*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (88)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Alra super veste ne-ai adus!! Multa sanatate in continuare!
Eli tare frumos ai povestit de puiul mic! Parca-i si vad gurita cand zice "miau"
BraveGirl sa te ajute Dumnezeu sa vina barza cat de curand!
Andutza eu ma simt mic copil pe langa tine cu doua! Ma bucur ca papa bine fetele si-ti doresc sa-si regleze si somnul cat de curand, sa te poti odihni si tu.
Cheriactiv imi pare tare rau sa te aud asa! Muuulta sanatate, iubita!
Oceanborn pup dulce Spider-man! E un dragalas si jumatate!
Ginye imi pare rau ca s-a chinuit atat puiutul la analize! Uf, nu stiu ce cauta oameni de genul asta pe asa post!

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Alra, super vesti! Sigur nu merge cantarul, ca Ioana are cam 9kg si Nicole poa' sa fuga cu ea in spate daca se ambitioneaza. Bravo, babutz mic si dragalas!

Mai, m-ati starnit cu vaccinurile. Si rascolind pe net, am gasit urmatoarea intrebare a unei fetite de 14 ani, fetelor, mi-e frica de viitor, pe cuvant: "buna ziua..sunt o fata de 14 ani..si am o intrebare..la vaccinul din clasa 8a,cel rubeolic,noi fetele trebuie sa fim virgine ca sa-l putem face?si daca nu suntem ce putem face?vreau cat mai multe informatii despre acest subiect va rog...

Otlia, da, se face rapel la 7 ani pt rujeola si la 14 ani pt rubeola. Va asteptam sa le faceti!

Malinas, ma bucura mult vestile bune. Mai bine incaltari mai scumpe si rezolvare rapida, masajul sigur te costa mai mult si era mai de durata.

Spiridus, Ioana urla in masina de pe la 6 luni. Cam de cand a descoperit ce bine e sa fie independenta. Evitam sa mergem cu ea prea departe, ca ne distruge psihic. La Craiova n-am mai fost din august si nu ne incumetam sa plecam cu ea, nici Schumacher nu poate conduce in conditiile astea. Sigur are plamani de soprana, cu vocea sa vedem cum stam.

Edit: Ginye, tare rau imi pare ca au chinuit frumosul. Chiar asa, vorba Amaliei, de ce naiba s-or baga, daca nu se descurca?! Soacra mea, v-am zis ca lucreaza la pediatrie, zice ca la copii asa mici, mai ales daca-s pufosi, le ia analize dupa ochi si pe pipaite. Adica vena nu se vede ca la adulti, dar ea stie unde e, pune garoul si ea se umfla usor, o pipaie bine, apoi inteapa si aici e arta, sa stii in ce unghi si cat sa apesi. Na, ca sunt toba de teorie!

Eu chiar vroiam sa va intreb, sa nu radeti: mai, copiii vostri plang rau? Ca Ioana de la un timp a luat-o rau cu plansul. Plange cand ma vede ca ies din camera (normal), plange daca n-o iau in brate cand vrea (iar normal), dar...plange cand nu-i dau ce vrea, plange cand nu intra mingea de fotbal in sticla de 0.5, cand nu-i dau foarfeca etc. Ca sa nu mai spun ca mancam pe ascuns, ca vrea orice vede si, cum nu-i putem da chiar tot ce mancam noi, e jaleeee. Plange si cand nu ne poate face sa intelegem ce vrea (logic). Mi-am amintit ca si Darius a avut o astfel de perioada tot cam pe la 11-13 luni, cand plangea des. Pe vremea aia citeam multe carti (Doamne, am avut vreodata timp si rabdare?!) si mi-am explicat ca era plin de frustrari pt ca nu putea sa comunice ce vrea si, de asemenea, stiu ca a fost f agitat cu vreo 2 sapt inainte sa inceapa sa mearga singurel, se pare ca e un prag pe care vor sa-l cucereasca si nu pot si de-aia sunt irascibili si plangaciosi. Si mai avem si-o maseluta pe drum.
Orice-ar fi, vreau sa se termine mai repede pt ca de 2 zile m-a lasat spatele de la atata carat prin casa. Cu tati refuza sa stea fara mine.

Ma duc la nani. Noapte buna!

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

felicitari pt vesti alra!!!!!!!111
david este topit dupa mersul in masina...si il tin in brate pt ca nu avem masina ci pe cea de la serv sotului care este o dubita mica (peugeot - nu stiu cum se numeste)...doarme daca este obosit, asculta VIBE FM CU tati si danseaza...cand o vede in parcare o ia razna...

sa ne laudam...david merge singur si afara...a invins teama:
nu am apucat sa filmez toit ca am ramas fara baterii:

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

UN VOT PT UN DAVID ADORMIT

Povestea nasterii

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Buna seara, ladies!

alra, super vesti, bravo! Ma bucur mult ca a evoluat asa de bine Nicole!

dandusa, dr mea de familie (care e si pediatra Soniei) mi-a explicat ca sunt doua vaccinuri diferite: Priorix (care ar fi mai ok, ii lipseste substanta aceea despre care se crede ca ar declansa autismul la copiii cu predispozitie la asa ceva) si ROR-ul, ii spunea ea, fostul vaccin din schema obligatorie (cel asupra caruia pluteau suspiciunile...) si care avea, probabil, o denumire mai complicata (ea nu-si mai aducea aminte), asa ca s-a preluat prescurtarea bolilor impotriva carora era conceput acel vaccin...ma confuzasem si eu, asa ca am pus mana pe telefon sa clarific...sper ca detine informatia corecta si nu transmit o prostie mai departe...

bertha, la copiii nostri a inceput varsta opozitionala, este normal sa planga daca ii refuzi ceva...ei experimenteaza frustrarile de orice fel acum, invata despre limite, de aceea este important sa le si refuzam anumite lucruri...psihologii recomanda reguli putine, dar clare si ferme, si consecventa din partea tuturor membrilor familiei in impunerea lor...daca nu se acomodeaza de la varsta asta cu limitele, peste 1-2 ani se vor tavali pe jos in magazine, cand nu o sa li se cumpere si a 20-a papusa de acelasi fel...

mav, poti, te rog, sa ne reamintesti pana la ce data trebuia sa trimitem cadourile?

anes, eu cred ca putem spune destinatarului cine a trimis cadoul, dar nu as face-o pe forum pana la finalul jocului...ori direct prin pm, ori un biletel in pachet...la final, poate chiar de Craciun, am putea sa punem lista pe forum...ma gandesc sa ramana o surpriza pentru toata lumea pana la final, cand se trimite si ultimul pachet...

O seara frumoasa va doresc!

Diana, de Sonia (02.11.2008)

Meet Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Se pare ca s-a rezolvat pb mea cu netu'
Noi incaltaminte lui Raphael ii cumparam numai de la Babyboot din Franta si sunt asa cum zici tu Malinas talpa usor flexibila, glezna e bine tinuta si mai era ceva, dar la ora asta... . Ce-i drept sunt si scumpe, ghetutele m-au costat 80 euro (cizme pt mine erau doar 60 euro), dar eu prefer sa investec mai mult in pantofiori decat in imbracaminte. Daca o haina croita aiurea nu te deranjeaza, un pantof cu siguranta da.
Hai ca vin si eu mai nauca decat toate la un loc, in privinta vaccinurilor. Noi luna viitoare mergem la dr pt vaccinul de la 1 an si nici macar nu mai stiu care o sa fie ala. Noi urmam schema de vaccinuri de la medlife, deci cand ma duc zic ca am venit sa fac vaccinul de 1 an si gata ii administreaza vaccinul care trebuie. Nu ma agit cu vaccinurile, ca degeaba o fac...mai mult nu mai comentez nimic
Alra ma bucur ca te-ai intors cu vesti bune de la eco si ca ai scapat de-o grija

Raphael a fost marait azi de pe la ora 4 dupa-amiaza. La 18:15 era in pat la nani ca deja nu ma mai intelegeam cu el si dadea si semne de somn (de regula doarme in fiecare seara la 19 ca asa vrea el si nu la ora 20 cum il obisnuisem eu). Pe la 19:30 se trezeste plangand, ma duc la el, il iau in brate si a vomitat in jet de 2 ori. Cobor cu el la parter, iau temperatura : 37,7 si ii dau panadol. Imediat cum am terminat de administrat a inceput sa verse panadolul, straturi-straturi : o data, de 2, de 3, de 4, de 5, deja gata mi s-a taiat firul, m-am pierdut cu firea, m-am speriat teribil, am pierdut numaratoarea, mult nu mai varsa ca nu mai avea ce, dar tot i se strangea stomacul si abia avea timp sa respire intre varsaturile astea. Si nu stiu de ce!!!! Voma peste tot in casa, pe mine, pe el, sticulta de panadol pe jos sparta, schimb copilul, eu plansete, copilul scanceli si maraieli, i-am transmis toata frica mea. Noroc pe capul meu ca a ajuns si iubi mai devreme acasa, s-a calmat Raphael la el in brate, i-a dat iubi sa bea un fel de ceai, sil-a pus la nani. S-a mai trezit de cateva ori de atunci, nu mai are febra, papa...habar nu am ce a fost, dar m-am ngrozit. Nu stiu daca ma credeti dar sincer va spun ca mi-efrica sa mai stau singura cu copilul acasa. De experientele astea care ii taie respiratia mi-e cel mai frica
M-am lungiiiitt...dar tre sa ma iertati ca si-asa nu mai scrisesem de mult timp
Anca tu pe unde esti?
Bertha si Criss

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
Blogul meu cu retete delicioase

Mergi la inceput

Bertha teribili pustii de astazi. No comment. O prietena de-a mea era la tara in vizita la bunicii ei. Si vorbind cu o fetita de acolo, o intreaba ce vrea sa se faca atunci cand va fi mare. Rapunsul fetei a lasat-o masca : c..rva. De ce? Ca toate fetele din sat cu bani si tzole misto, asta sunt . Si Raphael plange rau cand vrea ceva si nu obtine sau il pun sa stea cu mine pe jos sa ne jucam cand el vrea sa-l tin de maini sa urce scarile a nspea oara.
Amalia super scaunul de masina! Sa fie o placere pt Luca de fiecare data cand va merge la plimbare cu masina.

RAPHAEL IUBITEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

...sa va impartasesc ca mi-a facut Sonia aseara...Claudiu al meu a fost plecat la scufundari o saptamana si s-a intors ieri...in toate zilele in care nu a fost, Sonia ma lua de mana si ma ducea la fotografia lui si ma intreba ta-ta? ta-ta?...el a venit ieri dimineata, mi-a povestit mama ca Sonia a izbucnit si in plans, si in ras, cand a intrat in casa si nu l-a lasat nicio clipa toata ziua, nu vroia sa faca nimic fara el....

...buuuun....ajung si eu acasa seara, intru in casa, ma duc glont la Claudiu, care o tinea pe Sonia in brate, sa il pup...ei bine, fetita mea gingasa si delicata mi-a infipt o mana in fata si m-a impins cu putere intr-o parte, in timp ce s-a asezat intre mine si Claudiu, cu mainile amandoua pe dupa gatul lui si cu spatele la mine...
...credeti-ma, mi-au iesit ochii din cap, nu mi-a venit sa cred...am fost convinsa ca mi s-a parut si am incercat inca o data...a facut exact la fel, cu si mai multa putere si cu proteste vocale...

...nu e cam devreme sa inceapa cu fazele astea? ati experimentat si voi asa ceva?...

Diana, de Sonia (02.11.2008)

Meet Sonia!

Mergi la inceput

Diamisha wow! tare faza, desi pentru tine nu cred ca a fost placuta. Totusi, nu te astepti la asa o reactie de la un copil de 1 an . Il vrea pe tati numai pt ea

RAPHAEL IUBITEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

bai, mersi de felicitari, ne faceti sa ne simtim cu motz

eram cam festelita de dimineata si apoi am avut o cadere de calciu la spital, de in masina pe drumu de intors era sa ma pup frontal cu un tractor care deschidea un convoi caci am depasit ca o cizma o masina care astepta deja convoiul sa treaca

pup pe toate, ma duc sa ma culc ca maine am mult de lucru la servici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

hola...mi-am luat doza de la pusher(soacra-mea) si sunt fresh inca cateva ore...ma enerveaza ca las copilul atata timp la socrii ,deja e a doua saptamana,il vad episodic ,insa n-am cum sa ma ocup de el,cand ma apuca damblaua juur ca doare mult mai rau ca cezariana(otilico,imi fac dantura toata,facui 2 chirurgii deodata )

alra, ma, ma bucur de vestile bune,auzi, ia cantareste-te si acasa cu nicolu in brate...imi adusei aminte ca nu am vazut de multa vreme poze cu pitica,mi-o arati ?

ooo...facurati lumina si in capul meu cu vacc....ix...dar si io ca babyzapi, nu imi pun probl, il fac si gata...serios ca nu vreau sa traiesc toata viata punand raul inainte ,vreau sa am incredere ,si oricum daca incep cu google tot nu pricep nimic cand vine vb de stiinta ,ca-s batuta in cap...nu-s mai desteapta ca aia de studiaza si cerceteaza

Mergi la inceput