Puiuti de Randunici 2008!! (334)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

'Neata, 'neata

Savurez acum cafeaua de la Gudinde... mmmmmm ce buna e!
Copilul doarme, si am gandesc pe la 10 sa o trezesc, ca ieri a dormit pana la 11 si la pranz nu a mai avut chef de somn. Totusi, zic ca 11 ore de somn pe noapte ii sunt de ajuns

Arielu o ambalez dupa ce se trezeste si dam o raita pe la BE. Te sun!

[bStela imi pare rau de maraiala Teei la munte Iar de cumnati, ce sa-ti zic. Chestia cu invidia, cum zicea si Naty e normala pe undeva. Sunt convinsa ca era combinata cu niscaiva admiratie, nu era invidie neagra, ca doar nu le doreai raul.
Iar cu casa cu soacra, crede-ma ca te inteleg prea bine Stiu ce inseamna sa nu ai casa ta proprie si sa nu poti sa faci ce vrei in ea... Singura solutie teoretica ar fi sa va mutati, dar tu-ti stii mai bine ploile, si daca e fezabila solutia asta sau nu. Daca nu, poate ca cel mai bine ar fi sa accepti ca asta este situatia, nu ai cum sa o schimbi, si sa nu-ti mai faci sange rau, sa nu-ti mai amarasti viata cu subiectul asta. Stiu insa ca e usor de spus, si cand vezi zilnic miile de chestiute mici care te enerveaza e mai complicat de pus in practica.

Vad ca si azi e soare afara, asa ca vom avea parte de parc din plin! Yuhu! Desi vroiam sa imi (mai) cumpar niste pantofi sau macar un taior

La Multi Ani Cecilia! Sa fii sanatoasa si fericita!

Mihule[/b] am admirat-o ca de obicei pe Andra, e o scumpa! Imi pare rau de diaree, zici ca orez nu vrea- nici macar mucilagiu amestecat cu branzica ceva?

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salutare.

LA MULTI ANI, CECILIA!!

La noi certurile sunt asa: euma supar pe el si sunt imbufnata, el nu intelege de ce chiar asa de imbufnata... trece destul de repede si apoi ii spun ce m-a deranjat si el e de acord sau nu .

Naty, Stela, si sotul meu este tot in Gemeni, dar serios daca asta conteaza!

Vorbeati de Revelion si de unde vetě/nu veti merge. Evident noi nu vom merge nicaieri, ca de obicei (nu fiindca suntem la Viena). Mai ales cand am avut copil mic (pe Stefan mic si acum pe Matei) nu am simtit nevoia sa mergem nicaieri, dar nici dupa (s-a mai intamplat sa mergem laCraciun intr-o parte, la unii din bunici si de Rev la ceilalti). Cand avea Stefan aproape 4 ani am chemat la noi 2 familii cu cate un copil, a fost foarte bine, ne-am distrat! A fost relaxant... Eu de fum si agitatie nu am chef si nici energie... Dar e clar, fiecare are o parere despre ce trebuie sa se intample de Anul Nou.

Craciunul in familie again (inainte de Matei, cand era Stefan marisor, am mers la bunici, venea Mosul...). Anul asta, ca si anul trecut, acasa. Sper sa reusim sa facem si aici atmosfera (si sa ma apuc si eu odata de facut sarmale!!), sa cumparam bradut... podoabe... Abia astept! Sa fim sanatosi, ASTA conteaza cel mai mult!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

neata si de la noi!!!

Simo ...La multi ani!!!!!

Mihutza cumpara-i lapte praf fara lactoza, si supa de morcov fiert daca o accepta....mai exista si sticlute de cumparat cu un fel de mucilagiu de morcov cu orez...sigur se gaseste si la voi in farmacii...pupici sa nu mai fii supi

ii dau ceva buburuzei sa manance si ne ducem si noi afara ca-i pacat sa pierdem o zi asa frumoasa.....

fi-mea imi da aparatul si ma pune sa-i fac poze...hahahaha....

chiar asa Nicol-conte mai zi-ne si noua doua vorbe despre fete....

si eu zic la fel>>>>MERGETI SI VOTATI!!!!!

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Da,mai Olgutza,ce sa fac daca am 2 prenume!te
Livi,Kya,Nico ,Bitza-
Ma duc sa imbrac copii si plecam la biserica.Si la noi e soare si presupun ca nu e frig.

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Aaaaaaa, voi cum mai stati cu mineralele???????????

Deci, mi-am comandat si eu kitul First time e Pure touch, mi-am luat fdt Biscuit, kabuki, farduri de pleoape Night stars, Frozen mauve, Alb sidefat, green lake, black sea si pensula dubla pt ochi.
Asaaa, fdt e ok, acopera ceea ce vreau, e natural , e ok, dar cu fardurile nu ma inteleg deloc, am citit si vizionat tot felul de tehnici de aplicare, dar nu se vad cum trebuie , in primul rand ale mele toate sunt sidefate, cand le aplic, nici urma de sidef, sunt mate rau, si-apoi nu sunt intense asa cum apar , chiar daca le-am aplicat umede, si nu prea stau mult timp aplicate.
Sunt hidratata si tot ce vreti, da nu se vad cum vreau, mai ales albul , nu se vede deloc la ochi, si in general la mine albul sidef e piesa de rezistenta a machiajului.
Mi-am mai comandat alb de 2 feluri si de Lumiere, imi place fff tare site-ul, si are preturi fff bune, de fapt mi-am comandat mai multe, e f fain site-ul , vezi bine culorile si tot.http://www.lumierecosmetics.com/
Stiti voi altceva pentru aplicarea fardului de pleoape ????
Cu cele traditionale nu am avut probleme niciodata, oare am nevoie de un primer???
OLGAAAAAAAAA, GUDINDEEEE!!!

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mihule, da-i sa manance paine goala daca asta mananca. Sau orice mananca si este de regim cat de cat. Cateva zile nu se intampla nimic. Insa mie hidratarea mi se pare de baza acum. Muulte lichide si va trece! Snatate!

Si eu zic sa mergeti la vot! Noi nu putem, ca suntem blocati cu copiii in casa. Se pare ca pe Stefan nu-l mai ustura la pishu (ce-o mai fi si cu asta??). Si febra a mai avut azi-noapte, aum este ok. Sper sa fie ultima zi cu febra si luni sa fie ca nou. Trebuie sa faca Priorixul zilele astea, asa ma enerveaza vaccinul asta! Oare oi putea sa-l aman din cauze de imunitate slaba?

E o vreme aici... ceata de-aia umeda care se lasa pe case, pe jos, cu picaturi... Brr... ma dor si genunchii...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!
Roxana Claudia/b] exact asa am simtit si noi despre Portugalia, la fel, am avut mewasina, am vazut aproape tot sudul si ceva din Lisabona.Plssss, pune niste poze de p-acolo!!
am vazut simonette, gecko, bubu cu unghii noi, mie nu cred ca mi-ar tine, cu mainile numa in vase, apa, etc
kya vrem si noi poze de ieri, ai pus aici, ca nu am vazut?..
ariel da, se fura, din pacate, oriunde ai fi in tara asta!
mihutza am citit cu conflictul cu sotul...sa stii ca la fel e si la noi, cum ai spus tu!
LA MULTI ANI, SIMO-CECILIA!
[b]lyvy
cam la fel patesc si eu cu fardul de pleoape..inca astept pensula de la ei..sper sa le dau de cap, cert e ca doar de 2 ori am apucat sa le folosesc..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Simo!!!
Randunicilor, ati ramas la fel de minunate!!!! Eu nu pot sa mai tin pasul cu voi.....nici macar la citit Oare voi cum faceti???

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
36+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 3+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Simonette, nu trebuie sa tii pasul, cand poti sa vorbesti cu noi nitel e f bine! nici noi nu reusim sa citim tot,dar nu e condica de semnat:))si multe dintre fete lucreaza. Eu sunt inca acasa si am mai mult timp, ptr ca am si sotul mult pe langa mine si ma ajuta enorm la absolut tot...important e ca suntem un grup de prietene si ne ajutam cu o parere, un sfat, ne mai racorim cand avem nevoie etc..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Luny Ce bine de tine ca esti acasica cu puiutu'! Ai dreptate dar ma simt prost fata de voi care m-ati sustinut mereu, doar sa intru sa va salut! Hai ca o sa incerc sa fiu mai prezenta.......nu promit nimic

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
36+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 3+!!!!!

Mergi la inceput