*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (88)*
Raspunsuri - Pagina 19
oceanborn spune:
Neata!
La multi ani Iulia de Fluturasha! multa sanatate si numai bucurii!!!
Bertha la diplomat, nu ai incercat niciodata sa inlocuiesti comp de ananas cu altceva? eu as vrea sa bag compot de piersici...am ceva cu compotul de ananas, inca din copilarie sunt certata cu el.
Am facut pasta de zahar, asa de proba sa vad daca imi iasa pt tortul lui Thomas. mi-a iesit o jum de ora m-am jucat cat a dormit copilu', am facut melcisori, ciuperci,ursuleti care numai ursi nu pareau... ca la gradi din plastelina
cherie 10 kg e bine, oricum mie in poze mi se pare grasut.noi inca nu avem 10...
cat despre canuta cu cioc, depinde de care ai. sunt cele "salva goccia" parca asa s n. noi i-am luat dar se joaca cu ea..
fiu-meu de cateva zile "vorbeste" intruna. la telefon, cu noi gesticuland, cu jucariile, cu masinile care trec pe langa el, pisicile cainii tot ce ii iese in cale. mai nou se cearta. ieri l-am dus in parc si la plecare spre deosebire de celelalte dati cand a prostestat ca ar mai vrea sa stea plangand 15 secunde, ieri tot drumul s-a certat cu mine bocind .
zice putine cuvinte,cel putin ce intelegem noi.. mama tata, aoda(cred ca e alo da,numai la telefon), ada(ba da, cand ii zicem ca nu e voie pt ca...) si mai zice mau(miau) de cate ori vedem pisica. de imitat imita tot, daca ii zic sa faca asa(cum fac eu) face pe cat poate. ne da pupa cu sonor si ne strange in brate , la cerere..
inca nu e gelos, rade cand vede ca ne pupam..
Amalia dulceata de Luca, ce scump e!
Alra ma bucur ca s-au inchis 2 gaurele, sper ca la controlul viitor sa nu mai fie urma nici de a treia!
De o vreme sta in scaunul de masina fara probleme. m-am tot minunat de el ca la inceput a fost aiurea rau in masina..
mami de Thomas
manumanu spune:
Diamisha, m-a impresionat faza cu Claudiu si Sonia! Mi-a adus aminte ca si eu eram "fetita tatii" si plangeam cand iesea tata din casa... ajunsese omul sa iasa din casa cu un pulover pe care il purta numai inauntru, ca sa cred eu ca se intoarce imediat... pe holul blocului il dadea jos si isi lua sacoul sau altceva pe el. Cand am mai crescut (max. 3 ani), am auzit o discutie despre cunostinte care divortau si copilul lor ramanea cu mama, la care eu, foarte prompta: "eu raman cu tata"... va dati seama cum i-a cazut mamei .
Eu [/green]nu reusesc sa-i invat sa bea din cana cu cioc (am de la Avent)[/green]
. Se uda ingrozitor, iau doar 2 inghitituri si apoi vor sa se joace cu cana, ceea ce inseamna si mai multa "umezeala" pe haine! Voi cum ati reusit?
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq
Edit: nu stiu de ce pe browserul asta nou (Google Chrome) nu imi pot scrie mesajul cum vreu (bold, culori)... si asta a iesit invers de cum am vrut! Scuze pt aspect!
oceanborn spune:
Diamisha, Sonia e o scorpiuta posesiva, deja de acum.
fiind si eu din aceeasi zodie, cred ca unii pitici scorpioni au nevoie de 2 ori mai multa atentie decat ceilalti copii.cel putin asa eram eu.
mami de Thomas
aleinad.g spune:
La multi ani!, Iulia! sa cresti mare, cuminte si frumoasa!
Alra, super vesti! Ma bucur pentru tine!
Laura, multa sanatate puilor! Si tie!
Dandusa, nici eu nu i-am facut antirujeolicul (pe atunci nu se facea ror) lui Bogdan la 1 an, dar l-a facut la scoala in clasa I. Acum n-am luat inca nici o hotarare.
Spiridusul, Teodora nu e incantata de cana. Mai mult roade ciocul decat sa bea. Scaun i-am luat un besafe. Deocamdata e incantata de el (asa cum zice Corina e inalt si vede bine pe geam), dar nu l-am testat la drum lung.
Anes, nici Besafe-ul nu se lasa prea mult pe spate. cred ca asa sunt toate.
Bertha, de mult vreau sa te felicit pentru Ioana. Bravo, tineti-o tot asa! Noi suntem mai rau, dupa viroza nu mai mananca nici cat inainte.
Fug ca s-a trezit.
Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Otiliav spune:
Iulia, sa fii mereu sanatoasa, iubita si norocoasa!
Bravo Nicole, ma bucur nespus de vestile bune. Cat despre greutate parca Nicloe era mereu cu cateva sute de grame in urma Elisei, si cum grasa mea se apropie de 10 kg, eu zic ca si Nicole e pe la 9 kg sigur.
Bertha, tu vrei sa facem rapelul sau bolile ?
Avui azi-noapte la 2 o revelatie in timp ce alaptam ma gandeam la vaccinul homeopat.
Copii care fac Priorix, ROR, cam 90% din ei produc anticorpi dupa prima imunizare. Eu m-am verificat in ultimii ani si am anticorpi la rujeola si rubeola, la oreion am fost in printre cei 10% care nu se imunizeaza, l-am facut la 10 ani, probabil era vremea de rapel .
Pana la urma pe noi ca mame ne intereseaza sa dobandeasca imunitate, si sa fie unul cu cat mai putine efecte secundare.
Mergand pe rationamentul asta, Dandusel poti intreba homeopata daca se poate testa ca a produs copilul anticorpi? Adica daca este garantat ca si eficient?
Oricum mie imi da cu virgula ca-i din plante, cand am citit ca-i facut la Cantacuzino, ei lucreaza si cu virusi adevarati, chiar am avut nevoie de 2 vaccinuri de la ei si am fost prin laboratoarele lor.
Spiridus, Bertha, a mea e cumintenia intruchipata in masina daca-i pun in fata o geanta de-a mea cu multe fermoare, chei, carduri, chitante. Are o placere innascuta sa scotoceasca pana la destinatie. Nu va spun cum imi culeg toate cele cand deschid usa masinii, dar nu zice pas in timpul calatoriei.
Diamisha, n-am experimentat dar niciodata nu-i tarziu. Eu am doua mamoase care se imping una pe alta care se stea in brate la mine. Elisa chiar plange daca ma vede ca o pup pe Ana. Ana imi zicea aseara ca doar ea vrea sa stea langa mine pe canapea, adica pitic nu avea voie in partea cealalta . Sincer cred ca a mica isi cunoaste interesul, adica titi, ma mir ca nu e deja fata lui tata, avand in vedere ca sta mult cu el ziua.
Probabil insa ar fi facut la fel daca tu ai fi fost plecata o saptamana. Sau e deja testata?
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre
Otiliav spune:
Tot eu.
Cautai putin pe net si am gasit un vacin produs de Cantacuzino, www.farmaline.ro/index.php?cid=5&pid=4504&&cc6dff64642557e10fb7ec84efaf7353=998084294" target="_blank">Vaccin Viu Rujeolos, inteleg ca-i alta tulpina fata de cea din ROR sau Priorix dar e cu virus viu si e doar pentru rujeola.
Adica Priorix este un preparat combinat, liofilizat, format din tulpinile atenuate ale virusurilor rujeolic Schwarz, urlian RIT 4385 (derivat din tulpina Jeryl Lynn) si rubeolic Wistar RA 27/3 iar Vaccinul viu rujeolos (VVR-IC) este preparat cu tulpina Schwarz-Mérieux"
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre
babyzapi spune:
Dupa episodul urat de aseara, Raphael este ok azi, ca de obicei, jucaus, vesel, poznas.... Chiar nu inteleg ce-a avut...
Cherie canuta cu apa e buna ca nu curge din ea...decat prin sugere.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui Raphael nazdravanel
RAPHAEL IUBITEL
Blogul meu cu retete delicioase
elilov3 spune:
LA MULTI ANI! IULIA DE FLUTURASHA
sa cresti mare sanatoasa si voioasa si sa te bucuri de toate placerile vietii
alra felicitari de vestile foarte bune de la echo..bravo nicolu
diamisha si Dimitrie cand vine tati face acelasi lucru il ia si il impinga sau ii mai da palmute peste nas...daca ionu ma mai tine in brate sau mai stiu eu ce vine Dimitrie sa ma salveze e asa dulce ....asa si Sonia cred eu zic ca e normal insa i-am explicat lui Ion ca din ziua lui sa isi rezerva o jumatate de ora numai a lor...iti zic dupa aia daca ma pupa ionu numai face scena
cherile off urata treaba imp e ca ai bani si te ocupi de dantura eu nu stiu cand voi ajunge...ca asa suntem intr-o gaura....numai poavestesc
ami ce adorabil e luca ti-am zis eu ca trebuie sa il pap
eu voi depune coletul pe 8 dec si nu mai evreme din unele probleme ce nu tin de mine eu zic ca o sa ajunga in timp util
"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit
Olivia26 spune:
La multi ani, Iulia de fluturasha!
Noi aseara am facut noapte alba, am ajuns la Urgente la miezul noptii cu 39,1, era la 2 ore de cand ii dadusem nurofen, in loc sa scada temperatura, crestea si mai mult...are rosu in gat si ne luptam in continuare cu febra, ii alternez paracetamol cu nurofen dar continua sa creasca de fiecare data la ceva timp dupa antitermic
de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
babyzapi spune:
LA MULTI ANI IULIA de Fluturasha! Sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa . Fiecare zi a vietii tale sa fie incununata de succes si mlte bucurii.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui Raphael nazdravanel
RAPHAEL IUBITEL
Blogul meu cu retete delicioase