Puiuti de Randunici 2008!! (334)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Valentina are dreptate Mateiul, e frumos, destept si cuminte Manca-l mama pe el
Acestea fiind zise eu ma duc sa ma impusc caci stiu bine ce inseamna presedinte dictator si marea adunare nationala Cu MANul ne-am pricopsit iar marinerul Goe nu se dezminte Cum vorbea el ma despre el la persoana a treia Poporul a zis " ati vazut dragi politicieni, PRESEDINTELE (adica el, ma ) a avut dreptate! Poporul a vrut parlament unicameral, nu el a vrut parlament unicameral
Numai House ma mai poate scoate din depresie pentru ca el e mai deprimat ca mine

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

http://www.realitatea.net/geoana--este-o-noapte-frumoasa-pentru-mine--multumesc-celor-care-au-votat-pentru-a-inlatura-raul-din-ultimii-cinci-ani_687950.html

Ma scuzati, ma duc sa rad in baie sa nu-mi trezesc baietii... sau mai bine plang??

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Stela, hai la o cana cu codrex...si eu am nasul infundat si curge, si simt parca si pe la amigdale ceva..sper sa fiu mai bine maine..

ah, si mai tare: Mufa mai si behaie! eu i-am dat Stodal, acu', sper sa fie bun..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Salutare.

Vali, ce multe stie Matei al tau! Si este si modest! Deja ti-ai facut socotelile cand te intorci la serviciu?

Lucrand in invatamant, trebuie sa incep in septembrie, ca nu ma pot duce la mijlocul anului scolar. Si e exact varsta la care Luca poate merge la cresa..

Valentina cu Matei si 28+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Am inteles, insa eu nu m-as fi gandit asa de departe. Adevarul este ca eu nu ma mai gandesc acum deloc la "intors la serviciu" fiindca in toamna nu voi avea la ce sa ma intorc... Deci "savurez" momentele astea. De n-ar fi virozele...

Mergi la inceput

Azi ne-am uitat la un dvd cu Punguta cu doi bani si a rezistat 27 de minute uitandu-se...Erau dese animate bine realizate si i-au placut... Si mie la fel...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny

Stela, hai la o cana cu codrex...si eu am nasul infundat si curge, si simt parca si pe la amigdale ceva..sper sa fiu mai bine maine..

ah, si mai tare: Mufa mai si behaie! eu i-am dat Stodal, acu', sper sa fie bun..

Ne alaturam grupului, numai ca eu nu pot lua Coldrex, iau doar Homeovox pentru gat si ceai de ceapa pt tuse. Are efect 100% verificat pe mine de fiecare data..

Mergi la inceput

maama, ce de dezbateri la tv....Mai bine ma duc sa ma culc....

Mergi la inceput

Am uitat sa-i zic lui Simo LA MULTI ANI!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

as prefera un film....dar nu-i...

Mergi la inceput