Puiuti de Randunici 2008!! (334)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonette

Luny Ce bine de tine ca esti acasica cu puiutu'! Ai dreptate dar ma simt prost fata de voi care m-ati sustinut mereu, doar sa intru sa va salut! Hai ca o sa incerc sa fiu mai prezenta.......nu promit nimic

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
36+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 3+!!!!!

serios ca nu e cazul sa te simti prost..nici tu, nici alte randunici..intram pe dc ptr relaxare si de placere, nu de obligatie, nu?
eu una ma bucur sa aud despre voi ca sunteti bine, si la fel de mult ma bucur cand apare cate-o 'ratacita' si ne mai povesteste cate ceva despre ce a mai facut..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Lyvy, hai sa-ti spun parerea mea. Eu cred ca fardurile de ochi minerale trebuie sa se vada exact asa cum se vad. Ma rog, cu siguranta trebuie sa existe o tehnica mai speciala de aplicare daca vrei sa fie culoarea mai intensa dar la asta te poate consilia Gudinde mai bine. Eu am zis ca pt mine-s perfecte pt ca mie fix asa imi place, niciodata n-am folosit multa culoare, rarisim culori puternice si practic niciodata sidefat; imi plac doar niste umbre, nuante. Iar farduri sidefate gasesti pe site-ul american pus de Gudinde.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Dar problema e , nu ca nu am gasit farduri sidefate, am gasit, chiar si la PT, in cutiuta e chiar sidefat, toate, dar nu si pe pleoape.
Eu sunt nevoita sa folosesc putin sidef, deoarece fardul mat nu ma avantajeaza deloc, avand tenul deschis la culaore si cu pistrui, cand am fost la cineva de specialitate, asa mi-a si zis, sa nu lipseasca niciodata albul sidef si sa nu folosesc nicicum machiaj mat, si chiar asa e, cand sunt machiata mat arat groaznic, si culorile sidefate se pot aplica discret cand vreau, deci nu sunt intr-o permanenta stralucire, dar asta se potriveste la mine.

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Livi, fardurile mele de ochi sunt mate, pentru ca nu ma pot duce la birou cu sclipici la ochi...Dar cand e cazul, le fac sclipicioase cu veil http://puretouch.ro/product_info.php?cPath=21&products_id=58. Stiu ca Gudinde e indragostita de Frozen Mauve, Luny. Si ca sa ma certe ea, eu pensulesc pur si simplu fardul pe pleoapa , cu tamponez. Mi-e mai lesne, si am senzatia ca si stratul e mai gros, deci mai vizibil .

Tot pentru Livi: primerul e un soi de corector pentru ten gras...ai asa ceva pe pleoape? Daca nu dai cu fdt pe pleoapa, cum arata fardul aplicat direct pe piele?

Simo, !

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Magazin de modelism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Hello everybody!

In primul rand Mimo please don't hate me.

Apoi am votat. Am stat la coada ca sa votez. Nu mai tin minte de cand m-am mai stat la coada ca sa votez, dar ma bucur ca iese lumea la vot.
Eu am votat mereu, chiar daca am considerat ca nu am pe cine sa votez. Am ales cel mai mic rau si nu am facut-o pt cel pe care l-am votat ci pt mine. Consider ca votul este nu numai un drept, ci si o obligatie. Democratia nu inseamna doar drepturi. In plus, n-as avea dreptul sa critic daca nu m-as duce sa fac singurul gest prin care am puterea sa fac/schimb ceva. Just my 2 cents worth.

Mergi la inceput

Gudinde, da, era o aglomeratie de necrezut la sectia mea de votare . Nu mai vorbesc la cele din Sala Sporturilor, ca am fost in parcul ala de dimi. Eu ma bucur, cu atat mai mult respect rezultatul, cand votul este exprimat de o majoritate cat mai mare!

Fac o plecaciune cui ghiceste cum zice Sophie la "paturica"

Magazin de modelism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika
Fac o plecaciune cui ghiceste cum zice Sophie la "paturica"

E cuvant dintr-ala care se scrie cu . printre litere?!

Am citit tot si aaamm de comentat dar nu am timp(Rox ce-o sa te mai distrezi!)..

La multi ani,Cecilia!!

randunici!

Mergi la inceput

Zoze,

Magazin de modelism

Mergi la inceput

moama, Olgu, asta e pe genul 'acul in carul cu fan!'..in afara de 'paturica', daca ii spune chiar asa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny

moama, Olgu, asta e pe genul 'acul in carul cu fan!'..in afara de 'paturica', daca ii spune chiar asa!

se pare ca cineva chiar a nimerit-o, nu m-a dus capu'

Mergi la inceput