynik spune:

My Lady vroia sa spuna Ramonika nu Romanitza pt ca Ramonika intreba de scoruri pt cezariana in Iasi. Scuze de interventie si ca am rasp in locul tau My Lady
Cosmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

ahaaa, danke Cosminik, pricepui acum!

Citat:
citat din mesajul lui cosmynik

My Lady vroia sa spuna Ramonika nu Romanitza pt ca Ramonika intreba de scoruri pt cezariana in Iasi. Scuze de interventie si ca am rasp in locul tau My Lady
Cosmina

37+
POZE + JUSTIN DAMIAN

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cosmynik

Cosmina

cosminyk...aici recunosc...am sclintit-o
am recunoscut mai sus ca incurc lumea

37+
A.M.R. 3-
D.P.N.=8 dec.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Ramonika eu am dat la dr meu, mana aII-a(pt ca il cunosteam si mai fusesem la el la monitorizari si eco), la anestezista, la infirmiera(cred)care mi-a facut clisma si asistenta care mi-a montat sonda si perfuzia.
La asistenta si infiermiera le-am dat sume mici 15-20 de ron(habar nu am cat se da dar eu atat am dat). La anestezista stiu ca se da intre 150 si 250 de ron. Eu la dr am dat cat am vrut eu si nu cred ca se supara cineva dc nu dai cat trebuie. Oricum dr ii dai dupa si sincer dc isi schimba atitudinea fata de tine ala nu e dr si nu merita sa mai mergi la el/ea. La neonatolog nu am dat nimic pt ca a venit in timpul operatiei, eu am fost dusa la reanimare iar sotul nu a gasit doctorita asa ca... Si nu sunt singura care nu am dat deci... Fara neonatolog.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmynik spune:

Am o intrebare pt fetele cu rh negativ: voi de unde v-ati procurat vaccinul Rhogamma?
Cosmina, sapt 36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

mersi dymomo - poti sa-mi spui pe privat cat ai dat la doctor?

Ramonika si Vladutz

Mergi la inceput

ID MEU DE MESS>My_Lady0091@yahoo.com
eu sunt si acolo...si mi-ar placea sa am si mamici cu care sa vb on line//ca pe aici bate vantul...so ma gasiti acolo negresit

37+
A.M.R. 3-
D.P.N.=8 dec.09

Mergi la inceput