Fulgusori (169) - Hai Arcadia!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

LALU.....PENTRU CURAJ SI PENTRU CA SA VINA BEBE FUGUTZA,PENTRU TINE...

37+
A.M.R. 3-
D.P.N.=8 dec.09
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601" target="_blank">wedding day

Merci
Dau eu de veste cand e cazul de majorete

Acum nu stiu daca sa ma apuc de niste clatite sau nu, ca tot am dulceata de zmeura si-mi ploua in gura .Nu ma simt prea bine, dar macar cateva minute cred ca rezist langa tigaie...mai o contractie, mai invart o clatita si uite-asa mai trece vremea.
Gata, m-am hotarat...ma duc sa prestez si apoi va invit si pe voi la o clatita .

40

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

am actualizat si eu semnatura ca uitasem

Lili fericita de Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Lumi ieri l-am scos prima data afara si am fost in Copou. Din nefericire azi nu am reusit pt ca de la 11 la 16 am avut program de urlat si cum asta noapte am dormit doar 3 ore nu am mai avut putere. Sper maine sa iesim putin.
My Lady la cate teste negative am vazut era normal sa fac atatea teste. si spor la citit.
Ionela noi am plecat din spital inainte de noua invazie a stafilococului auriu asa ca am scapat. Las ca se face Mihnea bine.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Ionela mc mult de incurajare... sper sa vina dr meu..sa nu intervina nimic care sa ma dea peste cap...

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Revin cu niste informatii. Acum vreo 2 zile in urma, va spuneam de screening neonatal.
Bineinteles ca am forat si am luat niste informatii pe care as dori sa le impart cu voi.
Chiar daca nu nastem la CMU- Maternitatea Regina Maria, tot putem face acest screening. Ideal este sa il facem intre 36-72 de ore dupa nastere. Daca vrem, ne putem duce in Tudor Vladimirescu, adica acolo unde este laboratorul. Putem lua cardul in ziua nasterii sau cu cateva zile inainte de nastere. Cardul pe care se face recoltarea poate fi ridicat de la Laboratoarele Unisyn sau de la unul din partenerii Unisyn din Bucuresti sau din tara.
In prealabil, trebuie vorbit cu medicul, daca este de acord sa recolteze. Nu e mare scofala. Il inteapa pe bebe in calcai si ii ia fix 5 picaturi de sange pe care le pune in 5 cerculete. Apoi cardul trebuie lasat sa se usuce timp de 4 ore. Taticul, poate duce cardul la laborator. De acolo va fi trimis in Germania.
Rezultatul il vom primi in cateva zile. Costa 420lei.
Bebe este testat pt o gramada de balarii, pe care daca le are (da Doamne sa nu) se pot face investigatii ulterioare si incepe tratamentul din timp. Uite www.testarenounascuti.ro/articole/5-descriere-boli-congenitale-metabolice" target="_blank">aici niste informatii in plus.
Eu o sa vorbesc azi cu tati, si vineri il atac pe The Doc, sa il intreb daca e dispus sa faca asta.
Pe voi, va interseaza pe vreuna? Se poate face si in a doua saptmana de viata.
Nu vreau sa ma abtin la nimic din ce cred ca i-ar fi bine bebelusei mele. Mai bine dau pe teste astea si nu ma duc prin Cora o perioada.

36+ moi si Cezara Maria
AMR 3+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

Poze recente, la 36 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Pupici la fete! Eu de vreo doua zile sunt, vorba lui Monis, cam neprietenoasa! Si eu am sesizat ca lipsim multe feti de pe aici,vin si ma scuz- cum suntem deja multe mamici, suntem prinse de bebei si de toata activitatea din jurul lor!
Vreau sa ii raspund si eu Ionelei, a mea rechinasa suge cam 10-15-18minute maxim la o repriza de papat! Si pediatra mi-a zis ca cam atat trebuie sa stea la san! Plus, daca citesti si in cartea Mama si copilul a lui Capraru, la fel scrie: bebele isi ia lapticul cam cat ii trebuie in primele 10 minute, pana la 15...Ce e dupa..e alintat, stat la tatzi, dormit..etc
Stiu ca nu e o regula, ca sunt bebei care stau si jumate de ora/o ora la san...Dar voiam sa te linistesc, ca daca bb suge 15 min cum zici tu si apoi doarme linistit 2-3 ore inseamna ca a papat cat ii trebuie!
Camy, legat de distantarea meselor de alaptat, asa ma sfatuise si pe mine pediatra, sa nu o tin non stop la san, si distanta minima intre mese sa fie de 1.5 ore si sa incerc sa ajung undeva la 3 ore distanta intre ele..Vad ca si tu ai primit aceleasi sfaturi si bb Flavius e mai linistit acum,unde mai pui ca e si lapticul reglat! Deci am primit si eu confirmarea ca pediatra mea nu vorbeste pe langa si de aiurea!
Ramonika, bafta maine, sa lamuresti pana la urma cand vei naste, cu doctorita ta! Si sa alegi ceea ce e mai bine pt tine si bebelina!
Pt celelalte viitoare mamici-cu burticutzele la dotare inca, nu va mai nominalizez ca inca sunteti multicele, va pup pe toate, si chiar daca nu mai fac referire la fiecare in parte, sa stiti ca mi-e gandul la voi, nu v-am uitat, si nu vreau sa credeti ca nu mai fac galerie,acu ca eu m-am 'vazut cu sacu in caruta'! Nu e din rea vointa.., pur si simplu nu imi mai ajunge timpul
Si inca ceva...sa va bucurati de burtici si de miscarile din burtica acu cat mai aveti timp...Ce dor imi e de burtica mea..

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

pozici noi cu rechinas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Fetelor cu cezariana cu rahie, aveti dureri de cap? Pe mine ma omoara seara mai ales si cred ca e de la anestezie. Trec, nu e asa?

Mica minune, Natalia Oana (16.11.2009), ne umple vietile de bucurii! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Dankutza si eu am avut la analiza de lama E coli si am urmat tratament 10 zile cu antibiotic, tot in ultimul trim. Am intrebat dr daca e ok pt bebe si a zis sa stau linistita

Mica minune, Natalia Oana (16.11.2009), ne umple vietile de bucurii! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Citat:
citat din mesajul lui miany75

Simonette nu-mi vine sa cred ca mai lucrezi...cum ,saracie te descurci cu toate?! esti de invidiat!![pu]

Sa stii ca m-am tot gandit de la inceputul sarcinii ca o sa ma opresc, ba la 6 luni, apoi la 7 apoi am zis ca la 8 si uite-ma in 9 luni nevenindu-mi sa renunt fiindca stiu ca o perioada klunga de vreo 6 luni o sa imi lipseasca munca mea si clientii mei In orice caz mai mult de o saptamana nu cred ca mai vin ca ma bate sotul! El ma tot indeamna sa stau acasa de cateva saptamani dar nu m-am putut abtine Eu va invidiez pe voi proaspetele mamici care mamiciti cu drag.... unul pt tine si unul ptr David

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
36+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 3+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Laurairina nu trebuie sa te scuzi. Eu chiar admir toate mamicile pt ca aveti timp si de forum, ne povestiti de minunile voastre, ne incurajati si pe noi astea cu morcovii.
Zici ca iti e dor de burtica...hi hi mai stii cand ziceai ca abia astepti a nasti, ca nu te mai poti incalta nici cu sosetele? Asa sunt eu acum...nu ma pot incalta singura, arsuri, insomnii...stii tu. Tot tacamul Si bineinteles ca nu mai am rabdare sa-mi vad fetitza.
Dankutza mie vineri mi-a recoltat pt analize. A vazut dr ca secretia e mai abundenta si mi-a dat reteta cu ovule Lomexim ca pana ridic analizele pot naste si nu a vrut sa se riste.

Floricik 38+ Maria Ema
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput