Fulgusori (169) - Hai Arcadia!
Raspunsuri - Pagina 13
strumfy_12 spune:
Salutare!!!
Felicitri noilor mamici..si bun venit bebelusior!!!
Hai ARCADIA!!!
Noi suntem bine...stam cuminti sa nu declansam nasterea inainte de 1 decembrie!!! Vad ca sunt din ce in ce mai multe mamici si mai putine gravidute...
Ramonika...cel mai mare cosmar al meu e sa nu nasc cu doctorita mea...Bafta la control... Si cand ai timp trimite-mi si mie PM cu tarifele si informatiile adunate de la fetele din Iasi.
Alexa imi pare nespus e rau ca a trebuit sa treci prin astfel de momente.. nu pot decat sa imi imaginez cat de trist e...Cum au spus si fetele..suntem alaturi de tine...si nu te vom uita niciodata..nici pe micuta ta.
35+ 
DORIS_71 spune:
lACRAMIOARA, ALEXA sunt mereu cu gandul la voi
.
Doris
39+
Matteo ......
poze
AMR 1 SAPTAMANA
My_Lady0091 spune:
fete...e obligatoriu cand iti iese/cade dopul...sa aiba in el si firisoare de sange?????
eu tocmai am gasit pe absorbant....o chestie...zici ca ii un Muc...lipicios...dar nu are fire de sange...si momentan ma doare pe vagin...ca dupa un control..

37+
A.M.R. 3-
D.P.N.=8 dec.09
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601" target="_blank">wedding day

ionelamaria spune:
Camy, multumesc si tie de raspuns. ma bucur ca Flaviusica e bine si papa la san... e foarte imp pt el dar si pt moralul tau. Si mihnea papa la san... dar eu am laptic multicel si curge tare usor... si mereu ma ingrijorez ca nu sta destul la san. La tine cat sta sa pape la 3 ore?
Lavi, deci si tu ai patit-o cu varsatul... sunt convinsa ca nu scap nici eu pana la urma.... dar cred ca mor de spaima ca si tine
Ramonika, cuscra, cu multa placere... sper sa-ti foloseasca ce am scris. Va pupa si Mihnea. Despre stafilococ... ce sa cpun... eu ma spalam pe maini cu sapunul lor aniseptic... apoi, dadeam cu solutie din aia antibacteriana de prin magazine dupa ce deschideam patutul... dar tot a luat... cica si de pe camasa de noapte pe care te obliga sa o porti iei microbi ca nu le dezinfecteaza chiar ca pe lucrurile pt bebe ( pelincile lor care sunt obligatorii pana la iesirea din spital ca moare D-ra Dr daca nu)
tiusca, bravo pentru kg pus intr-o luna... eu abia astept sa incercam cantarul
Lalu, dar eu nu am adresa ta de mess? Daca nu... da si tu un mesaj ca a mea e pe cont si iti scriu ce stiu eu de tarife
. Nu o gasesc pe a ta... desi parca stiam ca o am...

rgagapie,
sa se faca micuta ta repede bine si sa veniti acasa
Trimit mesaj... mai fac si eu cate ceva.... si revin.
MOOOOOOAAAAAAMAAAAA ce-mi lipsesc mesajele lungi de la fetele mele dragi. Unde sunteti? Mi-e dor de voi ... nu va mai scriu numele... va stiti voi... si mai stim si motivele.... ca sunt motive intemeiate... Va pup pe toate
( o parte dintre fetele dragi scriu inca... si ma bucur de mesajele lor..... spun asta sa ma asigur ca nu se intelege gresit)
Mami fericita de Mihnea
aniversarea nuntii
POZE
ionelamaria spune:
simonette, dar ce ai mami... de ce stare proasta? ufff... mama lor de hormonei si de oboseala de la greutate.... asa e? Acusica e gata.... sau acusica incepe.... cum crezi tu ca e corect. Trimit cate 2
pt fiecare dintre puii tai si pt tine, cate unul de la Mihnea si unul de la mine
s_alinutza, bun venit acasa
Shtephy

stric pagina daca bag atatia cat merit. La multi ani fetitei tale. sa fie sanatoasa, desteapta si frumoasa foc, asa cum sta bine unei domnisoare.
ariel_7000, multumim
Hai Arcadia!!! 
Andreuta
strumfy_12, ma bucur ca mai asteptati... Bafta sa iasa totul bine.... sigur va iesi... eu acum spun cu incredere ca de echipa de pe sala de nasteri nu te poti plange... mai ales in cazul tau cand esti cu medicul tau alaturi
Mami fericita de Mihnea
aniversarea nuntii
POZE
My_Lady0091 spune:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

poate ti-o trece anul acesta...

37+
A.M.R. 3-
D.P.N.=8 dec.09
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601" target="_blank">wedding day

My_Lady0091 spune:

A R C A D I A ! ! !

37+
A.M.R. 3-
D.P.N.=8 dec.09

floricik spune:
Alinutza bine ati venit acasa.
Camy ma bucur pt vestile bune.
HAI ARCADIA ! 
Floricik
38+
Maria Ema
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
miany75 spune:

Hai Arcadia

Andre ma bucur ca totul e in ordine si tinem pumnii stransi pana vine Chiara!

Shtephy ma bucur ca ati petrecut minunat..imi inchipui ce greu ti-a fost,dar pt. o dulceata de fetita ca si a ta merita orice..
Krelia ma bucur sa te vad prin "zona"! te mai asteptam..
Simonette nu-mi vine sa cred ca mai lucrezi...cum ,saracie te descurci cu toate?! esti de invidiat!!

Lumi noi am iesit afara toata saptamana trecuta asa progresiv ...din pacate,azi am sarit plimbarea (am avut bunicii in vizita si s-a schimbat putin programul)..
pt.cuscra si inca unu
pt.nora..
Ionela ,Camy ma bucur ca sunteti bine si ca papati numai san....sper si eu sa ajungem la performanta asta ,dar cu "lenesu'" meu ..nu stiu..
Ramonika te-ai hotarat ?! sunt convinsa ca ,pana la urma ,alegerea pe care o faci va fi cea mai buna..
Alinutza cu mare drag
;ti-am admirat odorul !! Frumos flacau ! Sa va traiasca!!
Mihamora sunteti o familie tare frumoasa! Sa fiti mereu fericiti !!
Laurairina ,Ancutza,simina,raluci ,roxyaly ,Alinus,Ramona C. pe unde sunteti ? haideti cu noutatile !! va
Burtici nu va mai agitati legat de greutatea bb-ilor :IMPORTANT E SA FIE SANATOSI,de crescut cresc ei cu multa dragoste si atentie din partea noastra !!