Puiuti de Randunici 2008!! (334)
Raspunsuri - Pagina 16
Nicoleta spune:
Mi-am amintit: de vreo 2 saptamani Matei a invatat sa spuna Da! Si daca ii e sete ma ia de mana si ma duce la apa (care e de obicei pe masa si el nu ajunge) si zice: DA! Daca vrea sa iesim afara ma duce la usa si spune DA! Si daca il intreb daca ii e foame spune DA! Azi am zis sa incerc si... dupa ce-l plimbasem in brate sa adoarma cam 10 minute l-am intrebat daca vrea sa doarma in pat si a zis DA! Si l-am asezat si a adormit!!! S-o fi simtit obligat sa se tina de ce a zis
!
A inceput sa i se mai "dezmorteasca" si lui limba! Dar se rusineaza daca il intrebi ce a zis! Asta cred ca o sa tina direct discursuri, cand va fi in stare! 
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
zozela spune:
Olga exact asa e si Mihai,nu face nimic din toate alea,singur.Totul e interactiv la el-trebuie sa-l intreb,sa-i arat,sa-l priveasca pe Thomas si prietenii sai-in niciun caz sa stea mama la comp.,imi arata obiectele si ma pune sa le numar;incepe el cu unu,doo,dzecie si eu trebuie sa zic mai departe,luam la rand-cartile cu animale domestice/salbatice,animalele si puii lor,apoi culorile si obiectele,asociem si numim obiectele din carti,cu cele pe care le avem si noi,apoi cartile cu povesti-normal-primeaza Thomas,apoi ridichea uriasa cu toate personajele,apoi cartea junglei cu Bauu(Baloo) si Mighi(Mowgli),apoi cuburile-din care musai tre sa construim turnuri cat mai inalte,ceratele si placa magnetica,numaratoarea..of..apoi ne mutam la calc,la uuu,ne dam iuhuu pe tobogan(scaunul de la birou
),ne mutam la bucatarie sa gatim..Eh..am obosit deja-si nici la jumatate n-am ajuns
Activitati se gasesc,mama sa fie diponibila,ca de nu,e jale,mataiala,plictiseala,vrea tzitzi,vrea afara,tare nefericit mai e..
Mi-e drag de moor de el,si-as sta toata ziua,bot in bot cu el,dar as mai avea nevoie si de cate-o pauza,din cand in cand.Sper sa se mai schimbe treburile dupa ce incep serviciul..Oaaa..alt subiect naspa!!Gata!!
Tare as vrea sa ai dreptate in privinta lui bebedoi,numai ca si aici e tot chestie de imprejurari,atitudine,sanatate,caracter si-daca eu raman tot fara ajutor-unde ajung cu 2?! Cum m-as descurca cu Mihai,cum ar trebui sa procedez cu el fara sa-l fac sa sufere,ca in toata nebunia asta,puiul asta e si taare sensibil,afectuos..Am izbucnit odata in lacrimi-de fata cu el si nu va pot spune cat m-a induiosat reactia lui,cum a venit si m-a luat de gat,cum si-a lipit obrajorul de mine si vorbea soptit,tzuguindu-si buzitele,consolandu-ma parca
A urmat un val de pupaceli plescaite,pe obraji,nas,oriunde nimerea..Nu stiu ce sa zic de BB2.Cateodata vin cu argumente puternice,pro,iar in secunda 2,se naruie tot..Nu stiu..Acum am si multe in cap,multe nespuse,nici nu mi-am citit mesajul,probabil ca e haotic..Sper sa se inteleaga esenta.
Uite-Clodute!

Roxana-sunteti superbi!!
Tu arati minunat,copii sunt superbi,tata e mandru tare-se vede!Bravo!

Nicol au fetele o vorba pe-aici-dintii fie cu tine!![]()
Antonia mica si draga!! Spor la trebi-ai maini de aur!
luny..ce sa mai comentez?! Vai de kuru' nostru! Eu sper,totusi,sa iasa ceva bun din toata nebunia asta-niste baieti educati,veseli,optimisti si destepti!![]()
Sanatate puilor,Nico,iar tie,pu-te-re!
Mihu!
Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
ariel_7000 spune:
sanatate lui stefan, nico! 
cand citesc ce scrieti voi despre politica...ma apuca sila si mai si...ce bine ca nu am TV !!!! ce bine ca am atatea altele pe cap !!! ultima data cand am mai "suferit" din cauza panaramelor astora a fost la constantinescu. studenta fiind, mi-am pus sute de sperante in votul ala si ... au facut ceva cu ele. de atunci am jurat ca nu ma va mai interesa...dar, de fiecare data, cedez putin si aleg raul cel mai mic. insa acum e chiar ridicol. asta e, o trece si porcaria asta...
sov, scuze, imi pare atat de rau ca nu am putut sa ne conversam pe indelete. mai, uitandu-ma in sus la voi, am ametit!
dar sunteti si frumoase pe deasupra!
am ochit si eu bilele alea, dar ma mai gandesc....insa uscatorul ala mi s-a parut genial! in rest, habar n-am ce a mai fost prin targ, ca nu am reusit sa vad mai nimic decat ce era pe traseul de la standul meu la iesire.
zoze, da mai, arcadia e cumnata mea, iar calinutul si sanziana sunt nepoteii mei. inca nu a nascut...nu stiu ce se intampla, ca am sunat si nu a raspuns, deci cred ca e cam ocupata. acum 2 ore zicea ca nu are nimic, ca mai bine pleca acasa, ca ce o tin aia acolo, ca nu o doare si alte aiureli. i-am zis sa se bucure ca nu o doare!..

cred eu ca vine maine sanziana mica. abia astept sa o vad!!! radeam de cumnata mea, ca a conceput-o la un targ si o naste la altul
. a depasit putin, dar daca se straduia putin nastea pe acolo, ca nu avea stare si tot venea in vizita la noi.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
luny spune:
nicoleta jos bolesnitele!
zoze
m-ai eomtionat...asa simt si eu despre BB2, dar doar eu ma gandesc la asta, si numai in adaaancul sufletului, ptr ca stiu ca practic nu e momentul si poate nu va fi niciodata, in conditiile astea, plus 'n' alte probleme si motive
..o sa fie bine, asa cum vrea Dumnezeu!

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
ariel, nastere usoara Arcadiei, tinem pumnii sa scape repede si usor![]()

gata, pa!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ariel_7000 spune:
roxana, superbe poze! iar tu...fara cuvinte!
zoze
, mi-a luat 4 ani juma sa decid sa fac pe bebe 2
. eheeeee....la cat de atomicutza a fost alex si cate urlete am avut parte cu colicii aia, am zis ca nu exista anticonceptional mai bun. insa, intr-o buna zi...m-am trezit ca urla totul in mine ca il vreau pe Teo. am stiut inca inainte sa-l fac ca va fi baiat, ca va fi blond, cu ochii albastri si ca va umple inima mea pana va da pe afara. si da, exista superlativ la superlativ, exista si mai atomic! dar ii iubesc zumzetul si forfota si obosesc numai cand povestesc ![]()
si ma apuca jalea si pe mine si simt ca fac poc, ca bubui, ca plesnesc si...e greu, dar minunat!
inca imi caut curajul sa iau decizia de bb3, insa....azi il am, maine fuge. poate la un moment dat va urla iar ceva in mine sau poate altceva va spune nu...nu stiu. 
si
bubu05 spune:
Nicol, esti o draguta si meseriasa pe deasupra 
Nico, sanatate lui Stefan si lui Matei mucios!
Si Stefu meu e mucios nitel...am bagat BB de 2 ori si nu-i place
I-am dat doar ketof si pivalone in nas...sper sa-i treaca!!!
Zozeeee...cunosc sentimentele!! dar o data cu Stef au disparut
Toate mamicile cu doi copilasi o sa spuna la fel! nu exista diferente, nu ai cum sa-l neglijezi pe cel mare...nu ai cum!
Iar cu joaca in doi...hmmm...f. rar se joaca frumos, dar nu impreuna, ci separat, dar in aceeasi camera
, in general Vlad nu-l lasa se se apropie de ce face el ca-i strica lui jocul
, Stef vine miorlait la mine si sta atarnat de mine
. Cel mai frumos ne jucam toti 3, eu stau la mijloc, unul intr-o parte cu jucariile lui si celalalt in partea ailalta. Si eu ma joc cu amandoi! Vlad rar se joaca singur, e mai rau ca Stef! trage de mine! si ii spun, ca e mare, sa se mai joace si singur! il ajut sa facem o parcare, sa construim, etc. dar la un mom. dat eu nu mai am rabdare si ii zic sa se joace singur si nu vrea
ma rog, ne descurcam pana la urma, toata lumea e multumita si eu putin capiata de atatea jocuri 
Rox, superbe pozele din Portugalia
si peisajele si voi
dar eu vreau mai multe cu baietii! ![]()
Luny, m-ai omorat cu eclerele
Cu ce le umpli?
Clodet, facem galerie sa vina buni mai repede 
Sovi, mi-e dor de bucalata si de trasul prin inel
Pune si tu pozici! Ma bucur ca te-ai distrat cu baietii mei, hi, hi!
Arielu
bb3 zici?
Wow!
sa stii ca si eu si Cata suntem lesinati dupa Stef mic, adica dupa bebei
si mi-a zis ca atunci cand va fi ca Vlad o sa ni se faca dor
Eu nu sunt asa curajoasa ca Simo ![]()
Eu inca il astept pe Cata...v-ati culcat? 
Nicoleta spune:
Hai ca al meu inca nu s-a apucat de lucru... Matei azi avea 12 kg imbracat (body si pulover suuubtire, strampi si pantaloni dubli), deci poaaate 11. Hmmm...
