Fulgusori (169) - Hai Arcadia!
Raspunsuri - Pagina 20
nov.dec2009 spune:
mmm, la mine nu pare... dar nu cred ca de la linkuri anyway. hai ca fac cap nou curand si vedem acolo ce si cum
daca e cineva care nu vrea pozele ca link sau cine stie ce, sa zica, sa nu apara vreo suparare, da? 
simonette spune:
Lavinia, Laurairina, sa va traiasca comorile in dragoste si armonie!!!

Laurairina, da mai....tot pe metereze
Dimineatza tare nu as fi plecat de-acasa ca e tare urat afara dar am stat si m-am gandit ca ce fac eu toata ziua in casa si m-am razgandit
Aici macar mai iau un ban
Cred totusi ca azi imi trag program scurt.as vrea sa merg sa-l iau pe Luca de la gradinitza
Stephy ce mai faci tu dragutzo??? Cum iti mai e? Ai intrat pe ultima sutica
Uite un
special de la noi
si pt Stefita unu![]()
mami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in
36+
cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 3+!!!!!
ionelamaria spune:
Buna tuturor
incep prin a felicita mamica proaspata ARCADIA
. Bun venit printesei SANZIANA sa fie sanatoasa. Refacere rapida! va asteptam repejor acasa
Ne laudam ca nu mai avem buricut
si mami e tare fericita ca se temea ca de bau-bau de el... nu stiu de ce... probabil din motiv de 2 maini stangi in ultima perioada.
Eu am tras o spaima dimineata.... bebe nu a papat nimic 6 ore... am adormit... m-am trezit la 1 sa pape... mai voia putin somnic... am spus ca il mai las cateva minute... si am adormit la loc... Am dormit si el si eu neintorsi pana spre dimineata. M-am trezit speriata si l-am pus fara introducere la san.... nu prea a papat.... de fapt nu sugea dar sanul curgea
. Ne-am schimbat... apoi a papat linistit fara sa deschida ochii 15 minute... si somn inca 3 ore.
Da ce ma speriasem cand am vazut ceasul. !
shtephy, multumesc mult.... sunt din ce in ce ma zapacita.... notez in agenda cand schimb scutecul si peste jum de ora... uit.....
dar suntem bine ne intram in ritm. Ma bucur ca a iesit bine controlul... mama lor de dureri.... acusica trec... uff. Important e ca sunteti bine amandoi.
camy_pus, ce face Flavius? Cum e azi? Tu mai rezisti? uite 1
de la mine si unul de la Mihnea pt amandoi... de incurajare. Sper din suflet ca a fost un episod trecator... Si la noi Mihnea face scaunul moale... nu mi se parea chiar asa paa nu am vazut "in Direct". Era mama cu mine si a ras cand m-am speriat.... a spus ca asa arata si ca scutecele astea ne sperie pe noi. E moale granulat si cica e bine asa.
Lavi, [pup pt bebe cuminte. Multe multe saptamani, luni si ani sa tot impliniti!
Cory_B
strumfy_12, la noi merge struna DC-ul
dar parca nici 10 minute la pagina
simonette
. Tu mami ai sa nasti in timp ce urci pe masa daca o tii asa... Vezi sa ai medic bun sa prinda bebe... La ce conditie fizica ai dupa atata munca... va fi ca un vis nasterea....
laurairina13deci si la tine rechinasa face kk apos.... inseamna ca nu sunt o mama total inconstienta ( exceptie facand somnul de noaptea trecuta)
Completare pt lista: Mihnea avea 52 cm Apgar 9
Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa
aniversarea nuntii POZE
simonette spune:
In fiecare zi verific albumul comun sa vad cine ce pozici a mai pus si mor de drag cand ma uit la 

nostri si vad cat sunt de frumosi
Azi am vazut poze cu rechinasa frezata......frumoasaaaaaaaaa!!!! si cu Elizabeth de Katy tot o frumusete de fata!!! Katyushka sa-ti traiasca copiii in dragoste si armonie si voi pe langa ei!!!!
AMR 3+!!!!!
Ancutza_Bro spune:
buna ziua la toata lumea...
Lavi, laurica ne primiti si pe noi in clubul sarbatoritilor azi? ... implinim 3 saptamani 

noapte alba am avut si noi...nu stiu de ce nu mai vrea sa doarma noaptea...cred ca am deochiat-o cand ma laudam ca doarme toata noaptea...acum se trezeste pe la 9-10, papam si nu mai vrea sa doarma pana la 4 dimineata
si e agitata de numa, da din maini si din picioare de ma mir ca nu face febra musculara...
mamicilor...help ! ...mai am o problema...Sabina s-a iritat rau la fundulet de la o crema de galbenele si de o saptamana si ceva o dau numai cu bepanten, crema cu oxid de zinc si o spal cu ceai de musetel...faza e ca nu ii trece
...nu mai stiu ce sa ii fac...stie careva alt remediu?
Anca HAPPY MUMMY de
SABINA IOANA
MI-AM DESCOPERIT 
POZE