*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (88)*
Raspunsuri - Pagina 20
mamiseli_11 spune:
Buna ziua mamici si cozonacei. Azi sunt in bucatarit intens si nu prea am timp sa va scriu, sper sa intru mai dupa-amiaza. Ce vroiam sa spun urgent e pt Dandusa, Priorixul este actualul ROR si se considera safe momentan. ROR-ul vechi avea nu stiu ce substanta in el considerata decalnsatoare de autism, am notat expres dar tre sa caut prin hartoage, va scriu mai tarziu. Miruna a facut deja ROR-ul, pana acum bine, nu are reactii. Si eu l-am facut si sora'mea si toata lumea pe care o cunosc si sunt bine, fara probleme. Ca un exemplu elocvent ca ce ti-e scris, aia se intampla, eu am paralizie de la vaccinul antipolio. Ce trebuia sa fac, sa nu o vaccinez pe Miruna? Ea nu are nimic, evident. Ceea ce vreau sa spun e ca lucruri rele se intampla tot timpul, nu putem sa le evitam pe toate de aceea eu am decis sa nu mai tin cu dintii de toate etemerile si fricile posibile si sa fiu mai zen in viata. Sper ca ai inteles ceva din asta
Iza esti mamica tare curajoasa asa ca fruntea sus. Tu ai fost cu iubi acasa pana acum si n-ai trecut prin experiente de genul asta singura, de asta esti speriata acum. Toate am trecut prin asa ceva la un moment dat. Mai tii minte cand povesteam ca s-a innecat Miruna de am sunat la salvare? Eram atunci singura acasa si la un pas sa intru tare in panica dar, multumesc lui Dumnezeu, s-a terminat totul cu bine. Apoi cadea tare din pat sau mai stiu eu de pe unde tot cand eram numai noi doua singure acasa. Tin minte ca eram disperata, nu imi mai venea sa ii mai zic sotului cate mai pateam amandoua. Stai sa vezi cand va incepe sa misune singur prin casa in picioare. Si din fiecare experienta negativa inveti cate ceva. Cat despre Rapha, cred ca merge sa ii dai mancare de regim azi ca sa isis revina stomacelul lui. Asa mai fac copii cate un episod de voma apoi nu mai au nimic. Daca vezi ceva evolutie negativa, mergi la un consult cu el. Te pupacesc.
Amalia daca nu te superi prea tare, ai putea sa pove un pic de scaunul care l-ai comandat? Si poate sa faci cateva poze cu Luca in el?? Mai ales in pozitia de dormit? Please, daca ai timp. Sigur, daca nu, nu-i nici o problema. dar arata tare promitator si merge pana ma tarziu si e acceptabil si la pret dar atre nu inteleg cum dorm saracii copii in el in fund. Te pupacesc de un milion de ori.
Operatiunea "Vine Mosul!" Eu o finalizez pe la mijlocul lui decembrie dar va ajunge sigur pana in Craciun. Daca vad ca nu imi place posta romana, trimit cu un curier si intr-o zi ajunge.
Gata, am fugit. Azi in meniu bors de fasole si vita cu legume. Voi ce mai gatiti pt casa?
Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
babyzapi spune:
Olivia Doamne e groaznic cand pleci in mijlocul noptii cu copilul la spital. Pupam dulce pe Davlove si sper sa nu mai faca febra asa mare
Mamiseli offf ca bine zici cand spui ca eram obisnuita cu iubi mereu acasa si la fazele mai nasoale il lasam pe el sa intervina ca e mai stapan pe sine, ce sa mai zic ca a lucrat si pe salvare si a fost si pompier, deci stie si ce e de facut in situatii de criza. Acum ca ma vad singura e tare greu. Sunt efectiv speriata, o sa vina mami azi pe la mine dupa ce termina serviciu, macar azi sa nu fiu singura cu el. Imi aduc aminte cand s-a inecat atunci Mirunica de-ai sunat la salvare e greu domne, copii se cresc greu. Eu nu ma gandeam deloc la un bb2, dar dupa toate spaimele astea trase cu Raphael, clar nu mai fac alt bb.
Eu de papa am facut pilaf cu pui, salata de vinete si diseara fac peste marinat si bagat la cuptor
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui Raphael nazdravanel
RAPHAEL IUBITEL
Blogul meu cu retete delicioase
Ramo2007 spune:
Sara a dat laptopul jos de pe canapea si i-am dat 2 palme usor la fund si a inceput sa planga de mama focului.Am certat-o si n-am vorbit cu ea vreo 10 minute, s-o fi vazut-o ce cuminte statea si eu faceam treaba la bucatarie.
Mi-a parut rau dupa, dar m-am tinut tare si nu am pupat-o.A papat si am bagat-o la nani...doarme de la 11:15.
Eu am facut curat in baie si urmeaza bucataria.
LA MULTI ANI celor sarbatoriti astazi!Sanatate multa bolnaviorilor!
Fug sa termin curatenia...
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
oceanborn spune:
Olivia pupam bolnaviorul! insanatosire grabnica!
Babyzapi ma bucur ca Raphael e bine! sperietura nu gluma aseara! si eu m-as fi pierdut daca mi se intampla asa ceva.
mami de Thomas
fluturasha23 spune:
Va multumim mult de tot pentru urari.
Am facut un filmulet cu Iulia in primul an:
http://family.webshots.com/slideshow/575676815Jxnkok
bertha spune:
Sunt plina de nervi , am scris de 2 ori un mesaj si Ioana a resetat calc o data si a 2-a oara nu-s ce-a apasat ca mi-a disparut mesajul. Rezum.
Am verificat si Darius a facut in 2005 vaccin impotriva rubeolei, rujeolei si oreionului, se numea Trimovax, ulterior a fost inlocuit cu Priorix. Stiu perfect ca-n a 5-a zi a facut 37.7, pt ca a fost singurul vaccin la care a avut febra.
Otilia, Doamne fereste de boala, cautam motiv sa veniti in tara.
Babyzapi, pupam gagicutul. Suspectezi ceva alimentar? Cum mergeti cu branzica?
Ramo, Sara nu stie ce consecinte are trantirea laptopului si nici nu va intelege daca ii dai palmite, chiar si usoare, la fundulet. E doar o modalitate prin care sa simti tu ca ai luat atitudine si ca n-ai lasat-o sa-si faca de cap.
Olivia, pupici dragi pt bolnavior si pt mamica lui.
Malinas, cum mai doarme David?
Noi ne umplem de masele. Am mai descoperit un colt in dreapta sus, dar restul nu se vede, deci mai dureaza. Jos avem un colt in exterior si restul f proeminent, speram sa nu ne mai chinuim mult.
Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
manumanu spune:
La multi ani, Iulia!, Fluturasha, sa-ti traiasca minunea, draga mamica!
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq
cameliam spune:
Intrebare: de la ce varsta intelege copilul ca a facut o boacana?
Si cum definim boacana?
Si Alexandra mai face nazbatii, acum nu toate-s din vina ei, de fapt cam nici una nu e din vina ei, ca da jos un obiect sau altul eu consider ca e vina mea ca i l-am pus la dispozitie. De unde sa stie ca nu e un lucru bun sa-l dea pe jos daca o jucarie are voie s-o dea pe jos? Cum face diferenta intre lucrurile astea si cand, la ce varsta? Si asta fara ca eu sa-i tot zic "nu-i voie asta, nu-i voie aialalta" ca nu mi se pare un lucru bun. In general prefer sa nu aiba acces la lucrurile unde poate strica ceva sau unde se poate accidenta, da' poate nici asta nu-i bine, ca atunci cum invata ce-i ok si ce nu e ok sa faca in alt mediu? Greu...
Citat: |
citat din mesajul lui Ramo2007 Sara a dat laptopul jos de pe canapea si i-am dat 2 palme usor la fund si a inceput sa planga de mama focului.Am certat-o si n-am vorbit cu ea vreo 10 minute, s-o fi vazut-o ce cuminte statea si eu faceam treaba la bucatarie. Mi-a parut rau dupa, dar m-am tinut tare si nu am pupat-o.A papat si am bagat-o la nani...doarme de la 11:15. Eu am facut curat in baie si urmeaza bucataria. LA MULTI ANI celor sarbatoriti astazi!Sanatate multa bolnaviorilor! Fug sa termin curatenia... Ramo mami fericita de Sara Maria 02.12.2008 http://community.webshots.com/user/Ramona198080 |
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
aleinad.g spune:
citat din mesajul lui Olivia26 [brNoi aseara am facut noapte alba, am ajuns la Urgente la miezul noptii cu 39,1, era la 2 ore de cand ii dadusem nurofen, in loc sa scada temperatura, crestea si mai mult...are rosu in gat si ne luptam in continuare cu febra, ii alternez paracetamol cu nurofen dar continua sa creasca de fiecare data la ceva timp dupa antitermic |
Multa sanatate cozonacelului!. Nu stiu daca ti-au zis doctorii, dar poti sa dai doua antitermice diferite unul dupa altul daca vezi ca nu-i scade febra. Ideea e sa nu dai paracetamol la mai putin de 6 ore dupa doza precedenta de paracetamol si nurofen la mai putin de 8 ore de la doza precedenta de nurofen. In plus, la peste 39,5 poti da supozitor cu novocalmin la 12 ore.
Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
aleinad.g spune:
citat din mesajul lui Otiliav Tot eu. Cautai putin pe net si am gasit un vacin produs de Cantacuzino, www.farmaline.ro/index.php?cid=5&pid=4504&&cc6dff64642557e10fb7ec84efaf7353=998084294" target="_blank">Vaccin Viu Rujeolos, inteleg ca-i alta tulpina fata de cea din ROR sau Priorix dar e cu virus viu si e doar pentru rujeola. Adica Priorix este un preparat combinat, liofilizat, format din tulpinile atenuate ale virusurilor rujeolic Schwarz, urlian RIT 4385 (derivat din tulpina Jeryl Lynn) si rubeolic Wistar RA 27/3 iar Vaccinul viu rujeolos (VVR-IC) este preparat cu tulpina Schwarz-Mérieux" |
Asta-i vaccinul pe care l-am refuzat eu la Bogdan pentru ca dadea ca reactie adversa (rara ce-i drept, dar....) scleroza in placi.
Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)