Puiuti de Randunici 2008!! (334)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Lyvy hai ca incerc sa inteleg si am facut niste combinatii.
Pt fard mai sidefat/catifelat fara adaos de sclipici, am combinat un pic de fard cu silk glow veil de care zicea Olga si iese un pic mai sidefat. Nu stiu daca exact cat de sidefat iti doresti. Apoi dupa aplicare am mai dat un strat de silk glow veil peste culoare aplicata si e si mai sidefat, dar evident culoarea e un pic mai estompata dupa ce am dat ultimul strat de SGV.

Sanatate puiutilor bolnaviori.

Ah da si .... salutari paranormalei.

Mergi la inceput

Au anuntat exit-poll-urile:
Turul 2: Base si Geoana.

Vreau sa emigrez! Nico vreau la Viena!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Vom si condusi de prostanaci si kktei !

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Citat:
citat din mesajul lui gudinde
Vreau sa emigrez! Nico vreau la Viena!

SI EU!!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Zoze, nu stiu germana!
Hai la Simonette la BXL! E bine si acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Hai ca aparui si eu dupadoua zile!!!

In capitolul trecut vorbeati de relaxarea olandezilor si am tinut sa va spun experienta mea: vineri seara am fost la o cafenea cu karaoke la ziua nasei lui Matei. Printre invitati a fost si un olandez de 60 de ani, venit la o conferinta la firma unde lucreaza ea. A venit, a stat 5 minute, a inceput omul sa cante si sa danseze de n-avea nicio treaba, spre deosebire de noi astia mai tineri care ne uitam la el si il invidiam pentru detasarea lui

Naty, si Matei a picat abia la 7 si sper sa doarma pana dimineata. I s-a mai intamplat sa doarma 13 ore...

Maine incepe ultima saptamana de lucru si apoi pauza pana in septembrie 2011 Daca ma gandesc acum, mi se pare o vesnicie dar timpul trece asa repede cand ai copii..

Valentina cu Matei si 28+ cu Luca

Mergi la inceput

A, am si votat...Era de asteptat sa iasa astia doi..

Mergi la inceput

Si tusim din nou, si eu si MAtei...Are o luna de cand nu i se opreste tusea..si de la mine putere i-am dat Eurespal...Sper sa-i faca bine, ca data trecuta i-a trecut destul de repede.

A, si doua chestii care m-au lasat masca:
- ne uitam in cartea cu Mica sirena si il intreb pe MAtei "Cine e?" uitandu-ma la vrajotoarea aia; si el zice "Baba Coanta". Ma uit la el si-l intreb" Cine te-a invatat pe tine de Baba Coanta? Si-mi zice "Buni". In conditiile in care buni a fost la noi acum o luna jumatate
- a vazut pe pampers o albina. Si il intreb: "Cum face albina?" . El: "bzzz, bzzz". "Cine ti-a spus cum face albina?". El: "Coina"/ adica Corina, educatoarea lui, care n-a mai fost la gradi de o luna

Si daca suntem la capitolul laudat, il intreb "Cum esti, tu, mama?" .El: "detept" - destept, "uminte" - cuminte, "umos" - frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ioana iti trimit un PM
apropo de criza, ca ziceai, olgutz, ca te-a tras de par...am patit-o SI azi dimi, cand a plecat ta-su la serviciu..s-a suparat tare, eu il tineam in brate, ta-su l-a pupat de plecare, eu tot o tineam cu 'tati pleaca la serviciu, vine repede, cel mai repede' etc, si ca sa nu il auda iub de afara cum plange(ca moare de inima, de mila lui) zic sa-l duc in dormitor..ma pun cu el in pat, si se repede la mine nervos, plangand si urlacios cu era, se infige cu dintii in obrazul meu..am crezut ca nu-i adevarat, m-a taiat o 'senzatie lichida', mai mult de soc, nu a mai facut asa ceva pana acum..a muscat, dar nu f tare, cat sa ramana un 'ceas' care sa dispara in 30 min..dar am ramas masca!..i-a trecut cu prima serie de reclame la tv(apropo, ma dispera cu reclamele astea, nu' ce sa mai fac...si singura cuc, si fara tv, zau ca nu pot..) si ne-am impacat..
naty ce-mi place de Luli! stie clar ce vrea fata, si se mai si exprima in sensul asta, deliciu, nu alta! Muf e categoric doar cu laptele, care din 'tapte' s-a transformat in 'papte', cu apa p-afara(fantanile arteziene), si 'nuunuunuu' cand nu-i convine ceva
lyvy, naty eu am zis sclipici, dar era cu ghilimelele pe care nu le-am mai pus. Perfect de acord, sunt chestii total diferite! si eu folosesc fard sidefat ziua, nu sclipicios d-ala orbitor, ceva gen metalizat asa, si daca il aplici cu masura, nu e deloc rau! mie una mi se potriveste, si nici nu-mi pare ostentativ ziua, daca nu e tipator...seara, de ex, la un party, altfel discutam dar, ce e ala PARTY???? eu nu mai stiu!

Mufa respira tot mai mult numai pe gura, dar nu s-ar zice ca are nasul infundat...ce-o fi?..in special noaptea, chiar sforaie, falacu'..sa-i pun ser fiziologic mai mult, ziua?..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salutare.

Deci astfel de turul 2 va fi??

Haideti la Viena, cum nu? Inchiriem impreuna o viloaie cu curte si sa vedeti veselie!!

Vali, ce multe stie Matei al tau! Si este si modest! Deja ti-ai facut socotelile cand te intorci la serviciu?

Naty, cioco pe care nu i-o mai dai Iulie arunc-o spre mine, ca asa o pofta de dulce am de 2 saptamani... m-am mai si ingrasat (de parca nu era de ajuns cat eram...).

Revin. Sper.

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput