*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (88)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Dandusa, confuzia ta cred ca e generata de faptul ca acum ceva timp nu se facea Priorix gratuit, in schema gratuita era un vaccin de la o alta firma, care se pare ca avea efecte secundare mai multe. O sa ma uit in carnetelul lui Darius si va spun cum se se numea. Dar daca tot ai vaccinat-o pe Crinuta de atata timp, nu inteleg deloc ce te supara. N-a avut efecte neplacute asupra ei si acum e si protejata impotriva rubeolei, rujeolei si oreionului. De ce trebuie detexofiata? Eu as vrea sa-i fac Ioanei candva vaccinul antirujeolic, ca-i fetita si e important sa aiba anticorpi cand va fi si ea mamica (deja ma gandesc la nepotei).

Revin.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Mai, a intrat timpul la apa!!!! Nu mai apuc sa citesc/scriu Seara dupa ce adorm fetele, adorm si eu in 10 minute

Am fost cu ele la doctor in seara asta, racite cu muci/tuse, dar fara febra, ceea ce e bine. Insa e tare chinuitor, pentru Rebeca tusea, pentru Ecaterina nasul infundat/curgator/rana de la nas de la atat sters. Cam asta e la noi zilele astea, nu am voie s-o duc la gradi pe Rebeca, asa ca e acasa cu mine.

Eu sunt cu durere de spate si de umarul drept, asa ca ma duc la masaj terapeutic si trebuie sa ma apuc si de gimnastica medicala, cica altfel e cam nasol.
Ca sa n-o mai car in brate pe Cati, noaptea cand se trezeste am inceput s-o pun in patul mare langa mine si functioneaza destul de bine, adica nu comenteaza si doarme binisor.

Alra
, astept si eu vesti.

Dandusa, ce ma bucur sa te mai vad pe aici Esti tare de tot cu Priorixul, nu prea inteleg de ce te agiti acuma, e tardiv, Crinuta e bine, n-a avut reactii adverse, e imunizata deja....deci totul in regula. Eu voi alege sa-l fac Ecaterinei, l-a facut si Rebeca.
Ma bucur ca sunteti bine, tu mai odihnita, imi pare rau pentru Claudiu, insa sunt convinsa ca-si va gasi de lucru, pana atunci se mai odihneste si el putin si petreceti mai mult timp impreuna Va pup pe toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

In 2005 Ana a facut ROR, care eu stiu ca nu necesita rapel (chiar va rog sa-mi scrieti si mie daca se face rapel pentru ca am retinut ca trebuie sa venim cu ea la 7 ani pentru rapel DTP).
Priorixul este ROR facut de GlaxoSmithKline si necesita rapel .
Am copiat de www.farmaciiledona.ro/produse/vaccin-priorix-gsk-I1420.pdf" target="_blank">aici info:
"In general, se recomanda ca prima doza de vaccin combinat rujeolic-uriian-rubeolic — cum este Priorix - sa se administreze la varsta cuprinsa intre 12 si 15 luni. Se recomanda ca a doua doza de vaccin combinat rujeolicuriian-rubeolic - cum este Priorix sa se administreze inainte de inceperea perioadei scolare la copil. Nu are
importanta daca prima vaccinare s-a facut cu Priorix sau cu un alt vaccin combinat rujeolic-uriian-rubeolic.
Copiii care au pierdut prima vaccinare trebuie vaccinati cat mai curand posibil. Medicul dumneavoastra sau asistenta va vor sfatui cand trebuie administrata a doua doza de vaccin.
Copiii care au pierdut a doua vaccinare trebuie sa primeasca a doua doza de vaccin cat mai curand posibil pentru a se mentine protectia impotriva acestor infectii.
Cateodata vaccinul rujeolic-uriian-rubeolic-se administreaza la sugari cu varsta mai mica de 12 luni, cand se banuieste ca va exista un pericol mare de infectie cu una din boli. Daca se intampla asa, o a doua doza se recomanda a fi administrata la 12 sau la 15 luni. Medicul dumneavoastra va discuta aceasta cu dumneavoastra."
Elisa va face ROR la 15 luni si rapel la 13 ani, banuiesc ca-i Priorix, chiar voi intreba.
Cherie, n-am inteles ce-ai patit de ai luat mega-calmant. Iar 10 kg e perfect pentru 1 an, cifra rotunda la varsta rotunda, adica usor de tinut minte .

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

tin sa va anunt ca am achizitionat pachetul pt treaba cu mosul
si s-a hotarat al meu copil ca, citez: " nu e pt mos craciun, e pt mine, am zis!"
maine o iau de la capat

hmmm, nu prea m-ati luminat cu cana, sa stiti
eu vreau sa il intarc
asa mi-am propus eu: un copil care merge singur, nu mai este bebelus.
mai vorbim peste o luna, va spun daca m-a lasat sufletul sau nu

gynie: calmababy de la .. ( firma care produce si imunobaby)
nu dati cu rosii... eu ti-as recomanda suzeta. mai bine o mamica odihnita

haaaa, dandusa , te-ai incurcat in ...@#$rix-uri; un sfat, daca imi permiteti , doamna, poate pe la patruj' de ani te apuca vreun gand de emigrare, sa vezi ce-o sa plangi atunci ca n-ai vaccinurile trecute unde trebuie (desi, traim -inca-in tara in care totul se rezolva cu un plic bine intentionat)
MAv, si pe mine ma intreaba muuulta lume daca am analizele la zi. le-am spus ca tin cura si ca mi-am scos maselele ca sa am gauri in pometi.si ca fi-miu are o boala necunoscuta, asa ca mai bine sa stea departe. mrrrrrrrrrrrrr

gura lumii

da, stiu sunt cu pluta

Caterninas,
LA multi ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

neuronul ratacit
ai vostri plang in masina?
eu cred ca al meu mi-a spart deja timpanul pe partea dreapta;
mi s-a stricat telefonul, ca pana acum il calmam cu scooter.
voi cum ii linistiti?

iar intrebari existentiale ce scaun de masina aveti?
acum am un Cam pt cel mare ( nu imi place deloc, asa ca nu am de gand sa il pun pe prichindel in el)
Amalia, ce ai luat tu pana la urma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Malinas, magazinul din Obor e tot Andy, ca cel din Unirea. Legat de mersul incaltat in casa. La noi a functionat. De aprox 2 sapt am incaltat-o in sandale d ela ortopedia si in casa si s-a corectat vizibil. Nu mai avem nevoie de masaj. Chiar azi am fost la ortoped si a fost tare incantata. Trebuie s apoarte incaltari DOAR copii cu probleme.

Spiridusule, si Arianna urla in ultimul timp in masina. Solutia a fost sa pun scaunul in sensul directiei d emers. Noi avem 2 scaune: un Orbit (l-am luat din SUA) si un BeSafe. BeSafe mi se pare super ok. Ii place ca e mai sus si se uita bine pe geam.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

dandusa, ai fost tare simpatica cu ROR-ul! Dar este de inteles...asa se i spune uzual, nu denumirea pe care o da firma producatoare!

lauramiron, eu, dupa fizioterapie parca ma simt mai bine cu partea dorsala a coloanei. Asta nu inseamna ca nu ma mai doare..! As vrea eu! Intentionez sa repet dupa 6 luni.
Tu o tii pe Cati in brate pana adoarme? Vai de capul spatelui tau ! Eu nu il mai adorm de mult in brate. Cand este mai agitat si nu vrea sa stea in patut, il iau in brate cateva minute, apoi il pun in patut si adoarme singur. Nu mai rezist sa il tin atata timp in brate (deja, cand dureaza mai mult tinutul in brate, spatele meu se resimte). Bafta la adormit langa tine!

spiridus, al meu in general sta in scaunul de masina, dar are si momente cand, nu. Daca se prelungeste sederea (adica un drum mai lung) se plictiseste. Il distrag cu diferite chestii. Servetele umede, sticle goale, chei, etc. Am scaun ROMER cu ISO-FIX. Nemultumirea mea este ca nu se lasa foarte mult pe spate pt. pozitia de dormit.

Chiar cand putem trimite cadoul de Mos Craciun? Pana la urma anuntam pe cel care trebuie sa il primeasca? Eu asa as face, ca nu se stie cu posta..!

http://community.webshots.com/user/annes06

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

intru rapid cu vesti super: doar o gaura de 1mm intre ventricule, nu se pune prb de operatii chiar daca ramane asa. celelalte 2 gauri (una intre atrii si a doua intre ventricule) S-AU INCHIS!!!
ne mai ducem la anul. cica poa sa faca si sport si toate cele. doar povestea cu infectiile sta in picioare

am pus-o si pe cantar insa cred ca e ceva gresit acolo. cica are 8300 si e imposibil, e cat un porc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Alra, ma bucur de vestile bune. Vezi ca au functionat agitatele noastre, asa pline de praf, cum erau

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Seara buna fetelor!

Spiridus culmea, chiar astazi mi-a venit scaunul comandat. http:// www. strollers .ro /Grupa1 /Scaun -Auto-6-+_336_codeBW-SC002.aspx
Imi pare robust, imi place cum sta Luca in el, are si o pozitie mai lasata pe spate ca sa nu doarma chinuit de tot in fund, deci sunt multumita. Scrie ca a fost testat in conformitate cu normele ECE 44/04 si are eticheta atasata pe produs.

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput