Puiuti de Randunici 2008!! (334)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

mihu
geckogand la gand cu noi...cam asa preconizam sa fie,dar mai e pana atunci..la salariile de acum nu am putea sa facem nik...o durere va ramane fiindca mult mai bine sta omul singur la casa lui,dar asta e,nu le poti avea pe toatepartea buna e ca stand cu noi ne ajuta cu Tea dimineata...cine stie ce va mai fi?cert e ca deocamdata ramanem pe loc.

Apropo de testarile rapide din vest care la noi nu se practica:
O colega-colaboratore tocmai mi-a spus ca a avut nepotzik de 1,9an bolnavioara rau,falaca..mai intai i s-a descoperit rosu in gat,pediatra a aruncat cu antibiotic o data pe zi (nu stiu care)..in timp de o sapt in care lua antibioticul degeaba,s-a agravat problema (probabil fiindca era viral si nu avea de ce sa ia copilul antibiotic),intr-o seara a facut febra mare,era ca o leguma,si pediatra a trecut-o pe augmentin explicand ca nu i-a priit copilului primul antibiotic si nu a avut efect...mititik...

Alta a la Romanik aflata acum 5 min:
Femeia noastra de serviciu se tot vaita la mine ca e constipat nepotelul de 2 luni...dar rau rau ca cica se umfla in burtik rau...i-am tot zis ca mie pediatra mi-a zis de ceai de musetel dar nu intelege...pediatra i-a dat duphalac si gata.Dar nu-i trece de la duphalac,doar de la supo cu glicer si stimulare cu termometrul sau supozitorul...papa nan 1 pana intr-o zi cand mama si bunica au trecut pe laptele gratuit..dar pediatra nu a spus sa schimbe laptele....iar aseara,in disperare,cica i-a pus in biba CAPY, de la care a facut kk...si-mi spunea mandra cum a reusit bebeul sa faca kk,si tatal copilului a spus sa mai umple biba cu capy ca asa face kk....mi-e rau..bebeu de 2 luni...

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

salutti1!

doamne Stela dar spunei la inconstienta aia sa ii
puna milchzuker de la humana in lapte nu cappy
e natural si nu are efecte secundare si ii trece constipatia
sigur!

Roxa aratati super toti,m-am delectat cu pozele voastre!
Luny de la Muffy am ametit,are energie frate nu gluma!
Gecko esti mortala ca de obicei,multam de adresa!
asteptam un telefon si plecam la Cluj la Coman,cica e
plecat din tara
acuma i-a trecut infectia dar m-as duce cat mai repede sa
ii faca si cisto si urografia sa nu imi faca iarasi
se poate sa ii faca amandoua in aceeasi zi?
de politica nu zic nimic ca mi-e greata!
Ariel sa iti traiasca nepotica!
eu sper si cred ca nu e reflux la Marc ca nu vomita(mersi de gaviscon)
azi dimineata a mancat si el 160 dar ieri catasrofal
si asa inghite mai greu (de la nastere) si acum e si infundat
la nas ( sper ca e numai asta)
vad eu astazi ca daca tot nu mananca bine chem dr.
nu a mai pus pe el nimic de 10 zile (nu a mancat)
Zoze cred ca Mihai si Mufa sunt cei mai activi de pe crenguta
ma gandesc ca te oboseste
daca nu a-si avea bona nu stiu cum m-as descurca cu amandoi
Clau am vazut ce unghii frumoase i-ai facut lui Bubu!
Nico sanatate!
Sovi,Clodute

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

am dat reply in loc de editsorry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

blanka, mihutza ca ati vazut Mufarin ametit

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

neataaaaaa, ce activitate pe crengutza???ma voi sunteti vorbite...cand intru eu nu prea scrieti, iar cand nu sunt umpleti paginile.....immmmmm????

Naty si Antonia are burtica.....ma pui pe ganduri, ca si ea are coastele putin evazate, cu toate ca i-a dat la sfatul dr. 10 picaturi de vigantol in loc de 2 timp de zece zile, fontanela la noi s-a inchis de la un an....

Luny ....Antonia ma pune mereu sa-i dau drumul la combina la cutiuta muzicala si danseaza, imi arata combina si sa apas eu pe buton....

Bine ai venit Sanziana!!!!

Mihutza si eu am vazut pozici americanesti!!!!este drept ca nu am apucat pe toate.....

LA multi ani Mami-Papacios!!!!

si nu mai stiu ce vroiam sa scriu.......

am putina treaba dupa care ma uit la pozele Roxanei si la filmuletul cu muffy

EDIT:mi-am adus aminte ce vroiam sa scriu...si pentru noi Craciunul este cea mai importanta si frumoasa sarbatoare, drept pentru care il vom petrece acasa...si eventual o sa-i avem pe socrii musafiri, iar de Revelion la insistentele sora-mii ni-l petrecem la Paris. am cumparat deja biletele de avion de pe 28 decembrie pana pe 6 ianuarie.....ce ma fac fara buburuza???o sa mi se rupa sufletul de dor.....dar sunt sigura ca o sa ne simtim bine....

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

IRINA
sufletel

Mergi la inceput

Luny, l-am vazut si eu pe Muffy...Doamne mi s-a rupt sufletul cum il striga pe tata, chiar trebuia sa vina sau il pacaleai ???micul de el, ce suparata era........

IRINA
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza037

Luny, l-am vazut si eu pe Muffy...Doamne mi s-a rupt sufletul cum il striga pe tata, chiar trebuia sa vina sau il pacaleai ???micul de el, ce suparata era........

IRINA
sufletel

chiar trebuia sa vina,nu l-as fi pacalit in situatia asta.. insa el a vazut masinile pe strada, si cred ca a asociat masina cu tata, ca prea se fixase cu privirea pe masini si-l striga cu foc..am incercat sa-i distrag atentia, dar nu a mers, asa ca l-am luat in brate si am plecat cu el pe tortuar in directia de unde trebuia sa vina Liviu, si asa-l striga si se uita atent la toate masinile, ca era mare coloana la semafor acolo..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Iuhuu-doarme!Era si cazul,avand in vedere ora la care s-a culcat..si cea la care tzopaia pe selele lu' ma-sa(06.20)
Acum sper sa nu bocane nimeni,sa nu se apuce sa dea gauri..sau sa-si scoata cateii latratori la plimbare..

luny o sa fie bine! Uite,are dreptate Ariel,poate nu-i momentul,nu urla nimic in noi(desi..in mine mai urla cateodata) sau-hai sa-l lasam pe DD sa aranjeze treburile

Ariel la tine mai sunt si parintii tai care te ajuta cu puii,nu esti singura.Mama,cand era aici si o solicitam,imi spunea ca nu are timp atunci,ca vine in doua ore sau ca nu poate sta decat o juma' de ora ca are nush ce treaba-halal ajutor!Daca nu pui umarul atunci cand crapa,degeaba il mai pui Soacra,v-am mai zis,lucreaza.Si lucreaza si acasa,pentru noi,ca ne-a cam lovit criza in moalele capului.Cine se gandea acum..3 luni?! Ar mai fi varianta unei femei si pe-asta nu o mai bag in discutie acum,ca nu are rost..
Probabil ca va exista si BB2,nu stiu cand,cum,dar va exista.
Eu ti-l doresc tie pe BB 3!!

Nicoleta si tu ai cam fost(si esti) in aceeasi situatie,cu ajutorulNu renunt la BB 2,ti-am zis,mi-l doresc tare mult si-daca as avea un sprijin,acum l-as face

Oana!

Claudia ce de peripetii ati avut si voi Sunt de acord cu gecko-nu ai de ce sa-ti faci griji!

gecko e total berbantul cu boala lui misterioasa Hai cu BB 2 ca mie mi se pare ca la tine urla ceva
Cu boosterul ai dreptate,cred ca ar fi mai bun un scaun mai drept,ca ala de pe prima pagina.Nu ma gandisem la modelul ala

Stela e interesanta ideea surioarei.Sa-mi zici si mie,te rog,cum bat palma

Scriu la mesajul asta de la 12! Normal ca s-au apucat vecini mei sa dea gauri si sa bata,Mihai s-a speriat si s-a trezit urland,am iesit cu el asa pe scara,am batut in balustrada si am zis ceva,nici nu mai stiu ce,dar s-au potolit imediatMai greu a fost cu pustiul ca nu-si regasea pozitia de somn,nici ursul nu prea statea cum trebuie la el in brate,pana la urma l-am dat gata cu "o,ce veste minunata"

Ma retrag putin sa-mi revin si continui mai tz. scrisorica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Luny,am vazut si eu Mufarinul nervozat si argint viu,dar am omis sa spun.
Eu vad toate pozicile,nu-mi scapa nik,ca-mi sunt tare dragi picii,dar nu am timp de fiecare data sa zic ce-am mai vazut ca pana ma inregistrez cu id-ul trec 10 min...Am vazut si dansatoarea Mihutei,Doamne,e nemaipomenita,ma binedispune cu dansurile ei...numai pozicile Roxanei nu le-am vazut inca fiindca treb sa am tip sa rasfoiesc tot cand ma apuc..Pana atunci,sunt la favorite..

Nu ma uitati,va rog,cu sormea ca a gasit femeia dar nu stie ce scor sa abordeze...plsss..Pupici.

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Am vazut si eu Mufarinul, mi s-a rupt sufletul.

Roxana, aratati toti f bine iar tu esti minunata, tu poti orice.

Andra e delicioasa, nu ma mai satur privind-o.

Sof la fel, o scumpicica si o frumoasa. Asa sta vlad toata ziua cu Mickey dupa el. e fascinat de el.

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput