Batista bebelusului la virste mai mari
Baietelul meu are 4 ani , stie sa sufle nasucul , insa atunci cand este racit zdravan mucozitatile incep sa se ingroase si nu mai poate sufla nasucul cum trebuie . Se chinuie saracutul, insa degeaba , "mucisorii" ramin acolo fapt pentru care face otite repetate .Am incercat si cu aerosoli , cu sterimar , cu ... nici nu mai stiu . Ma gindeam la batista bebelusului daca e eficace si la copiii mai mari . Va rog mamicilor care aveti acest aparat , il folositi si atunci cand copilul e ceva mai marisor sau nu ?
Multumesc !
Raspunsuri
gabitzam spune:
Da, eu folosesc la baiatul meu de 4 ani si jumatate. Raceste destul de des. Si in special pentru ca nu stie sa-si sufle nasul, nu am gasit nici o metoda pina acum sa-l fac sa sufle nasul.
Alaturi de SEBI
JARMO spune:
Ah , multumesc Gabitzam , ma gindeam sa nu fac o investitie fara folos . Sunt epuizata de atitia mucisori, otite , astm ...
szivarvany spune:
Giulia il foloseste din comoditate declarata , ii ia prea mult timp sa se sufle. Isi ia singura aspiratoarele si stie ca e gata in cateva secunde.
Ea are 5,3 ani.
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
JARMO spune:
Inca o intrebare , va rog : il aveti pe cel care se adapteaza la aspirator sau mai e si alt model ?
szivarvany spune:
Noi doar pe cel care se ataseaza la aspirator. Si-l folosim de 5 ani
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
anaemi spune:
pe "batista" noastra scrie ca e buna pana la 6 ani.
Ana & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
natalia_nica spune:
Baietelul meu (3 ani si jumatate acum) a folosit batista bebelusului pana la 3 ani si tot facea otita. Iar ORLista la care ne-am dus la ultima otita ne-a certat ca inca mai folosim batista bebelusului, pt ca suflatul nasului e mult mai eficient decat aspirarea mucozitatilor. Atunci cand sufla nasul puternic nu i se infunda / i se desfunda acel canal care face legatura intre nasuc si urechi (sorry, asa ma pricep eu sa explic...). Batista bebelusului nu face chestia asta... Nici Denis nu vroia sa sufle nasul, puteam eu sa insist oricat, dar dr respectiva atat l-a vrajit, a suflat ea, i-a explicat, etc, pana l-a convins (el stia sa sufle, dar nu vroia). De atunci nu mai folosim acea batista si n-a mai facut nici o otita .
Jarmao, pe dr l-ai intrebat despre asta?
Mami de Denis (17.06.2006)
anaemi spune:
Stiti cumva dca Batista poate fi folosita si cu un aspiratir la care nu se regleaza puterea de aspirare? Ca ne-am luat azi un aspirator la care nu se regleaza (pe cutie arata ca se regleaza) si sa stim daca sa-l ducem sau nu inapoi si sa luam altul.
Ana & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
natalia_nica spune:
Da, se poate folosi, stai linistita. La Denis ii dadeam aspiratorul la putere maxima si tot aia era, nu ii tragea mucisorii mai cu putere.
Sanatate!
Mami de Denis (17.06.2006)
Lorikay spune:
Poate o sa radeti dar si sotul meu a folosit batista bebelusului. A fost racit si il ustura nadul de atata suflat asa ca a apelat la arsenalul fiica-si. Si a fost foarte multumit.