Puiuti de Randunici 2008!! (334)
Raspunsuri - Pagina 5
Olgutzika spune:
www.flickr.com/photos/olguselu/4124917892/in/photostream/" target="_blank">Pozici de zilele trecute si din weekendul asta
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
lyvy spune:
merci de raspunsuri.
Deci nu m-ati inteles, eu zic ca sidef nu e acelasi lucru cu sclipiciul, si problema mea e ca albul nu se vede deloc, chiar daca mi-am dat inainte de fard cu fond de ten, si am incercat si aplicarea umeda.
AM sa incerc si eu eye primerul de la PT si veil-ul, sa vad.
La Lumiere am comandat datorita varietati de culori, nu ca m-as indoi de calitatea PT, si am comandat si multe mostre de fdt.
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
mstela spune:
Salutari..am avut o zi plina..am fost la vot in 3,cu tot cu impingatoarele Teodorei dupa noi
...am fost si noi surprinsi sa vedem asa multa lume si cozi..cred ca majoritatea a votat raul cel mai mic![]()
..apoi,la vacaresti unde era un soareeee si extrem de cald..o zi nemaipomenita
...speram sa dau de Kya si Luny,cum auzisem,dar nu ne-am mai gasit.
Apoi am facut cumparaturi prin real,i-am luat Teodorei produse de baie Bubchen,sa vedem cum or fi...asa ca si azi si-a dat Tea programul peste cap,a mancat de pranz pe la 16.30,nu a dormit,dar macar azi nu ne-am stresat,si am profitat de ziua superba.

Cuscra,pupicei...SI LA MULTI ANI CU SANATATE SI TOT CE E MAI BUN de sf. cecilia..azi e,pana la urma?!
nu am ramas peste noapte fiindca nu aveam unde sa dormim la ei ca nu au inca amenajate toate camerele si sa gasim cazare nu era timp...dar lasa ca mai repetam noi plimbarea.
Kya,asa-i,tu stii f bine cum e sa nu te simti proprietar..din pacate la noi nu se poate schimba nik,mai ales ca plecand cumnata la Bv,socrela nu ar concepe sa o lasam singura si nici nu am vedea vreo alta varianta..Mda..c'est la vie.
Mimo,sa stii ca nu sunt suparata pe tine
...nu am vb serios cum ca nu voi mai vb cu tine
.Mi-esti draga si stiu ca tu nu vb cu rautate,numai lasa-ma si pe mine sa-mi spun of-ul,macar aici.![]()

Blanka
,Tea a avut reflux si s-a facut bine abia cand am diversificat-o...daca ar fi,trece..dar daca nu vomita,nu cred ca are reflux..relax,o sa treaca si perioada asta greutza.
Mie tare imi plac mineralele PT,mai ales FDT.Am luat doar fardul Cooper deocamdata,adik le-am primit si am fost surprinsa sa constat ca e maro,nu caramiziu..dar e ok,imi place ca pare atat de natural si adera f bine...
nu ma mai lasa Tea sa scriu nikkkk..

mami de TEA (1.04.08)
Simo27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika www.flickr.com/photos/olguselu/4124917892/in/photostream/" target="_blank">Pozici de zilele trecute si din weekendul asta Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008Magazin de modelism |
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
bitza037 spune:
.....si noi am fost la vot, Antonia doarme si eu pregatesc masa de seara, dupa ce mancam o sa savurez pozele lui Ho-i
..ce haiosa trebuie s afie cum zice la paturica

Stela, sper ca nu te superi, dar ma gandeam azi la tine si implicit la o varianta (si asta necunoscand toate datele problemei)....si anume, sa-l convingi pe randunoi care la randul lui sa o convinga pe socrela sa vanda apartamentul, ii luati ei o garsoniera si voi unu cu doua camere(diferenta o luati de la banca) in acelasi bloc sau apropiate si nu te mai doare capul.... este mai sanataos pentru ambele parti.....
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
mimonix spune:
Va saluta paranormala
iar vocea tanara care dormea era Teo
Ca doar nu va asteptati ca ALTCINEVA sa fi fost implicat intr-asa o dandana 
Kya, deci nu-s singura in "ale mele" ca si eu era cat p-aci sa fac azi cale-ntoarsa de la parc din lipsa de locuri de parcare
Pana la urma am dat o proba de maiestrie si am intrat in locul unui Matiz
la milimetru ![]()
Stela nu-s suparata, nu esti suparata, uraaa
Da'
ce-i aia raul cel mai mic ca eu nu inteleg ???? 
Noi acum plecam la vot, tot in 3 (adica noi doi si cu impingatorul mic
) Teo e la Mall, IAR
Mai are putin si se muta de tot la Mall
Ne costa Mallul mai mult ca meditatiile
Noroc ca dimineata doarme mult 
Gata, ma duc sa-l votez pe cel mai frumos cu cea mai naspa nevasta
E cea mai agresiva votare ever din tara noastra ![]()
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
luny spune:
| citat din mesajul lui natynic Gudinde, pai cu tel inchis cum iti poate aparea un apel pierdut?? Eu pe niciun telefon nu am avut posibilitatea asta...Apel pierdut am daca e tel deschis, suna si n-am raspuns... La pranz i-am dat Iuliei de desert o budinca cu ciocolata, de la Nestle. MAARE greseala. Nu numai ca n-a mai dormit copilul dar efectiv mi-a rasturnat casa, a alergat, a tipat, s-a tavalit, mi-a scos hainele din sifonier, peste tot e plin de jucarii-intr-un cuvant, la 220V. Asa ca desi picam de oboseala (iar randunoiul iesise cu fi-su lasandu-ne acasa ca cica sa dormim) am scos-o iar afara, in Parcul Izvor-ca, zic, sa aiba nene unde alerga; m-a alergat pana mi-am scos sufletul, ne-am intors si acum nebunia continua. E treaza de la 6.45!!!! ![]() ![]() ![]() Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |

uite d-aia Mufa nu primeste ciocolata pana la majorat, o, maaaama! asta mi-ar lipsi mie!!dupa aia, e pe cont propriu!Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
citat din mesajul lui Simo27![]() m-a sunat pe fix una din voluntarelel lui Geoana sa ma intrebe daca am mers la vot ,si ca,daca nu,ma asteapta.Fraaaaaate![]() Simo cu ,mami de DAVID si de SAM |

Iubirea mea,
mimonix spune:
Olgu

am vazut "petita" cu "hloica" ei
Si leoaicele intaratate de masinuta
Ati petrecut de minune si ati papat si "tobita" buna
Bravo!
Naty o fi fost doar o coincidenta, mai! Nu lasa copilul fara ciocolata
Mai da-i o sansa!
Noi am votat! ![]()
Si ne-am hotarat ce-i luam lui Dudu de Craciun
Pe Wall-E si pe Eva
Pe care bineinteles ca trebuie sa facem intr-un fel sa-i aducem din State ca in batrana Europa n-au ajuns inca 
Dudu azi a fost extrem de cuminte...a maturat frunzele din parc cu grebla de inghetasem stand pe banca
Dar n-a prea mancat, ca deh , nici chiar asa, totul perfect !
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
luny spune:
stela ne-am tot ratat we asta, next time..
si noi avem Bubchen, am luat dela BE si imi place.
ce-am mai ras, mimo si gudinde, f tare faza!
eu mi-s virusata

imi curge apa din nas si stranuuuut
abia ce i-au trecut Mufului mucii..
Iubirea mea,