Fulgusori (169) - Hai Arcadia!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

Lalu - eu maine voi sti mai exact ce si cum. sa vedem, posibil sa ma operez miercuri, joi sau vineri, sau cine stie, poate chiar si mai tarziu (desi nu cred), depinde ce imi zice dr. la control.
oricum maine nu ma opereaza, clar. asa ca nu va agitati inca...
o sa scriu maine seara care va fi data nasterii.
poate ne intalnim pe acolo, daca o sa te apuce si pe tine zilele astea.

pana una-alta, ma gandesc serios daca ne sta vreun pic macar in putere sa ne pazim de stafilococul asta amarat, sau suntem toate deja condamnate...

Ramonika si Vladutz

Din pacate maternitatea e renumita pt numarul mare de infectari cu stafilococul asta nenorocit si e tare frustrant ca nu putem face nimic sa-l evitam, nu depinde de noi.Cred ca e mai mult o chestie de noroc, nu pot decat sa sper ca vom sta cat mai putin in maternitate si asa vor scadea si sansele de a-l contacta.
E tare frustrant sa stii ca nu ai de ales si trebuie sa-ti expui copilul la asa ceva.

Vad ca Ionela nu a scapat, sper ca tratamentul va da rezultate cat mai repede si bebe Mihnea va scapa repede de el.

Poti sa-mi spui si mie cam ce ai aflat de la fete despre tarife? Stau cu plicurile pregatite si tot scot si pun in ele,ezit, nu ma pot hotari Merci

Ooof, e tare grea asteptarea asta.Pana acum mi-am ocupat timpul cu plimbari, cumparaturi, zilele treceau repede....Orele de mers pe jos in loc sa ma ajute la declansarea travaliului au dus la explozia unui hemoroid care ma chinuie rau de tot de ieri...credeam ca nu mai ajung acasa, nu mai puteam sa merg. Azi nu indraznesc sa ma mai plimb din cauza asta, dar tot o sa ies macar pana la farmacie sa caut crema pe care a folosit-o Monis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Curajoasa mama esti Dienutze! Felicitarile mele!

Dar e bine ca bebita a reactionat ok si ca a dormit! Pupaceala!

Noi dormim inca...dar urmeaza sa ne trezim! Presimt! Asa ca va las!

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga
RARES SPItAL

Poze
poze rares 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Buna fetelor
Multumesc de cafele ,Lavi si Andre ,va pup si sigur intru sa zic cum a fost la medic.
Lavi te rog,chiar nu te speria ca regurgiteaza micutul,e perfect normal.O sa o faca si pe nasuc la un moment dat,nu te speria.
Camy e o veste tare buna ca ati reusit fara completare,eram sigura ca e posibil.Bravo.

Pup toate fetele dragi ,sa aveti o saptamana frumoasa si sa faceti placintute

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 38+Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Buna dimineata,
Sunt in asteptarea mom in care se trezeste Mihnea pt masa... Il pandesc... deci si acest mesaj se va termina de scris ( ca s-ar scrie mai repede singur) peste cateva ore.

Multumesc Krelia , pt ce ai scris despre baita... ale mele produse au si ceva eugleni... dar cred ca trec pe reteta lui Monis pt vreo lunita 2... macat cat e tati acasa si ma ajuta... apoi bagam si eugleni iar... Ma bucur ca lui Rareselu ii perge bine cu produsele pe care le folosesti... abia astept sa ne cada buricutul sa scape mami de paranoia. Nu pot sa spun ca nu ii merge bine cu nivea( asta folosesc) dar am vazut ca de jupeste putin pielea pe piciorute... cred ca e normal la inceput... dar vreau sa elimin toti factorii care pot tine de mine... si tati a fost de acord... asa ca azi pleaca sa cumpere produsele minune si le incercam la baita de seara

Lavi, pupaceala apasata. Off... la mine a dormit 32 ture de cate 4 ore noaptea trecuta Mihnea... si eu vreau sa pape macar la 3... mai ales ca mai mult de 15 minute rar sta la san. E drept ca la mine curge lapticul aproape singur si el trage cu putere... sper sa pape suficient... asa scutecul e mereu plin si are cam 4-5 scaune pe zi... ceea ce cred ca e ok. La noi nu erau colici... era aerul pe care il inghitea el la inceput pana a invatat sa suga. Acum doarme bine./...sper sa nu apara nici mai tarziu ( pot sa sper... nu?)

na ca am trimis inainte sa termin asa il las... si terminam dupa masa

Mami fericita de Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Salutare.

Fetele, am primit mesaj de la RGAGAPIE. Sunt inca in spital pt ca micuta MAYA a facut icter dublu si sta la lampa cate 12 ore+ antibiotice. A mai scris ca ii e dor de toate fetele.

Hai Rgagapie. Nu mai e mult si veniti acasa.

Floricik 38+ Maria Ema
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Granulele se numesc Galactogil. Sper sa isi faca meseria si sa devin mai ...fulga

Mica minune, Natalia Oana (16.11.2009), ne umple vietile de bucurii! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Lalu - ai PM.

rgagapie - tinem pumnii sa va faceti bine si sa ajungeti repede acasa.

Ramonika si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

ragagapie...sa dea DD sa ajungi cu Maya cat mai repede acasa
dienutze..saru-mana pentru denumire granule...sunt ingrijorata si eu de ,,my production,,

37+
A.M.R. 3-
D.P.N.=8 dec.09
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601" target="_blank">wedding day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Am intrat si eu sa va salut,
toti fulgusorii.

Abia astept sa vina si al meu.

Dupa cateva ore de munca am reusit sa fac o defrisare completa. Am tot amanat si acum a trebuit sa defrisez toate zonele.

Maine am programare la monitorizare si la control. Nu mai am rabdare.

CRIS 36+ , Andrei Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_boc

Am intrat si eu sa va salut,
toti fulgusorii.

Abia astept sa vina si al meu.

Dupa cateva ore de munca am reusit sa fac o defrisare completa. Am tot amanat si acum a trebuit sa defrisez toate zonele.

Maine am programare la monitorizare si la control. Nu mai am rabdare.

CRIS 36+ , Andrei Cristian

criss...e amuzant..stii de ce?si eu maine merg la doc...cred...sper...daca s-a intors de la Bucale..si tre sa imi raschetez...numai ca eu o fac pe ,,NV,, si cand cred ca am terminat...fug in in camera la bebelina...unde am o oglinda mare si ma pot vedea...daca sunt uniforma
am vazut ca unele dintre voi inceecati cu o oglinda mica..sau il chemati pe sot...l-as chema si eu..dar daca in loc sa ma frezeze...ma...nu-i destul ca-s...asa ca...mai bine fac autovoyeurism

37+
A.M.R. 3-
D.P.N.=8 dec.09
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601" target="_blank">wedding day

Mergi la inceput