Fulgusori (169) - Hai Arcadia!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

ionela, dymomo, lalu, lauradi (mihamora) - multumesc pt. mesajele private.
multumesc si celor care mi-au raspuns aici despre tarife. cred ca mi-am facut o idee cat de cat.

Ramonika si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Neata gagici!
Vreau sa felicit si eu fetele care intre timp au mai nascut si sa le urez bebei sanatosi si voiosi!Eu nu prea mai am timp sa scriu pe aici.Cand ajung si eu sa recuperez capitolele imi dau seama ca nu mai are rost sa raspund ptr.ca s-au lamurit anumite probleme.E mai greu cu doi copilasi,mai ales ca bebe s-a invatat mai mult in brate.Aseara am primit un leagan electronic si pot sa spun ca sunt multumita.Bebe doarme in el.
Am vazut ca s-a vorbit si de tarife.Eu am nascut natural si am dat 5 mil.si nici pe astia nu-mi venea sa-i dau ptr.ca era meritul meu si mai ales ptr.ca am cotizat mereu la cabinetul ei.Dar asta e Romania.Fetele care erau in salon si au nascut prin cezariana au dat 8-9 mil.Cam asta era pretul....Deci eu zic sa nu aruncati cu banii...mai ales ca ati cotizat la ei toata sarcina.Fiecare face cum crede si mai ales cum il lasa buzunarul.In rest,noi crestem,Avem treziri noaptea dar este normal,mai ales ca suge si se culca la loc.Fetelor care alaptati dar le dati si formula,eu zic ca merita sa alaptati exclusiv.Laptele vine in functie de cum suge copilul.Daca nu se poate,nu-i bai.Ei cresc sanatosi si cu lapte praf.
Sunt fete pe aici care se plang ca bebe e mai mic la eco.Eu zic sa nu va necajiti.Bebe al emu a avut 2350 la nastere dar a reuperat super.A pus 1 kg.in prima luna.Cel mai important este sa fie sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Lumi Merci de intrebare. Suntem bine, in mare. Azi vom merge la dr, ca pare sa aiba congestie (respira cu zgomot) si ii curg ochisorii cam rau. Ieri a fost mai agitat decat pana acum si nici n-a papat si n-a dormit la fel de bine ca inainte. Sper ca e totul ok. Suntem obositi in continuare si sunt sigura ca cele cu bebei acasa simt la fel.

Jay, felicitari! Sa-ti traiasca fetita!

Felicitari si numai bine noilor mamici!

Alexa, Dumnezeu sa fie cu voi! E ingrozitor ce traiti.

Va pup. Am fugit ca scanceste puiul. Tati lui tocmai a fost la el, dar s-a intors la lucru (jos la calculator). Apropo de tati implicati, sotul meu e f implicat si se poarta excelent cu bebe. Nu mi-as putea dori mai mult.

Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

buna dimineatza..chiar daca e 11.
cine vrea lapte cu gris si dulceatza de mure ,,home made,,?
am avut un vis tare urat azi noapte...poate va vine sa radeti..dar mie nu imi prea vine..am visat ca am nascut un caine mare negru..un cocker spaniol...foarte frumos...care mai voia sa si suga de la sanii mei.eu tipam la mama sa cheme salvarea si la sor-mea sa ii aduca o farfurie cu lapte...si in acelasi timp il impingeam de la sanii mei...m-am trezit speriata,cu mana pe burta...bebelina mea misca si ea..era agitata...nu inteleg...ce o fi cu visul asta...nu imi place deloc..

37+
A.M.R. 3-
D.P.N.=8 dec.09
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601" target="_blank">wedding day

Mergi la inceput

HAI ARCADIA

37+
A.M.R. 3-
D.P.N.=8 dec.09
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601" target="_blank">wedding day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Lalu - eu maine voi sti mai exact ce si cum. sa vedem, posibil sa ma operez miercuri, joi sau vineri, sau cine stie, poate chiar si mai tarziu (desi nu cred), depinde ce imi zice dr. la control.
oricum maine nu ma opereaza, clar. asa ca nu va agitati inca...
o sa scriu maine seara care va fi data nasterii.
poate ne intalnim pe acolo, daca o sa te apuce si pe tine zilele astea.

pana una-alta, ma gandesc serios daca ne sta vreun pic macar in putere sa ne pazim de stafilococul asta amarat, sau suntem toate deja condamnate...

Ramonika si Vladutz

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

pana una-alta, ma gandesc serios daca ne sta vreun pic macar in putere sa ne pazim de stafilococul asta amarat, sau suntem toate deja condamnate...

Ramonika si Vladutz

ramo si mama imi vorbea mai demult de stafilococii si alte ,,oratanii,, de prin spital...insa credeam c a s-a mai schimbat intre timp(apr.25 ani) ceva prin ,,galantarele-spital,, din Romanica noastra...

37+
A.M.R. 3-
D.P.N.=8 dec.09

Mergi la inceput

TIUSCA... bine ai revenit printre noi..cu vesti bune..te mai asteptam mai des.-acim mamicul si piticul...pe taticul nu indraznim

37+
A.M.R. 3-
D.P.N.=8 dec.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Neata fetelor!
Intai:

Curaj Arcadia! Nastere usoara si bebe sanatos si papacios!
Noi raportam parinti denaturati
Am scos bebelusha de 6 zile afara la votare, 25 de minutele la aer, dar a fost asa o zi superba si m-am gandit ca nu mai prind decat frig apoi.
Evident am tinut-o afara, nu in multime. I-a placut cred, caci la venirea acasa a papat si a dormit 5 ore de ne-a cam speriat!

Rontzi a noastra ne facea figuri cu urlete pt ca nu se satura la san! Am descoperit si am bagat repede granule de lactatie pt mami. Acum Rontzi doarme dusa 2-3 ore dupa ce papa tatzi.

Mami era sa dea in depresie ca a certat-o buni dupa ce a vazut video cu baita facuta in chiuveta, asa cum i-a aratat asistenta lui mami.
Cica sa o spal in chiuveta pana cade buricul, iar eu ma execut. Copilului ii place, doar ca urla cand o pun in prosop la tati. Si mai tremura putin pana e imbracata definitiv. Buni a zis ca suntem iresponsabili si ca nu tinem copilul cum trebuie si ca o sa il racim! Mda...

Acum o pandesc sa adoarma profund sa ma apuc si eu de ale casei caci sunt cam in urma la cap asta.
Pup fetele!

Mica minune, Natalia Oana, ne umple vietile de bucurii! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dienutze

Rontzi a noastra ne facea figuri cu urlete pt ca nu se satura la san! Am descoperit si am bagat repede granule de lactatie pt mami. Acum Rontzi doarme dusa 2-3 ore dupa ce papa tatzi.

Mica minune, Natalia Oana, ne umple vietile de bucurii! sa fim sanatosi!

did...ce sunt alea granule de lactatie....te intreaba ,,vecina ta de pe forum cu tzatzele blegi,,

37+
A.M.R. 3-
D.P.N.=8 dec.09

Mergi la inceput