Puiuti de Randunici 2008!! (334)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Of,Sovi,nici nu stii cat de mult imi doresc sa fi fost si el mai linistit dar nu,Mihai e intr-o continua miscare.Si nu-i miscare bolnava,nu,e doar foooaaarte energic,explorator,zapacit..Cum sa-l invat eu sa se joace singurel?? Uite-acum il ameteste pe Dan cu o bilutza Tipa,se ascunde,il pupa,ii da mingea sa o arunce el,trece printre picioarele lui Eu am fost foaarte calma,mica.Dan in schimb..
Cred cu tarie ca are dreptate Naty-tine si de firea lor!Asta a fost asa de mic.Cat mi-as fi dorit sa-l pun in patut si sa stau cu nasu intr-o cafea sau ceai,sa mai citesc si eu 2 randuri,sau,cand a mai crescut,sa-i dau jucarii si sa stea acolo cu ele,sa le studieze,sa se joace singur..Nuu!! Nu-el dorea sa stam cu el..La naiba-ce complicat e! Si la toate astea,mai contribuie si starea mea psihica.Am obosit,ma invart in cerc,m-am tampit,v-am zis-simt ca-s retardata!
Poate no.2 va fi altfel.Poate o sa am eu alta atitudine,nu stiu..Sper sa mai existe si BB 2,desi acum..fac HTA numai la gand! Vorba Olgai(parca)-las natura sa decida in locul meu,ca eu nu pot
Te si te -draga mamica!
Ma retrag ca pustiul a ametit.Il tzatzez si revin

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Zoze, bebedoii au de obicei fratii mai mari ca parteneri de joaca. Nici Sophie nu se joaca singura decat foooarte rar. Cand stau la laptop, vrea la desene cu Mickey sau sa il vada pe Ma-tei...pe carti se uita MUSAI cu partener. Niciodata nu facem nimic in tacere, trebuie sa vorbim, ca altfel ma striga "Maaamiii! Unde e?" eu sunt in fata ei, dar trebuie sa pun intrebari, ca asa e modelul, na....Vineri a fost ziua tatalui meu, si am fost la ai mei cu sor'mea si cu Omi, care are 6 ani si jumatate. Crede-ma, nu am stiut ca e si Sophie cu mine. S-au jucat impreuna multe ore, in liniste, se auzeau doar vorbitele lor si chitaieli de rasete din cand in cand...Eu cred ca e mai usor cu bebedoi decat cu bebeunu, mai ales la varste apropiate, mai ales dupa ce bebedoi face un an.

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Magazin de modelism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Mufa avea nasul infundat si nu mai sta deloc la pus picaturi/siropele, nimic! il chinuim sa-i punem..si s-a inecat cu picaturile de nas, urat...atat a tusit si a harait, nu-i mai trecea...acum, stau cu grija toata noaptea, ca am pitici pe creier, offff Doamne..

m-am prins repede, olga, mersi. Mi se pare incredibil, exact cum ai spus si tu, mi-e sila
sovi si al meu e tot asa de kkcios, doar ca eu ma intreb, de unde, frate, ca nu mananca mare lucru??!in schimb, migdale si nuci, cred ca ar baga in el cu pumnul..macar atat.. sa va traiasca sanatoasa maseluta!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Zoze, bebedoii au de obicei fratii mai mari ca parteneri de joaca. Nici Sophie nu se joaca singura decat foooarte rar. Cand stau la laptop, vrea la desene cu Mickey sau sa il vada pe Ma-tei...pe carti se uita MUSAI cu partener. Niciodata nu facem nimic in tacere, trebuie sa vorbim, ca altfel ma striga "Maaamiii! Unde e?" eu sunt in fata ei, dar trebuie sa pun intrebari, ca asa e modelul, na....Vineri a fost ziua tatalui meu, si am fost la ai mei cu sor'mea si cu Omi, care are 6 ani si jumatate. Crede-ma, nu am stiut ca e si Sophie cu mine. S-au jucat impreuna multe ore, in liniste, se auzeau doar vorbitele lor si chitaieli de rasete din cand in cand...Eu cred ca e mai usor cu bebedoi decat cu bebeunu, mai ales la varste apropiate, mai ales dupa ce bebedoi face un an.

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Magazin de modelism

ASA SPER SI EU... acum e greu rau...
Va ziceam ca merg la dr cu bebe Karo... ei bine nu am ajuns... De ce? pentru ca am concluzionat... Karo nu poate sa pape daca e agitatie in jurul ei ...respectiv Patrick SUS PE EA... Cind sint numai eu cu ei 2 Patrick e calare pe noi la ora ei de masa ...nu se joaca singur nu se dezlipeste de mine...Dar pentru Karo e un calvar...papa ce papa de foame si gata ...nu termina bibe nici sa o pici cu ceara. In schimb daca mai e cineva cu noi (tati sau buni) si sta cineva cu Patrick si cineva cu Karo e totul ok. A papat azi noapte 150 ml...deci se poate...
AMR 2 sapt si o sa vina buni la noi toata ziua asa incit va minca si Karo ziua...

Pupici si sper sa nu sparg fundul butoiului in astea doo saptamini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Am reusit sa pun ceva poze azi pe webshots..si m-am si repezit sa le adaug aici.
Asa suntem noi acum, maricei si frumusei:
http://community.webshots.com/user/Roxaniciu

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

'Na seara!

Si eu o fuga pe ramurica sa va salut, am citit un pic din urma pe diagonala ca mai mult nu poci..

Bubulina multam de laude, ma bucur ca-ti plac unghiile , sper sa te tina cat mai mult la cat de gospodina esti tu ; am vazut ca ai aratat si pozici la fete cu unghiutele( sa stiti ca sunt mai frumoase in realitate decat in poze ). M-au topit baietii tai cuminti (mai ales Stefu) care a rezistat eroic atata timp mititelul- chiar daca si-a facut putin de lucru cu carioca

Randunicilor va multumesc de aprecieri tuturor si raspund strigarii voastre sa va spun cateva cuvinte despre fetele mele.
In general sunt bine sanatoase, Slava Domnului. Am mai avut cate un episod scurt asa cu muci, dar nimic grav, din fericire.

Cu Antonia am insa o mica problema de cateva zile, atunci cand o scot afara. Desi nu e foarte frig(10,12,15 grade) , dupa 20-30 min de stat afara ii apar pe obrajori si manute( partile care nu sunt acoperite de haine) niste umflaturi iesite in relief, ca o alergie, destul de naspa.Cum intram in casa dupa cateva minute ii trec. Dr. a vazut-o si initial a spus ca poate fi o alergie la frig, dar in urma analizelor a zis ca poate fi o reactie pe fond viral(nu mai stiu exact cum s-a exprimat) ca a fost putin cu muci.Astept sa vad cum se comporta in continuare si in fct de asta vedem daca ii facem alte analize . Eu sper sa fie doar un episod trecator.

Urmeaza o perioada foarte solicitanta pt mine, cea a sarbatorilor, dar imi place la nebunie ce fac si nu ma plang deloc.

De Rev nu am stabilit nimic, nici nu pot pleca prea departe tinand cont de munca mea, dar recuperam dupa.

Nu mai stiu ce voiam sa zic, sunt suparata ca tocmai mi s-a spart o masea si portiunea fisurata se misca si ma doare de mor, asa ca maine dimineata stomatolog scrie pe mine.

Va pup si plec la dus si apoi la somn!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...

Mergi la inceput

noi am innebunit cu eclerele, azi am facut iar..nu va spun cate am mancat eu in ultima ora cum naiba sa ma opresc??
oh, zoze, ti-am mai zis parca...imi pare caq descrii ce-i la mine in casa, aceleasi faze-s si cu Mufa, parca ar fi frati! Muf se mai joaca singur, insa renunta/se plicti rpd, daca nu are asistenta, ceea ce ar fi echivalent cu 'nu se joaca singur', nu?..o fi ca au sange de olteni?
clodute hai curaj! bine ca te-ai prins care ar fi problema..

Mergi la inceput

roxanaaaaa_claudiaaaamami de 2 copii, arati super!!ma uit pe Algarve acum, si plaaangrecunosc locuri pe unde am fost..apropo, romani ati gasit p-acolo? noi nu, si tare bine a mai fost:)) si copii sunt dulci tare, seamana leit cu tine si intre ei, sa-ti traiasca, sa fie sanatosi!
nicol bine ca ai scos capul nitel

poze de azi ultimul filmulet e cu 'tataaaaaa' plangacios..si asa a tinut-o pana a venit ta-su sa ne ia, de mai aveam putin si plangeam si eu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Azi am mers cu Stefan la medic, i-a facut un test rapid si... este infectie bacteriana. I-a dat antibiotic (ma intreb de unde a stiut de care, fiindca nu se poate antibiograma asa de repede...) si de maine incepem (era inchis cand am plecat de acolo, la toate farmaciile din drum, ca astia inchid devreme! ). Este probabil de la rosul in gat, fiindca testul de urina a iesit negativ... Azi-dimineata era foarte moale, si-a revenit greu, desi nu avea febra... era si foarte palid... Hm, trebuie sa ii dau ceva vitamine, desi fiind microb nu stiu ce ar trebui sa cer mai mult de la organismul lui... I-a recomandat Supradyn, si atat. Dar nu-mi place de tipa asta. Dupa ce ne vine masina mergem la cea de familie care este cu totul altfel... Matei si el cu muci, nu are nici el nimic la plamani... Sper sa ii treaca repede mucii astia si sa putem iesi linistiti afara! A fost o vreme superba azi !

Despre "situatia politica" din Romania, doar atat am sa mai spun .

Va las acum, pana vineri nu voi avea acces la net (ca deh, Mosii astia nu trimit "buzdugane"). Sa va gasesc sanatosi pe toti si noi sa fim la fel.

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

hai ca m-am lamurit si cu alegerile astea.. cat de cat..

Si Andra are burta.. nici ea nu prea se joaca singura.. numai cand coloreaza am liniste, sau cateodata cand se joaca cu cuburile.. in rest carti citim impreuna, gatim impreuna, spalam impreuna etc, cu alte cuvinte sta in picioarele mele pana imi termin treaba.. cateodata are rabdare, cateodata nu.. mai nou a invatat sa isi aduca scaunelul si se suie pe el in picioare si se uita gura casca sa vada ce fac..
Si bineinteles ca e moarte dupa "tata", ca l-am vazut si pe Mufi.. cand pleaca la servici se lasa cu plans.. asta e..

Roxana m-am delectat si eu cu poze si cu locuri frumoase.. ce plimbareti sunteti si voi.. si au crescut puiutzii, si ce seamana intre ei.. iar tu arati tare bine

edit Nicoleta iar mamicule probleme? multa sanatate la pui!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput