Fulgusori (169) - Hai Arcadia!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dienutze

Fetelor cu cezariana cu rahie, aveti dureri de cap? Pe mine ma omoara seara mai ales si cred ca e de la anestezie. Trec, nu e asa?

Mica minune, Natalia Oana (16.11.2009), ne umple vietile de bucurii! sa fim sanatosi!

Eu am avut dureri crunte de cap cam in a 3, 4 si a 5 zi dupa cezariana, dar am avut noroc ca eram in spital si m-au tratat regeste cu perfuzii cele 3 zile, asa ca am scapat acolo de dureri! Ma durea capul doar cand stateam la verticala, cum ma puneam in pat, cum trecea Mai stiu multe cazuri care au ramas cu dureri de cap, o prietena si-a taiat un cartof in felii putin mai groase, si le-a pus pe frunte, a legat cu un batic, si a zis ca asa i-a trecut durerea! Incearca si leacu asta babesc, poate nu te mai doare!

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

pozici noi cu rechinas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

floricik spune-mi, te rog, unde exact la Institul de Hematologie trebuie sa fac analiza aia de anticorpi anti A? LA ce etaj? STii cumva daca acolo se face si anti Rh? Care sunt preturile? LA ce ora sa ma duc? 9 e tarziu?

36+ moi si Cezara Maria
AMR 3+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

Poze recente, la 36 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

floricik spune-mi, te rog, unde exact la Institul de Hematologie trebuie sa fac analiza aia de anticorpi anti A? LA ce etaj? STii cumva daca acolo se face si anti Rh? Care sunt preturile? LA ce ora sa ma duc? 9 e tarziu?

36+ moi si Cezara Maria
AMR 3+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

Poze recente, la 36 de saptamani

Este la etajul 1. Cum intri pe poarta, cladirea din fata. Din cate stiu fac si pt RH. Analiza anti A a costat 14 ron. Cat despre program ...acolo era trecut 8-10. Eu am fost pe la 8 si ceva. Sa nu te duci vinerea ca nu recolteaza. Din cate stiu vinerea doar dau rezultatele.

Floricik 38+ Maria Ema
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

ROXYLAY, AVALON sa va traiasca bebeii. Tare frumosi sunt...Ptiu, ptiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianeAli spune:

Dankutza, eu am cerut sa imi fac aceste analize de stafilococ din grupa B acum o saptamana, si doctorul mi-a spus ca nu are rost sa le fac decat daca vede el ceva simptome.

mi-a mai zis ca chiar daca mi-ar iesi pozitive analizele si m-ar trata, pot reaparea la o saptamana sau chiar cateva zile din nou, si tot nu rezolv nimic. mi-a spus ca cel mai bine- in caz ca as avea acesti stafilococi-e sa fac tratamentul chiar inainte de a naste cu cateva zile, si asta clar sub supravegherea lui si daca considera el ca e ok.

deci eu spun sa nu te stresezi, si da, sa vorbesti cu doctorul tau sa vezi el ce crede.
si ai grija de voi in continuare.

37+ Lorin Edward

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

inca nu a nascut arcadia...am vorbit cu ea pe la 9 si zicea ca e bine, ca nu are dureri, nici dilatatie, ca nu stie ce cauta ea acolo. ii montase perfuzia cu oxitocina si astepta...am sunat-o acum si nu raspunde, asa ca am eu un feeling ca s-a mai schimbat situatia intre timp. va tin la curent.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

schimbul 3 haideti la

37+
A.M.R. 3-
D.P.N.=8 dec.09
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601" target="_blank">wedding day

Mergi la inceput

gagici...adica mamici...am tot tinut sa va intreb....v-au folosit tampoanele alea ,,home made,, tifon plus vata?? eu inca nu le-am confectioant...am luat tampoane pt pipilica de la seini...

38+
A.M.R. 2-
D.P.N.=8 dec.09
HAI BECCA...TE ASTEAPTA MAMI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Lalu, cumpa, nu deranjezi.... daca nu pot raspunde nu raspund... si scriu cand am timp. eu sunt "busy" tot timpul pe mess.... ca am o lista luuuunga sa-mi ajunga...

Romanitzapractic la mine s-a rupt apa la 11.30 noaptea.... la 2 eram la spital..... pe la 4 au inceput contractiile.... deloc dureroase.....de nascut am nascut la 16.40, deci , teoretic, a fost un travaliu lung lung.... dar de durut a durut cam 3 ore... si sa stii ca zboara repede timpul iar durerea nu e de nesuportat... ( la mine nu a fost) nici epiziotomia nu e de spaima.... si acum ma jeneaza.... dar e suportabila... chiar poti uita de ea... nasterea in sine e grea... dar nu e de nesuportat... nu e cel mai mare cosmar... Iti da multa putere puiul mic... si daca asculti medicul scapi usor. Spun asta cu toate problemele pe care le-am avut... ( cand am timp am sa va povestesc) in cele 3 ore de dureri am intrat rupta de obosita... ca dupa maraton .... de la reactia proasta la oxitocina ( unica in felul ei) si , cu toate astea.... fara anestezie.... nu a fost cumplit... a fost doar greu. Curaj... la mine bebe a coborat in travaliu

lylyana.ion, ma bucur ca sunteti bine.... e bine ca papa si doarme... si Mihnea tot cam asta face.... mai pangem de burtica putin.... dar trece in brate la mami si la tati... si ma bucur mult ca trece repede asa... si nu trebuie sa-i dau medicamente pt asta deocamdata

dymomo, ce bine ca Danut a scapat... sper sa scapam si noi repede... deja mai apar rar cate o bubita pe ici pe colo.

laurairina13, multumesc mult si tie. Doamne, ce m-as face fara voi... eu mor cu cartea aia in comp.... si de citit nu are cine sa o citeasca... parca vad ca o scot la imprimanta sau o cumpar... ca asa nu merge... Bebe meu nu prea se trezeste sa pape la 3 ore... si ma temeam ( paranoica.... CLAR) ca papa putin si e lipsit de enrgie... ( desi nu cred din tot sufletul asta).... dar ma bantuie cate un gand... tare ma ajutati sa ramana doar umbra gandurile astea si sa nu devina griji reale. Pup rechinasa mica... sa se faca mare

floricik, stiu ce spui.... te cred ca nu mai poti..... dar mai e putin.... si daca lu' bebelina ii place sa fie numai a lu' mami... nu fi trista.

Lidia74, tu ce mai faci draguta noastra? tot cu incurajarile pe aici? Dar dincolo de net cum mai esti?

Mami fericita de Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

ionela maria spune-mi te rog frumos....inainte travaliu...ai avut ceva dureri...eu de cateva zile ma confrunt cu niste contractii,in special seara...si devin tot mai puternice pe zi ce trece...si mi-e frica rau...nu stiu ce sa fac..
multumesc

38+
A.M.R. 2-
D.P.N.=8 dec.09
HAI BECCA...TE ASTEAPTA MAMI

Mergi la inceput