Fulgusori (169) - Hai Arcadia!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Mihamora frumoase poze. Sa iti traiasca baietii, sa fie sanatosi si sa te bucuri de ei.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

???/
ma scuzati incerc ca pun poza direct pe pagina///imi iese la vizualizare mesaj insa cand postez..nu

37+
A.M.R. 3-
D.P.N.=8 dec.09
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601" target="_blank">wedding day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Mihamora, bun venit acasa. Sunt niste scumpi bebeii tai... ma bucur mult ca Domi a reactionat asa de bine....

Mami fericita de Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

[URL=http://family.webshots.com/photo/2465262030105662974jRlxoK][/URL]
asta e ultima oara scuze...

37+
A.M.R. 3-
D.P.N.=8 dec.09
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601" target="_blank">wedding day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Mihamora, sunt superbi baietii tai, cred ca esti tare mandra . Bun venit acasa!

Ionela, ti-am admirat si tie bolfosul, e o scumpete .

De fapt toti fulgusorii nostri sunt niste minuni.Imi amintesc ca la un moment dat a fost o discutie pe forum ....cum o sa arate bebeii, daca nu ni se vor parea 'mumosi' la marea intalnire....dar iata ca avem numai frumuseti la odiseea noastra, unul mai dulce ca altul.
Ii sarut pe toti bebeii cu ocazia asta si pe mamicile lor de asemenea .

40

Mergi la inceput

...fete...m-am dumirit eu pana la urma..doar in blog pot pune poze...dumb head of mine...
asa ca mi-am facut blog....

37+
A.M.R. 3-
D.P.N.=8 dec.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihamora
Suntem bine sanatosi, bebe Mateo a intrecut toate asteptarile si a cantarit la nastere 4250g, are 54 de cm, si doctorita a fost uimita, mai ales ca inainte cu 2 zile inainte aproximase ca ar avea 3300g.

Floricik vezi, ce spuneam eu mai devreme? Mateo a fsot estimat la 3300 si cand colo a avut 4250. Pai, asta mai e marja de eroare? E clar, dupa cum am banuit, cand bebe depaseste o anumita varsta, dr nu mai poate aprecia bebelusul cum trebuie. Asa ca nu te mai stresa. Lasa ca ne mesegiuiesti tu pe noi si ne spui ca ai o fetita de peste 3500g.

Mihamora Dumnezeu te-a trimis sa ne scrii acest mesaj ca sa ne mai linisteti pe mine si pe Floricik. Eu m-am linistit din a doua zi. Sper ca si Floricica noastra scumpa sa nu se mai streseze.

36+ moi si Cezara Maria
AMR 3+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

Poze recente, la 36 de saptamani

Mergi la inceput

mihamora...,,sclipocesti,, toata de fericire
se vede ca esti o mami implinita...ma bucur enorm...

37+
A.M.R. 3-
D.P.N.=8 dec.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Andre ai vazut ca e totul ok? Printesuca ta creste bine si asteapta momentul in care isi va vedea mamica. Scuza-ma daca nu am fost atenta dar de ce trebuie sa faci cezariana? Numai in cazul in care ar fi probleme dar daca e totul ok?

Doris 39+ Matteo ......

poze

AMR 1 SAPTAMANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

HAI ARCADIA

Doris 39+ Matteo ......

poze

AMR 1 SAPTAMANA

Mergi la inceput