Zoze, nu o spun ca sa-ti tai elanul, deloc chiar! Iti povestesc doar despre neputintele mele... Eu l-am neglijat pe Stefan dupa ce a aparut Matei, fiindca asta micu a fost foarte hachitos... si ma urasc pentru asta, dar sunt o mama care sta singura cu copiii (uneori extrem de) mult timp si uite ca nu-mi ies multe... Stefan nu a zis niciodata ca de ce stau atata cu Matei, il iubeste enorm, dar eu simt ca a fost nedreptate... (Dar nedreptatea cea mai mare i-am facut lui Stefan nereusind sa-l alaptez. Pentru asta nu o sa ma iert in veci.) Stefan este un copil extraordinar! A inteles ca alta cale nu-i decat sa ma "ajute" intelegand ca atat pot in momentul respectiv. Am incercat in ultima vreme sa ii ofer atentia pe care si-o doreste. Sper sa fi reusit. Stefan este acelasi copil vorbaret dintotdeauna, deci nu a fost afectat de mine, cea care nu aveam timp, care eram prea obosita... Uneori gaseam resurse sa ii fac pe plac, alteori nu... Dar Mamele sunt si ele Oameni, nu? Cand era Stefan mic a beneficiat de toata atentia mea (eram intr-adevar destul de nepriceputa in ale mamicitului, dar ma straduiam!). Acum cu 2 "necunoscute" a fost mai greu. Si frumos, dar si greu, uneori extrem de greu. Insa Matei este prietenul cel mai bun al lui Stefan si invers. Desi diferenta este mare si inca nu comunica foarte bine. Insa vin vremuri interesante! Bb2 se maturizeaza mai repede, Stefan este si el "copilaros"... Imi povesteste ca il va apara de cei care ar putea sa-l agreseze in vreun fel la gradinita, ca il va lua de la afterschool... 
Zoze, sa nu cumva sa renunti la bb2! 
Si cu toate astea... eu ma gandesc uneori la bb3, ma gandesc la "cum ar fi sa am si eu o fetita...". Si imi dau termen pentru asta: 34 de ani. Sotul meu, un calm si un optimist incurabil, spune ca si el simte ca nu se poate gandi la bb3 acum... Poate cand se vor aseza lucrurile...
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
ariel_7000 spune:
bubule, eu mereu am visat la 3 iezi cucuieti. mai exact 2 iedutze si un iedutz...dar de cand cu patzaniile mele de la nasteri, mai ales ultima, recunosc, mi-e frica de mor! insa mi-e asa de dor de burtica! de fapt mie imi era dor de ea inainte sa-l nasc pe teo
. ieri o mangaiam pe burta pe anne si ma gandeam ca in curand se va "dezumfla" si ea si o magaldeata mancacioasa si plangacioasa va iesi de acolo. apoi mogaldeata se va face mare, o fetita cu codite si fustite
. ahhhh, ce pofta imi este!!!
mda, e clar ca se petrece ceva...nu raspunde, nu sms, nu nimic...ufff, ce nu-mi place sa nu stiu ce e cu ea!
si
daciana.t spune:
salutare, stiu ca nu am intrat de un secol, dar sper sa va aduceti aminte de noi.
ce sa va mai povestesc despre noi. in februarie am inceput munca, apoi in aprilie mi-am schimbat locul de munca. galusca a stat la tanti, o persoana de incredere. in septembrie am intrat la cresa, particulara, ca la stat in bv nu am avut nici o sansa, nici mancar sa o inscriu pentru la anu. s-a acomodat bine si rapid la cresa, toti spun ca e cel mai cuminte copil....eu astept un an doi si pe urma o sa zic ca e cuminte.
am avut o toamna cu multe peripetii
in septembrie am mers cateva zile la mare, si ne-am intorsc extrem de rapid, din cauza ploii si a unei iritatii care s-a extins peste tot si careia pur si simplu nu ii dadeam de cap, ii faceam dus si isi revenea la cateva ore incepea iar, si mai ales la contactul cu apa marii.
din august pana in octombrie mi-a tusit in continuu, cred ca i-am dat toate siropurile posibile si imposibile, pana am ajuns la cel de ceapa care a mai linistit-o.
in septembrie-octombrie mi-a facut otita, supurenta cu punctie in ambele urechi, am zis ca innebunesc cand am vazut cat a plas micuta...si dr ei zicea ca nu are otita. am trecut si peste asta.
am renuntat la cresa, 2 sapt la cresa, 2 sapt la tanti. nu imi era ca se imbolnavea ci ca nu imi permiteam sa platesc atat. mii o ciuda de mor ca am renuntat la cresa. s-a dezvoltat enorm in cele 2 luni la cresa. a inceput sa vorbeasca, sa cante, sa danseze, sa se joace cu copii, sa fie vesela. mie teama ca in 2 luni nu o sa se mai manifeste asa.
intre timp mi-au taiat net-ul acasa, acum am reusit sa imi restabilesc factura. la munca nu pot intra pe mai mult site-uri. nu am avut timp sa citesc si sa vad ce s-a mai intamplat cu voi, sper insa ca toata lumea sa fie sanatoasa.
sigur pana maine seara o sa terminati si capitolul asta...si o sa am destul de citit.
pentru toata lumea, o seara placuta
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia, mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica