Fulgusori (169) - Hai Arcadia!
Raspunsuri - Pagina 9
My_Lady0091 spune:
nb gagici
HAI ARCADIA
37+
A.M.R. 3-
D.P.N.=8 dec.09
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601" target="_blank">wedding day
laviniablaga spune:
Neatza all! Bine ati venit la -ua mea! Felicitari Jay! Go Arcadia !!!!
Noapte linistita...Raresh s-a trezit la 1 a adormit la 4...dar nu a urlat ca in alte dati! Traiasca Sab Simplex-ul---daca nu ii trecea cu asta...comandam infacol....
Fetili...pupaceala mare tuturor din partea noastra...da` in special...pt: Monis, Minay,Andre,RamoC,Ramonik,ionelamaria,laurairina,Lumi,Mihamora(foarte faini pustii tai),Shtephy,Ava,Raluci,Simina,Simonette,Kreliutza( si imbratisari pt Rareshu Printzeselul ei), Ancutza, Camy,Floricik,KATY(pe unde umbli? ce face bebelina), lauardi, etc. ....
Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga
RARES SPItAL
Poze
poze rares 2
Andrecluj spune:
Buna dimineata la Va scriu repede placintica pana functioneaza bine forumul. Alexa Tu si printesa ta veti fi mereu in rugaciunile noastre, sa nu uiti asta si daca reusesti, incearca sa vorbesti despre durere, cu oricine ar fi sa o faci. Nu pot pretinde ca te inteleg, pot spune doar ca daca te inchizi acum, va fi rau. Sper ca viitorul tau sa fie asa cum ti-l doresti si sa fii implinita ca mama intr-o zi. Dankutza Da, asa se pare, desi nu e batuta in cuie ziua. Imi doresc o hlizita, desi tare ma tem de o plangacioasa. Cuscro Evident ca ne intalnim. Am nevoie de mistocareala ta cand merg la spital. Pup ginerica Ionela Te descurci minunat si vestea ca tati se implica ma bucura enorm, pentru ca e si una din temerile mele majore. Ma pregatesc mental ca nu se va implica, mai bine ma surprinde decat sa ma dezamageasca, dar mi-e teama ca nu voi reusi sa-mi pastrez diplomatia cand nu se va implica si sa nu sar cumva la el. O sa dau vina pe hormoni oricum. Mihamora Bebe Mateo e tare dulcic, sa-ti traiasca. Ce-mi place de Domi cum vrea si el ce primeste fratiorul, e normal sa fie asa. Iar tu esti o frumoasa!
Citat: |
citat din mesajul lui DORIS_71 Andre ai vazut ca e totul ok? Printesuca ta creste bine si asteapta momentul in care isi va vedea mamica. Scuza-ma daca nu am fost atenta dar de ce trebuie sa faci cezariana? Numai in cazul in care ar fi probleme dar daca e totul ok? |
vias spune:
citat din mesajul lui douradoudou Va multumesc pt sus#355;inere.. de acceptat am acceptat ca asa trebuie sa fie.. orice o sa fie in viitor eu tot pe buburuza mea o iubesc cel mai mult.. de plâns nu mai am lacrimi.. si nu vreau sa mai plang. Buburuza mea este un ingeras si e mai bine decât noi.. Ea nu are nici o gre#351;eal#259;.. m#259; rog in fiecare zi sa fiu destul de buna ca sa ajung si eu la ea si acolo nimeni si nimic nu ne poate desp#259;r#355;i... Mi- e frica de ceva: când o sa mai am un copil cum o sa- l iubesc ca pe ea??? Nu pot.. o sa fie altfel.. ea întotdeauna o sa fie cea mai important#259;.. nu m#259; izolez.. trebuie sa tr#259;im.. Via#355;a e ASA cum e si nimic nu se întâmpla f#259;r#259; motiv.. Fata mea s- a n#259;scut in luna cea mai Sfânta din islam: in ramadan si ne- a p#259;r#259;sit între- o noapte Sfânta pt noi musulmanii.. sunt al#259;turi de voi in continuare chiar dac#259; nu mai scriu pea des.. felicit#259;ri pt noile mamici si fulgusorii lor si curaj pt viitoarele..noi femeile suntem norocoase cu adevarat pt k avem dreptul la un miracol: avem dreptul sa simtim cea Mai mare bucurie si dragoste si sa dam viata.. Alexa, mami de Maryam buburuza (17.09.2009) |
cuvintele tare dor atat de mult , dar asa cum spui si tu ei ii este bine acum, este langa ceilalti ingerasi, langa Dumnezeu.
La fel ca tine si eu credeam ca nu voi mai putea iubi asa mult un copil, dar ai sa poti...un alt copil nu-i va lua locul ingerasului, ea va ramane vesnic unica in sufletul tau, fiecare copil are un loc special in inima mamei lui...asa se va intampla si cu urmatorul copil, vei fi topita dupa el, il vei iubi enorm de mult, dar inima te va durea tare pentru ca iti va aduce si mai tare aminte de ingeras.
Dar invatam si traim cu aceasta durere pentru ca nu avem alternativa.
Sa fi tare, chiar daca dispozitile tale se vor schimba...sa intri aici la noi, toate iti suntem alaturi.
Azi sunt de cealalta parte a barierei, adica o mamica fericita, care isi tine copilul in brate, dar inainte de asta, am fost acolo langa tine si am cunoscut cea mai grea durere din lumea aceasta.
Fii cat poti tu de tare!
Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
POZE
vias spune:
citat din mesajul lui cosmynik Am o intrebare pt fetele cu rh negativ: voi de unde v-ati procurat vaccinul Rhogamma? Cosmina, sapt 36 |
eu nu l-am gasit nicaieri...si nici medicul meu nu a mai gasit vaccinul..asa ca am ramas nevaccinata.
nu voi mai face alt copil...nu cred!
Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
ingerasul Darius-Andrei
POZE
vias spune:
Buna dimineata gagix
Voiam sa va spun ca AM LAPTE!!! il pot hrani exclusiv cu laptic de la titi ...sunt foarte incantata, zilele astea vreau sa merg sa cumpar si pungi speciale pt laptic ca sa-l pun in frigider si daca sunt eu plecata de acasa sa-i poata da papa vreo bunica din lapticul meu
Doi la mana copilul meu dormea f putin noaptea, era agitat, plangea mult, varsa i jet...erm si speriata, am vb cu mai multi medici pediatri ( in unul singur nu am incredere ) si mi-au spus ca ii dau prea mult lapte, sa incerc sa nu-i mai dau mai devreme de 2 ore...sa incerc sa duc papica la minim 3 ore...si am reusit, acum nici nu mai varsa, doarme..si noaptea se trezeste o singura data..SIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII...doarme la el in patut cu toate astea, azi ducem patutul la el in camera, trebuie sa se obisnuiasca la el in camera, ca doar de-asta i-am facut camera, nu???
Ramonika eu am dat 250 euro medicului pt cezariana si 150 ron la anestezist...si cate 5 - 10 ron la infirmiere, atat ca neonatologul nu l-am mai vazut dupa...
Astea sunt preturile la Tg Mures, dar paoet gasesti vreo cunostinta care sa stie preturile din Iasi.
Ionelamaria noi pe Flavius il spalam pe cap cu sampon...punem foarte putin, dar il spal.
Laviniablaga
siiiiiiiiiiiiiiii
[HAI ARCADIA!!!!
ingerasul Darius-Andrei
POZE
laviniablaga spune:
Camy, ma bucur tare mult ca ai laptic! Este excelent! Si eu inca mai am...si Rareshul meu, ieri mi-a varsat pentru prima data...in concluzie...am mai mult decat ii trebuie lui...sau cel putin asa cred...cert este faptul ca asa sperietura am tras cand am vazut ca varsa...abia am reusit sa il ridic ca sa nu se innece...ioi...si mai eram si singura acasa...poate unora o sa vi se para ceva banal...dar cum eu inca ma consider incepatoare in meseria de mamica...am crezut ca mor de spaima!!
Andre
Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga
RARES SPItAL
Poze
poze rares 2
laurairina13 spune:
HAI ARCADIA!!! NASTERE USOARA!
PROASPATA MAMICA DE RECHINAS
pozici noi cu rechinas
tiusca spune:
Alexa si Lacramioara imi exprim si eu regretele ptr.pierderile voastre si sunt sigura ca ingerasii vostri va vor ajuta, de acolo de sus, sa o luati de la capat.
Otiliav spune:
De curand am dat cuiva adresa de aici. S-au miscat repede, a plecat cineva cu masina din Bucuresti la Oradea dupa ce l-au rezervat si a facut vaccinul in timp util.
citat din mesajul lui Roxana_Mil Buna, Eu am gasit vaccinul Rhogam la Oradea. Am aflat de pe forumul miresici.ro. Farmacia se numeste Hygea, adresa Str. Republicii nr.7, tel. 0259/413.676. Programul in timpul saptamanii este de la 8:00 la 20:00. Ei il aduc din Ungaria (deci si prospectul este in maghiara). A costat 500 RON. Nu am avut eu nevoie de el, ci o prietena buna, care din pacate a pierdut o sarcina zilele trecute. Norocul ei a fost ca 2 colege se aflau in delegatie tocmai in Oradea si l-au trimis cu avionul. Este un pic mai complicat transportul pentru ca vaccinul nu trebuie tinut la temperaturi de peste 8 grade Celsius. Vaccinul a fost pus intr-un gel special de farmacista, iar colegele ei l-au pus intr-o gentuta termoizolanta (gen Coca-Cola) cu multa gheata in pungi alaturi. A ajuns foarte OK la Bucuresti si imediat cum l-a luat de la aeroport a mers l-a spital si i l-au facut. Sper ca vor fi de folos aceste informatii. Multa sanatate! |
Camy, nici eu nu am facut acest vaccin dupa bb1 cu Rh+. Si mi-am facut o mie si una de ganduri la a doua sarcina. Ma interesasem deja de transfuzii intrauterine dar in final nici vaccinul nu l-am facut ca nu a fost nevoie. Desi sansele sunt infime, fetita mea cea mica are RH-, asa ca pot spera chiar si la bb3 .
Ca sa nu mai spun ca am citit ca doar 1/3 din mame produc anticorpi.
Nasteri usoare si copilasi sanatosi!
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre