Fulgusori (169) - Hai Arcadia!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

HAI ARCADIA

38+
A.M.R. 2-
D.P.N.=8 dec.09
HAI BECCA...TE ASTEAPTA MAMI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

buna fetele am pus foto pe picasa revin maI TARZIU

SUNT O MAMICA FERICITA SI IMPLINITA CU ADEVARAT!!!!! Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

ionela maria, spune-mi te rog frumos....inainte travaliu...ai avut ceva dureri...eu de cateva zile ma confrunt cu niste contractii,in special seara...si devin tot mai puternice pe zi ce trece...si mi-e frica rau...nu stiu ce sa fac..
multumesc

inainte de travaliu ( cum va si povesteam exact inainte sa se rupa apa) am facut curatenie... am fost la cumparaturi si am facut o ciorba radauteana.... nu ma durea nimic si eram plina de energie

Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa
aniversarea nuntii POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Am facut TNS azi ,a iesit foarte bine ,dupa spusele medicului ,apoi control naspa pe masa ,cica mai sta o vreme bebe si partea cea mai dureroasa a fost recoltarea pt a treia oara secretii din col.Sa vedem ce o iesi acum (datile trecute la un laborator mi-a iesit infectie cu Klebsiella pneumonie iar dupa o sapt fara nici un tratament la alt laborator nu a iesit nimic...si pt asta ma chinui eu cu valvele alea naspa).
Dankutza sunt multe antibiotice permise in sarcina,si eu am luat si au mai luat fete pe aici mai mult ca tratament in infectii urinare.
Se poate pune si in timpul travaliului o perfuzie cu antibiotic daca nu se face tratament prealabil.LauraG a avut streptococ B si spunea ca va primi perfuzie inainte de nastere.
Multumim mult de informatii.

Apropo LauraG ce ati facut astazi la medic?E bine big tiger?

Simina cum au iesit analizele Mayutei?Dar tu la gine ce ai facut?

Ionela chiar nu meriti decat multi pupici de la mine si Stefita...ea primeste oricand cu drag urarile.Si eu i-am zis 3 zile la multi ani cand am vazut ce se bucura.
Imi pare tare bine ca va descurcati cu tzitzi ,scutecul este cea mai buna dovada ca este bine alimentat bebelusul.

Cristinaboc sa vii cu vesti bune de la medic.

Dienutze cred ca a fost tare frumoasa prima plimbare cu fetita voastra .Nu raceste micuta la baita dupa cum descrii tu .

Floricik multumim ca ne tii la curent.
Speram sa vina repede Ramona din Arad cu micuta sanatoasa acasa.

S alinutza bine ati venit acasa,am admirat bb David in pozici.Cand va acomodati te asteptam mai des aici.

Alinus multumim mult de urari.Te asteptam mai des pe aici ,in masura in care iti permite timpul.

Simonette pt mami de putzulici sa ii treaca supararea.

Miany da ai dreptate ,merita orice,totul fetita mea.Ne rasplateste cu multa dragoste si ce ne putem dori mai mult de la ea?
Si cu greutatea bebelusilor ai dreptate,conteaza doar sanatatea lor.
Va pup si stiu ca in curand o sa scrii ca papa bine David doar san.

Lylyana bine ati venit acasa! Mi-e tare dor de tine,sper sa te faci bine repede si sa ne povestesti prin ce ai trecut.
Alexandru este minunat,dulce foc,deja zambeste si e mare cat un copil de o luna -doua.Multe felicitari inca o data si sa aveti o viata fericita impreuna.

Lalu sper xa mi-ai oprit 3 clatite cu dulceata de zmeura,da?

Laurairina uita de starea neprietenoasa te rog.

Ariel 7000 iti multumim mult de vesti,te rugam sa ne tii la curent

Hai Arcadia!!!

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 38+Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

hop si eu la sch 3 cu Flavius in brate...urla sa auda tot blocul ca avem bb mic...nu stiu ce are...colici nu...foame nu...

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

oky...ms..
inseamna ca,contractiile mele or fi de la faptul ca bebelina e grea...tre sa aiba vreo 3,600 acum...maine aflu...cu ajutorul lui DD...de acum am...cum se spune...sarcina la termen...sper sa fie bine...sincer sunt speriata rau...si m-am saturat si de plans...

38+
A.M.R. 2-
D.P.N.=8 dec.09
HAI BECCA...TE ASTEAPTA MAMI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Sa fie in centrul atentiei

edit
despre Flavius vorbeam ,ca nu stiu sigur daca s-a inteles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Sa fie in centrul atentiei

edit
despre Flavius vorbeam ,ca nu stiu sigur daca s-a inteles.

cred

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Gata! a venit Sanziana la ora 0.50, are 3.800 gr. arcadiei ii este somn . si mie la fel. noapte buna!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

mesaj de la Arcadia

Am nascut la 00.50, bebita e bine, frumoasa, 3.800.

Felicitari mamicii si bun venit noii bebeluse!

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput