Fulgusori (169) - Hai Arcadia!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

FELICITARI ARCADIA!!

BINE AI VENIT SANZIANA!

Floricik 38+ Maria Ema
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

aseara Flavius tipa de mama focului, am si scris intr-un mesaj ca dupa cum plange nu ii este foame si nici colici nu are...pana la urma a adormit, acum la 4:20 cand s-a trezit, l-am schimbat...exact atunci a facut kk foarte apos...am citit, spune sa anunt de urgenta medicul...oare pot sa mai astept vreo 3 ore??????
Adica nu as scula medicul din pat la 5:00 dimineata, dar am citit ca riscul de deshidratare e f mare..
Ce sa fac?????

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna dimineata, Stephy eram tare curioasa de controlul tau, imi pare rau ca a durut, dar ma bucur de TNS. De ce iti recolteaza asa de des? Pe mine nu m-a suit deloc pe masa si nu pot decat sa-i multumesc. Mi-a dat o crema antifungica la mancarimi si atat. Lili Bine ati venit acasa, ne lipsesti! Katy Elisabeth e o scumpa, sa va traiasca. Arcadia Felicitari, sa-ti traiasca Sanziana in sanatate!Pupam. 38+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus
aseara Flavius tipa de mama focului, am si scris intr-un mesaj ca dupa cum plange nu ii este foame si nici colici nu are...pana la urma a adormit, acum la 4:20 cand s-a trezit, l-am schimbat...exact atunci a facut kk foarte apos...am citit, spune sa anunt de urgenta medicul...oare pot sa mai astept vreo 3 ore??????Adica nu as scula medicul din pat la 5:00 dimineata, dar am citit ca riscul de deshidratare e f mare..Ce sa fac?????
Ce ai facut pana la urma? Cum e Flavius? 38+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Neatza all! gata cafeaua! So enjoy!

Raportez noapte linistita...ne-am trezit, am mancat, am stat cuminti langa mami de la 3 la 4, apoi am adormit!

Camy, eu zic sa nu te ingrijorezi din cauza scaunului!

Arcadia, felicitarile mele! Sa iti traiasca bebelina!

Pupici Shtephy,Monis,Andre,Camy,Lumi, Ionelamaria,Dienutze,Dankutza, Ramonik,RamoC, Laurairina, Floricik, Lauradi, Miany, Katy,Ancutza, Simina, Raluci, Simonette, etc.

AAA...intreba cineva de dureri de cap dupa rahianestezie....eu am avut dar numai in prima sdaptamana dupa operatie...si treceau cu aspirina!

Si inca ceva...azi am implinit 4 saptamani!

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga
RARES SPItAL

Poze
poze rares 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laviniablagaSi inca ceva...azi am implinit 4 saptamani!
Wow! Sa-ti traiasca mult mult mult si fericit! 38+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Neazta mamici si burtici!Iar nu am mai scris de mult insa chiar nu am timp. Bebe Andrei e posesiv, o vrea pe mami non stop noi suntem bine, sanatosi, papam bine, a luat 1,100 kg in prima luna. Colicii ne streseaza rau de tot, noroc ca nu sunt zilnici. dar de ieri e plans mare... offfff. Dar trec ei , uraciosiiVa urmaresc, scriu mai rau dar citesc totCea mai fericita mami de Andrei Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Neata! Multumim de cafeluta!
Profit ca e tati pe pozitii

Bine ai venit micuta Sanziana!

Multumesc fetelor care mi-au raspuns cu durerea de cap, of, sper sa treaca! vad ca azi e lumina si pe strada mea, macar sa scap!

Camy, ai incercat sa ii dai un pic de lapte praf? A mea cand oracaie degeaba...de fapt ii e fomica, cu toate ca a papat san si o ora jumate inainte!

MyLady, mie mi-au folosit tampoanele minune dar doar vreo 10. Le facusem cu vata strat dublu si, evident au fost cam uriase, nu umpleam niciodata vreunul. Nu stiu cum sunt acele seni, dar banuiesc ca sunt mai mari decat tampoanele obisnuite, asa ca ar trebui sa ajunga. Daca optezi doar pt tampoanele astea ia-ti un pachet de vata si tifon pt acolo.

Stef, felicitari pt rezultatul bun la TNS! Eu nu l-am facut si am stat cam cu grija.

Pup fetele si comorile lor!

Mica minune, Natalia Oana (16.11.2009), ne umple vietile de bucurii! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna fetelor

..suntem mai bine, a mai facut un kk normal, el e bine, papa san, am vb cu pediatra si mi-qa zis ca este bine....cred ca iar avem colici...tocmai ce scapasem de ei...

Lavi, felicitari pt cele 4 saptamani! Si la mai mare!

Rahi si durerile de cap, eu nu am avut asa ceva...slava domnului!

..si azi vine mama ...Doamneeeeee..o astept ca pe un cires copt...sa apuc si eu sa ma spal pe cap..ca nu stiu cum fac dar in afara de dus nu mai am timp de nimik

..si acum merg la urlator!

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Salutare!!!
Felicitari ARCADIA Bine ai venit SANZIANA!!!
La mine merge ffff greu DC ..in 10 min incarca o pagina... la voi??

36+

Mergi la inceput