Batista bebelusului la virste mai mari
Raspunsuri - Pagina 2
dianad spune:
Alex are 3 ani si 7 luni iar batista o avem de la 4 saptamani. A inceput gradinita in toamna asta, dupa 9 zile de gradi otita pe urechea stanga, dupa 2 saptamani de pauza si alte 3 zile de gradi otita pe cealalta ureche. De fiecare data am ajuns la budimex si medicul de acolo a spus ca singura solutie e sa invete sa-si sufle bine nasul. La gradinita nu sta nimeni cu aspiratorul dupa el sa-l curete si intr-adevar prin suflat se imping in exterior mucozitatile ajunse in trompa lui Eustache. Atunci cand copilul chiar nu poate, apelezi la batista bebelusului, nu-l lasi cu nasul plin.Asa ca usor-usor in a doua perioada de convalescenta l-am invatat cum se sufla nasul si batista bebelusului o mai folosesc seara sau cand e lovit de lene. Nu voi renunta la acest dispozitiv decat atunci cand se va sparge.Anaemi, daca nu exista un buton de reglare a puterii pe aparat, atunci pe tijele legate de furtun ai un dispozitiv din plastic, mare cel mult cat o piesa de domino, prin a carui culisare se micsoreaza /mareste puterea de aspirare. Oricum poti sa folosesti batista la puterea maxima a aspiratorului.PS-desi avem de multa vreme batista bebelusului , Alex a facut otitele si pentru ca este un berbec incapatanat care a preferat sa stea cu nasul plin decat sa invete sa-l sufle si decat sa stea la aspirator. Dupa ce a vazut de 2 ori ce inseamna durerile de urechi, a inceput sa colaboreze.DianaD & Alexandru
Gabi_K spune:
Si noi (12 si 7 ani) folosim inca batista, tot din comoditate ca si Giulia Se vede ca stam pe aceeasi strada, nu?
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
anaemi spune:
Aaa! Deci trage mucisorii la fel indiferent de intensitatea dde aspirare a aspiratorului? Pai asa m-am linistit.
P.S. Deci butonul de pe furtun pt asta era ! (avea si cel vechi dar n-am stiut niciodata pt ce e)
Ana & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
szivarvany spune:
Nici eu nu am reglat aspiratorul niciodata.
Oricum batista trage la aceasi intensitate - relativ foarte mica fata de aspiratorul - pt ca asa afost "construita".
Acu` mai bine de 5 ani cand mi l-a aratat Gabik, la insistentele pediatrei, am fost sigura ca-i scoate si creierii Dar nici vorba.
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
Deianira spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorikay Poate o sa radeti dar si sotul meu a folosit batista bebelusului. A fost racit si il ustura nadul de atata suflat asa ca a apelat la arsenalul fiica-si. Si a fost foarte multumit. |
Asta ma interesa si pe mine ca is alegica si ajung si la 6 pachete de batistute/zi si apoi minim o saptamana cu nasul tot rupt .