Fulgusori (169) - Hai Arcadia!
Raspunsuri - Pagina 14
lia_2009 spune:
cosmynik si eu am rh negativ si voi avea nevoie de vaccin rogama. Am inteles ca nu se mai gaseste in farmacii dar spitalele il au si il fac gratis. Ai intrebat dr tau?
Nastere usoara.
31 sapt 

Andrecluj spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui miany75Andre ma bucur ca totul e in ordine si tinem pumnii stransi pana vine Chiara!![]() ![]() |
38+
Chiara Ada
vias spune:
Ionelamaria ca bebe sa doarma 3 ore...cam 20 - 25 min la san...stiu o cunostinta care sugea 5 min pe ceas...cu o viteza maaaaaaaaaaaaaare si e ditamai flacaul. Ideea e sa nu-l lasi sa doarma la san...asa stiu eu! 
Merg si eu langa pispiric!![]()
Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
POZE
dankutza spune:
Buna fetele,
Mi-am rezultatul de la secretii si streptococ grup B. Era prea frumos sa imi iasa si analiza asta bine. Bineinteles ca mi-au iesit "vietuitoare" (cum le spunea Monis
). ADica am "colonii de Streptococcus agalctiae(hemolitic grup B) (++)" Asa scrie pe buletin.
De unde naibii l-am luat, nu stiu. Cand am facut analiza de secretii la inceputul sarcinii, nici urma de imputitul asta. S-o fi dezvolatat dupa??? Mi-a facut si antibiograma. A iesit sensibil la 11 din 15 antibiotice. Dar oare, am voie sa iau antibiotice? O sa vad ce zice The Doc vineri dimineata.
Voua va iesit la vreuna acest tampit de stafilococ? Cum l-ati tratat? Sau sunt singura cu "vietuitoare" la parter? Al naibii, trebuia sa fie ceva.
36+ moi si
Cezara Maria
AMR 3+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.
Poze recente, la 36 de saptamani
My_Lady0091 spune:
dankutza din cate stiu eu in sarcina nu se iau antibiotice nici pentru bacterii (strptococ,stafilococ...etc) nici pentru ciuperci...iti dau ovule..mie,cel putin asa mi-au dat pentru ,,imputita mea,,
de candida...insa tre sa vorbesti cu medicul tau ca pentru o parte din ,, orataniile,, astea nu iti accepta sa nasti natural...daca exista posibilitatea la nastere ca si bebe sa il contacteze...
stii ce e paradoxal...noi ne facem griji...ne

si ei cresc o adevarata zootehnie de cacaciosi din astia mici si infecti de nici MR DUCK ala de la reclama tv nu i-ar putea nimici

37+
A.M.R. 3-
D.P.N.=8 dec.09
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601" target="_blank">wedding day

My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui My_Lady0091 dankutza din cate stiu eu in sarcina nu se iau antibiotice nici pentru bacterii (strptococ,stafilococ...etc) nici pentru ciuperci...iti dau ovule..mie,cel putin asa mi-au dat pentru ,,imputita mea,, stii ce e paradoxal...noi ne facem griji...ne ![]() ![]() si ei cresc o adevarata zootehnie de cacaciosi din astia mici si infecti de nici MR DUCK ala de la reclama tv nu i-ar putea nimici![]() ![]() ![]() 37+A.M.R. 3- D.P.N.=8 dec.09 www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601" target="_blank">wedding day ![]() ![]() |
ii cresc in spital ma refeream....gandesc prea repede si uit sa scriu

37+A.M.R. 3-
D.P.N.=8 dec.09
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601" target="_blank">wedding day

Lalu_79 spune:
| citat din mesajul lui ionelamaria Lalu, dar eu nu am adresa ta de mess? Daca nu... da si tu un mesaj ca a mea e pe cont si iti scriu ce stiu eu de tarife . Nu o gasesc pe a ta... desi parca stiam ca o am...![]() ![]() ![]() |
Da, ai adresa mea de mess...cea cu raptor
.Ma simt cam ciudat ... dar nu indraznesc sa sper pana nu vad un simptom concret de incepere a travaliului
.
40
My_Lady0091 spune:
LALU.....PENTRU CURAJ SI PENTRU CA SA VINA BEBE FUGUTZA,PENTRU TINE...

37+
A.M.R. 3-
D.P.N.=8 dec.09

Romanitza_31 spune:
Dankutza, mie la analizele de trim 1 mi-a iesit o infectie usoara - mycoplasma si mi-a dat sa iau antibiotic (nu imediat, ci dupa vreo 2 sapt ca sa trec de primele 3 luni cum ar veni). am luat 6 zile, am refacut analiza si a fost ok. deci, antibiotic se poate in sarcina, dar nu in primele 3 luni. streptococul nu mi-a iesit cand l'am facut acum o luna, dar eu zic sa nu te panichezi si sa vb cu Doc, iti va da probabil tratament.
Krelia, esti o draguta! am stive de lamai si am baut litri de astfel de ceai; vorba ta, merge, dar mai greu ca e naturist.
ionelamaria, dr zicea ca faptul ca nu e coborat poate insemna inclusiv un travaliu mai lung ....
si daca tot nu reusim, cezariana (nu ca nu as vrea, dar nu vreau 2 in 1 , adica sa trec prin travaliu si sa ajung tot la cezariana)...
37+
POZE +
JUSTIN DAMIAN
lylyana.ion spune:

Incep mesajul cu niste 

pentru ARCADIA! NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS!!! 

Apoi felicit mamicile care au nascut dupa mine: MIHAMORA, MONICA9, ZUZA_ZUZI SI JAY 

Doresc sa multumesc fetelor pentru incurajari, in special lui SHTEPHY, MONIS SI RALUCI
Noi am venit sambata acasa, suntem cuminti, mancam si dormim, cel putin pana in acest moment. Avem si laptic, sa dea DD sa ne tina...
Recuperarea mea este putin mai lenta, dar mai am rabdare.
Am trimis cateva poze pe adresa de mail comuna. Ca si completare a datelor piticutzlui, a avut 55 cm si apgar 8.
Cand o sa am timp va voi povesti pe larg "marea aventura"
Va pup pe toate!
Lili
40+ cu
Alexandru
AMR ........ nu se stie cat