Puiuti de Randunici 2008!! (334)
Raspunsuri - Pagina 6
numeioana spune:
Simo, la multi ani si multa sanatate!
Olgule, azi ti-am luat-o pe urme si am fost la zoo... Ne-am plimbat, am vazut animalele si...ce crezi? Una din leoaice era f agitata, urla intruna... si astepta ceva la coltul adapostului... Acum imi dau seama ce
Ti-am admirat scumpica ochioasa!
Simonetta, Roxana, bine ati revenit!
Cuscra, fetele 
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
luny spune:
noi am fost vreo 2 ore in IOR..au dat drumul la fantana noua, din fostul rond cu trandafiri, mare, cu lumini, tzasnitoare ca aia din mall, ce mai, idealul ptr Mufa!
care s-a pus pe-un circ cand sa plecam de acolo, de se uita la el tot parcul, urlete, suferinte, vaitat, tavalit pe jos cu arcuiri pe spate

..daca era dupa el stateam toata noaptea cu gura cascata la apa! noroc ca asta a fost la finalul 'sejurului', ca in rest ne-a alergat pe scari si-napoi, la apa, iar sus, la tobogan, etc, de vai de noi!
mimo mi-s inapoiata rau cu jucariile astea.. habar nu am ce sunt si de ce-s asa cool de-s numa la americani
![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
olga am vazut pozele, tot mai oachesa e So-i
, si Mufa a admirat-o, prin comentariile lui specifice la fiecare poza!
ce patinoar mare si goool
, ce mi-ar placea, a trecut mult de cand nu am patinat!
ioana sotul tau este vet?..ce face carliontatul?![]()

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
numeioana spune:
Luny, da! Ai probleme cu pisica?
David e ok, s-a distrat si el azi la zoo si in parc. Dar nu mai are asa zulufi ca l-am tuns acum vreo 2 sapt.
Olgule, unde e patinoarul? Imi surade...
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Olgutzika spune:
Hai ca am tot tras cu ochiul si acum nu mai stiu ce sa spun
.
Mimo, Gudinde, sunteti de comaaaa 

Crin nu intra in turul doi, o zic exit-poll-urile...vezi pe site-ul Realitatii. Base si Geoana, ce zici de turul doi, ha
?
Naty, ce face Iulia? Sa ne zici cand o sa cada la datorie. Sa stii ca si Sof se duce la copii si le cere manuta. Si majoritatea copiilor pana in trei ani, o refuza. Cei mai mari, nu. Bai, si ea insista in disperare
. Incerc sa ii explic ca daca nu vrea copilul sa ii dea mana, sa inteleaga si sa il lase in pace, sa facem altceva, ei bine, NU. Norocul ei sunt parintii care ii cearta pe copiii care refuza sa dea manutei "petitei" 

, de bietii pici cedeaza si o iau de mana pe fii-mea. Deci la ea, se poate dragoste cu sila. In fine, relatii sociale, vor evolua, sper...
Ioana, sa va fie de bine. I-a placut Davidutului? E un zoo mic, dar noi tare bine ne simtim acolo 
Simo, de antologie asta cu "petita" 
Doamne, cat de dulci pot fiii 
!
Luny, da. Paturica-patulica-etc. Am ras azi pe infundate din greu!!! Si ca sa stii ca nu esti singura, azi Sof a plans pentru ca nu vroia fusta, vroia sa iesim numai in ciorapi lungi, si a plans RAU cand am iesit din bloc ( cred ca s-a auzit pana la etajul 10 ) pentru ca nu am vrut sa ii dau jos gecuta
, sa ramana intr-o bluza cu maneca lunga din bumbac, subtire RAU. M-a tras de par, a facut urat tare. Ne-am impacat pana la urma, a ramas cu haina pe ea ![]()
Nu mai stiu...ma duc la baie cu maimuta si revin!
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
Olgutzika spune:
Ioana, la Sala Sporturilor. Se inchiriaza patine, nu am retinut preturile, dar nu era scump deloc. Si e si un instructor, care ia 150 de lei pentru 10 sedinte de initiere. M-as baga, dar am un genunchi cu buba mare si ma abtin.
Chiar ca plec!
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
gudinde spune:
Doctoresele,
Cunoasteti un diabetolog bun in Cluj?
Am o colega de suferinta la PCOS care are mega hiperinsulinemie, mai precis 206 insulina (nu, nu este virgula intre 0 si 6), a luat metformin 2 luni la indicatia ginecologului dar ii este foarte, foarte rau. Nu reuseste sa-l suporte.
In aceste conditii ginecologul a trimis-o la un diabetolog.
natynic spune:
Gudinde, cel mai apropiat diabetolog pe care-l stiu e in Brasov...
Pupe mama pe ea de So-i, copia lui tati, ce scumpa e si ce inaaalta mi s-a parut! Zici ca are 3 ani...
Pai Olgu, Iulia a cazut la datorie la ora 19 
si asta dupa intense negocieri ca eu ma tot luptam sa o mai tin in picioare...si ea tot zbiera la mine "baie, baie, baie" si-si luase pijamaua si pampersul si batea in usa baii...I-am facut baie, am pus-o in pat, a intrebat de Tze (catelul fara de care nu doarme si care azi a fost spalat ca nu se mai putea, il taraste peste tot), i-am zis ca Tze se incalzeste pe calorifer, i-am adus lapte, a baut nitel, mi-a dat peste mana zicand "gata", si-a tras singura paturica peste ea si, aratand in sus mi-a comandat ferm: "becu"; m-am conformat, am stins lumina si gata, nu s-a mai auzit un sunet. Acu...sa vedem la cat imi da trezirea, vai mie.
...si n-a fost, mai, coincidenta, n-am vazut-o niciodata asa, randunoiul s-a si speriat, era mai rau decat Mufa
Asa ca Nico, da, cred ca i-am cam taiat cioco de pe lista
(Mimo, are o viata inainte sa savureze ce-o vrea ea, acum e la mana lui ma-sa care e prea baba ca sa alerge si sa strige si sa o pazeasca in halul asta non-stop)
Simo-teoretic cred ca puteai sa o si reclami pe individa aia cu telefonul, practic...traim in Romanik.
Mimo si Gudinde, de coma ati fost cu telefonul 
Lyvy, ba am inteles ce ai spus si de acord, sidefat nu e deloc egal sclipici. Cu sidefat poti merge bine-mersi la orice serviciu, daca stilul ti se potriveste (mie nu!). Tu deci ai nevoie de acoperire mare, din cauza pistruilor, etc; si, precum mi-a zis mie o cosmeticiana, pt cine are nevoie de acoperire mare fardurile minerale n-ar fi cea mai buna solutie, ca-s prea discrete...Nu stiu, mai incearca.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Nicoleta spune:
Salut.
Am vazut.o si eu pe Sophie, mai slabuta si mai inalta decat mi-o aminteam, dar frumoasa foc! Si masinuta, si leoaicele...
Azi am stat in casa, mi se pare ca toti 3 baietii sunt din ce in ce mai rau, dar sigur este doar paranoia mea
! Si asta fiindca marti A pleaca la Bristol... pana joi sunt doar cu picii pe aici, maine Stefan nu merge la scoala, marti sa vedem... Joi e musai sa se duca fiindca merg in centru cu clasa! Marti vin si nasii nostri la Viena, are nashul niste conferinte pe aici si vine si nasa, deci nu sunt chiar singura "pe lume", desi nu vor sta la noi, ci la hotel (nu vin singuri, ci cu grupul).
Ce sa va mai povestesc? Stefan clipeste des din ochi... trebuie sa gasesc un oftalmolog bun... Matei doarme foarte agitat fiindca respira pe gura si i se usuca mucoasele... Vreau sa treaca repede bolesnitele astea, ca pe 7 si pe 8.12 Stefan este liber, poate isi ia si A, poate vom avea si masina pana atunci...!! Poate... poate... ma duc sa-mi probez ochelarii, poate-mi mai vin. Cei roz. 
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
mstela spune:
De-o juma de ora ma lupt sa scriu la mesajul asta...trage Tea de mine de zici ca
...
Am vazut Sophie in plimbare
...ce curajoasa e ea pe topogan..si imi pare ca a inceput sa semene si cu mami.
bitza,de ce sa ma supar?
e complicat,fiindca socrela ne-a spus sa nu o lasam singura ca nu ar suporta,casa e a ei,la cum il stiu eu pe randunoi nu ar indrazni sa-i ceara asta...la un moment dat va trebui sa-i dam si cumnatei o parte fiindca are dreptul si nu ar renunta nici in ruptul capului la averea ei,oricat de mare e vila ei
...de-astea..vom vedea noi cum va mai fi..
Aha,mimo,tot aud in stg in dreapta de raul cel mai mic si ma gandeam care o fi raul mai mic pt fiecare??
si yote ca se pare ca nu intra frumosul in turul 2
..Si brava pt parcarea milimetrica...esti tare...o astfel de parcare am facut si noi azi,adik randunoiul
..si,kya,noi la vacaresti am gasit un locsor pe la blocuri chiar in vacaresti,ca la Palatul copiilor nu era nik si am facut cale intoarsa
...
Pe mine ma doare in gat..off..sper sa n-o patesc...
mami de TEA (1.04.08)