Fulgusori (169) - Hai Arcadia!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dimineatza!

Felicitari mami Arcadia!!!

Bun venit pe lume Sanziana!!!

Lavi iti inapoiez icii si multumesc ptr ua delicioasa!

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
36+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 3+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

mneata...

raportez iar noapte albica , cu maraieli si dormit numa pe burta lu mami, a lu tati, si in pat cu mami dimineata ca era franta mami

Si acum a adormit tot calare pe burta lu mami, da am reusit sa ii fac transferu in carut, caci se pare ca ii place mai mult sa doarma acolo...

Felicitari Arcadia, bine ai venit pe lume bb Sanziana! Sa fii frumoasa ca florile ce iti poarta numele, sanatoasa si sa ii bucuri pe parinti!

Am vazut si eu pozici cu Katy si bebitza Elisabeth , felicitari inca o data, si sa va bucurati de fetita!

Vazut si poze noi de Santiago, multam Monis ca ne mai dai de veste ce mai faceti! Eu tot mai sper sa revii in forta aici pe forum, ca tare mult m-am bucurat cand m-am intors acasa de la spital si am vazut in ce forta incepusei tu viata alaturi de bb mic, si ce activa erai si pe forum! hai inapoi, caci pe zi ce trece suntem mai multe mamici ocupate si mai putine gravidute, care au nevoie de parerile noastre/ experienta noastra vasta in ale nascutului/bebelitului (-nu sunt deloc laudaroasa, nu??) ..

Camy, ma bucur ca te-a linistit pediatra, si la mine rechinasa mai mult apos face kk..

Lavinia, LMA pt cele 4 saptamani implinite de bb Rares!!! Sa creasca mare si frumos si la cat mai multe saptamani senine si vesele alaturi de parintii lui!

Si la noi azi rechinasa face 3 saptamani

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

pozici noi cu rechinas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Simonette, tot pe baricade la munca?? Promiti ca saptamana asta e ultima de munca?? Lasa-l si pe bb din burtica sa se mai odihneasca nitzel, si mai profita de timpul pana la nastere sa stai cu putzulicile de acas, ca pe urma cu bb 3 o sa fie si mai dificil de impartit timpul cu toate putzulicile

Stephy, , mereu activa aici, sunt curioasa cand vii acasa cu bb mic, mai reusesti sa iti faci timp si de forum? Ca eu rareori prind liber sa stau pe forum...si atunci cand e al meu acasa si sta el cu fata!

Apropo de tatici, si al meu ca si al Ionelei, LaureiG, e ft ft implicat in cresterea rechinasei, cand vine dupaamiaza acasa sta el non stop cu ea, o adoarme pe burta lui, o plimba ore in sir prin casa daca se maraie, dimineata se trezeste el la ora 5 sau 6 si o mai tine cu el o ora/doua in brate,pana pleaca la munca, ca eu sa ma pot odihni. Ce sa mai...mai ca sunt geloasa ca sta mai mult el cu rechinasa, decat eu Unde mai pui, ca a invatat-o numai in brate si plimbata, si dansata prin living si ...o sa o pupe numa in fund! Eu cred ca o sa fiu personaju negativ, care o sa o pun la punct, o sa tin mai din scurt, ca daca ar fi dupa al meu sot, deja de pe acu ii face toate mofturile

Cory, felicitari pt kg luat de bb intr-o luna ,sa creasca mare si cuminte, sa poata si mami lui sa mai impartaseasca cu noi pe forum ce mai face, cum va descurcati

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

pozici noi cu rechinas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Doarme bebelusul meu...imediat cum se trezeste...papam si apoi o sa iesim cu carutul la plimbarica! Multzam Laurairina...multzam Simonette!

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga
RARES SPItAL

Poze
poze rares 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Neata

Arcadia, felicitari!!!!!

Lavinia, saru’mana pt cafea, tare buna, ca de obicei. La multe lunite fericite!!!!

Shtephy,sigur ca am pus cateva clatite de-o parte, sunt pt toata lumea .

Kathy, e tare dulce printesa ta!!!

Ramonika,te asteptam cu vesti de la doctor.

Ionela,Monis

40

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

hai fetele cucuietele, inca 1 pag ca sa fac capitol nou, ca tot sunt pe userul comun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Felicitari Arcadia!Bine ai venit Sanziana!!Sa cresti mare ,sanatoasa ,frumoasa si fericita mereu!

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 38+Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

am mai facut ceva modificari la listuta, daca mai vedeti greseli / lipsuri, sa spuneti sa corectam. am pus si linkuri de la numele copiilor la pozici, sper ca e ok, ca pozele sunt in albume private...

Mergi la inceput

Buna dragelor.
Pupici multi tuturor.
E tare slaba activitatea pe aici, imi pare tare rau ,imi doresc sa trecem peste.

Ramonika tin pumnii zi la medic.

CoryB felicitari pt cresterea lui bb si din cate imi aduc aminte doar san papa.

Lavinia e buna cafeaua .Ce mai face piciulica?E mai linistit?

Andre am dus o proba din col la un laborator si mi-a iesit infectie cu Klebsiella pneumonie si mi-au dat o antibiograma saracacioasa ,nici un antibiotic nu era permis in sarcina si medicul nu a fost multumit,mi-a zis ca repetam analiza la bioclinica unde nu a iesit nimic.
Si asa mi-a recomandat sa mai recoltam inca o data,sper sa iasa bine .Asta e ...

Pup cu drag toate mamicile si burticile si unul special pt nov.dec.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nov.dec2009

am mai facut ceva modificari la listuta, daca mai vedeti greseli / lipsuri, sa spuneti sa corectam. am pus si linkuri de la numele copiilor la pozici, sper ca e ok, ca pozele sunt in albume private...

s-a latit rau pagina.de la linkuri oare?

Mergi la inceput