Puiuti de Randunici 2008!! (334)
Raspunsuri - Pagina 18
gecko spune:
zozela, ca intrebai de booster.
Problema cu boosterul e ca nu are fixare proprie de bancheta din spate. El sta in pozitie sub greutatea copilului si prin centura normala a masinii cu care fixezi copilul. Deci copilul trebuie sa aiba de la o anumita greutate in sus pentru a putea fi eficient. Aici spun ca de la 14 kg (voi v-ati incadra aici). Si mai e conditia ca (,) copilul sa fie intelegator si sa nu incerce sa desfaca centura in mers ca zboara amandoi.
Uite aici niste informatii (la pagina 3, copii 4-8 ani).
http://www.dpi.wa.gov.au/mediaFiles/lic_rests.pdf
Eu una, daca as putea alege, as merge pe un scaun ca cel de pe prima pagina, cel cu copil mai mare in el. Pare mai vertical si cu spatiu mai mare la picioare. Are centura in "Y" pentru copil si banui ca se fixeaza independent pe bancheta.
gecko spune:
stela, m-am tot gandit la situatia voastra...cu casa, soacra etc.
Si poate ca pe termen lung o varianta ar fi sa vanda soacra apartamentul ei, sa-i dea cumnatei ce-i revine si restul sa-l folositi voi de avans la un apartament mai mare...cu 3 dormitoare. Ca eu asa am inteles ca a scazut destul de mult pretul la apartamentele cu multe camere. Si astfel o cazati si pe ea (ii indepliniti dorinta de a nu o lasa singura si va si ajuta cu Teo), ii faceti si Teei camera ei si aveti si mai mult spatiu sa va desfasurati si sa nu va calcati pe bataturi. Trebuie doar voi sa va gasiti echilibrul financiar sa va puteti baga la o rata.
Roxana Claudia spune:
Nicoleta – ce bine la voi cu testele astea rapide, poti sa iei medicamente in timp util si eviti niste suferinte aiurea. Aici stii cum e...si de multe ori iau medicamente de capul meu, numai cand ma gandesc sa merg la analize, apoi sa astept rezultate, iar mers la medic, pt ca in cele din urma, chinuita ca nu-mai-sti-cine sa primesc niste medicamente. Asa..ameliorez si eu cum pot si cred ca multi facem asa..Sanatate multa puilor!
Luny – noi nu am intalnit deloc romani, poate si pt ca obisnuim sa ne rezervam singuri la ce hotel ne dorim, sa plecam cand vrem..si cred ca niciodata nu am fost la hotel care sa existe si-n oferta agentiilor, care din punctul meu de vedere, ofera tot ce e mai prost...
Zoze – pt bb 2 trebuie sa fii amatoare de sport extrem
. Pe bune! Cred ca mai toate mamicile cu 2 sau mai multi(ca de la 2 In sus oricum nu mai conteaza cati sunt..)avem un ritm de viata nebunesc, alert si nu reusim decat sa ciupim cate putin din toate (chiar si la mancare!) arareori sa ne delectam cu ceva...Asa ca gandeste-gandeste-gandeste si iar gandeste...Si musai sa ai ajutor!
Roxana mami de
Robert (18 feb 2008) si
Catalin (5 iunie 2006)
mihutza11 spune:
da mai Steluto, ce ne-am potrivit la intrebari
.. sa stii ca la fel si mie, nu mi se pare ca s-a inchis cu mult fata de asta-vara.. intr-un fel ma simt bine ca mai e cineva in aceeasi oala, cred ca si tu.. ideea e ca pediatra noastra a zis ca pana la 2 ani ea nu isi face griji ca nu o sa se inchida.. sa dea DD sa fie asa sa scapam si de grija asta..
Gecko si pe noi ne ia Andra de manutza si ne duce unde are treaba.. imi pune si culoarea in mana si imi si arata unde sa scriu.. la fel afara cu creta.. eh.. tot o treaba cu artista..
mai nou am invatat sa desenez elefant si testoasa.. ca syiam prea putin: flori, fluruti, clovni si alte cateva nimicuri, dar animale ioc
.. noroc cu randunoiul ca stie sa deseneze cai..
hai sa va arat un cantec nou din playlistul nostru:
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
mimonix spune:
La multi ani Sanziana, sa traiesti multi ani sanatoasa si fericita! Felicitari Arcadia!

Ma bucur sa revad mamici dragi :Nicol si Daciana 
M-am distrat pe cinste cu telepatia picilor lunatici
si citindu-va mi-am dat seama ca "am cam lipsit" , dar fac eu repede un rezumat si ma asez in banca mea.
Sa incep sa americanca mica si scumpa, am vazut poze din LA
, apus de vis si plaja asemenea, copil jucaus si drag.Mihu, bine ti-ai revenit!
Nicoleta imi pare rau ca iar va luptati cu bolesnitele, cinste tie mami ca faci fata acolo singurica tuturor provocarilor!
Citesc de burti si rahitism...burta are si Dudel,hohoooo...si coastele parca-s nitel evazate...dar picioarele drepte, fontanela inchisa si doctorul zice am buba la cap ![]()
Din ultimul capitol desprind o nuanta de tristete, oboseala si pesimism...tztztz, nu e bine! Cred eu ca prin asta trecem toate, e cea mai grea perioada a copilariei, nici ei nu stiu ce vor, n-au reguli, n-au bariere, n-au simtul pericolului, n-au stare, au frustrari legate de absenta limbajului (unii) sau incapacitatea de a cuceri universul (altii)...greu nene, si din cate stiu dureaza pana pe la 3-4 ani
Deci asta e doar inceputul, din pacate!
Copilul meu se joaca singur mult, dar in prezenta noastra...nu stiu daca am explicat bine, adica el isi gaseste mereu ceva de facut...e mereu in "cercetare" dar trebuie sa fie mereu cineva langa el sa-l admire si sa-l incurajeze
Mai nou incearca sa mearga singur cu tricicleta (sa impinga pedalele) sau sa sara ca mingea sau sa incuie si sa descuie cu cheia orice usa...Uneori se uita la desene dar nu mai mult de 10-15 min linistit...alteori are nervi si se vrea gadilat, aruncat in aer, alergat prin casa...dar e un copil normal, spre f cuminte, zic eu. Afara are un grup de copii cu care se intalneste zilnic, uneori se joaca frumos alteori se troznesc unii pe altii...zile si zile. Si eu sunt oobosita rau, trec de la carticele colorate la procese adiabatice si matrice, alerg prin Bucuresti nebuna spre si de la meditatii si scoala cu Teo sau la magazin sau cu Dudel in parc...si mie mi se pare ca barbatul mi-e favorizat de munca la birou si ca participa mult prea putin la treburile casei...asa ca suntem in grafic toate, e doar o faza! Si va pup pe toate pentru ca citindu-va nu ma mai simt singura in oboseala mea, in stresul meu si in dezamagirile mele politice ![]()
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
mihutza11 spune:
Mimo
si Andra incearca din greu sa sara ca mingea.. e asa comica ca nu prea ii iese miscarea..
si ca tot bantui la ora asta pe youtube, il stiti pe Gummy Bear.. am dat peste o noua melodie, sau cel putin eu nu o stiam.. maine ii fac testul ![]()
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
mimonix spune:
Am uitat ceva:
Gecko eu nu stiu ce boala are omu' tau dar singur e f contagioasa si se transmite la distanta f mare de casa pentru ca si al meu in week end a avut aceleasi simptome : dureri generalizate de toate alea, posibil o raceala fara simptome specifice, posibil lenevita cronica...eu m-am speriat nitel pentru ca el ia pastilele alea pt tensiune si ma tem de efecte adverse dar vad ca i-a trecut in mod miraculos
Ofof
Olga i-am luat baiatului incaltari de la Humanic, ai avut perfecta dreptate cu nr ...i-am luat 24
, bine ca nu i-am comandat online ca clar nu i-ar fi venit bine. La superfit aveau doua moodele la doau preturi total diferite :130 si 370
Am intrebat care e diferenta si mi s-a explicat ca alea mai scumpe sunt din colectia noua ...AHAHAHA...deci mai, ce ti-e si cu moda asta
Dudel n-a parut deloc impresionat, i-au placut mai mult alea din colectia veche 
Si am ajuns si noi aproape la zi cu House! Mai numai lucruri rele invat eu din serialul ala...a aparut unul care inainte sa se imbolnaveasca mesteca tutun si din cauza ca nu a mai mestecat ii lipseau nu stiu ce enzime si s-a imbolnavit...deci de slabit nu mai am curaj, de lasat de fumat nici atat
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
luny spune:
neatza!
wau, ce am mai dormit pana la 7,30, neintorsi, nemiscati!

si a papat Mufa un orez cu lapte si gem de afine, bestial!
asa ca mi-am inceput bine ziua, Doamne ajuta s-o tina tot asa!
bubu cu budinca umplem eclerele, sunt suuupeerbee
daciana bine ai revenit, imi pare rau de cate probleme ati avut..

Bine ai venit Sanziana de ARCADIA!! Sa fii sanatoasa si norocoasa!!
gecko la cat mai multe nopti 'magice' cu somn profund!!
stela si eu am perioade cand sunt zen cu mancatul, dar ma oftic cand mananca destul de ok cateva zile, apoi refuza complet!!
si in conditiile astea, nu pot sa nu ma intreb daca nu are vreo problema, e bolnav, sau ceva..
roxana_claudia si noi tot pe cont propriu am mers in ultimii ani, nu prin agentii, insa in Grecia, era plin de romani, de exemplu, cu toate cele specifice..
Algarve nu e o destinatie f cunoscuta de romani, inca!! si nici ieftina, fiind si mai departe...tare mai vreau o tura inainta sa devina populara alor nostri, asa mi-a placut si mie fara conationali p-acolo!..
intrebare:mai e vreun copil neatras in mod deosebit de muzici si cantecele d-astea ptr copii?![]()
mimo cat au costat ghetele de la Humanic si unde e magazinul? tot 24 are si Muf!![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gecko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Am uitat ceva: Gecko eu nu stiu ce boala are omu' tau dar singur e f contagioasa si se transmite la distanta f mare de casa pentru ca si al meu in week end a avut aceleasi simptome : dureri generalizate de toate alea, posibil o raceala fara simptome specifice, posibil lenevita cronica...eu m-am speriat nitel pentru ca el ia pastilele alea pt tensiune si ma tem de efecte adverse dar vad ca i-a trecut in mod miraculos OfofSimona,mamica de Teo (16 ani) si Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea ![]() |
ce sa zic draga. Experienta si rodajul si plus educatia ce i-am facut-o de tanar
Pe cand eram in Ro...eu lucram in medicina, el nu.
Si dupa cate o garda turbata de 12/24 ore veneam acasa si il gaseam ranit in aripa. Si se jelea si se vaita pentru o amarata de raceala. Si acru imi era sa-l mai aud si pe el dupa ce imi luam portia la lucru. Si vroiam sa i-o tai scurt sa faca bine sa nu se mai vaite ca o baba pentru orice muc in nas. Si el incepea cu impresionatul...ca da' e rau de tot, ca toate-l dor.
Si atunci ii spuneam "Draga, eu mi-am incheiat ziua de lucru. Daca esti asa bolnav atunci fa bine si suna la Ambulanta sa vina cei de-acolo sa te ingrijeasca." El sarea ca ars...ca nu e asa grav sa reprezinte o urgenta si sa solicite Ambulanta. Eu o tineam pe'a mea..."Daca nu esti asa grav atunci contacteaza-ti medicul de familie (adica maica'sa
"Atunci ia o aspirina si sa nu-ti mai aud gura
."numa de barbati bolnavi sa nu ai parte

mihutza11 spune:
tot eu..
la noi dimineata pe canalul public sunt emisiuni tare frumoase pt copii, educative la greu.. Andra are si ea vreo 2-3 mai preferate..bun, si intre emisiuni au cantecele frumoase:
si mai sunt in dreapta multe multe.. nenea asta Steve are cantecele frumoase.. si o mai caut si pe o tanti, dar nu mai stiu cum o cheama..
si sa va o arat si pe "Oalala", are generic atragator ca melodie si imi place si mie.. e mai asa de preschool, dar tot educativ..
Olivia
si cu asta ma potolesc.. ma duc sa ma uit la un ep din Flashforward si gata
..sa aveti o zi buna!
Mica dansatoare
Hoinarii