Puiuti de Randunici 2008!! (334)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Gata copilul! Si dupa o saptamana, ii supravietuiesc, ca adormeam inaintea ei. Da, la orele astea Acum insa sunt mult prea surescitata cu alegerile astea .

Si da, si PDL-ul a intrat la guvernare cu PSD anul trecut. Incalificabil mi s-a parut. Si cu atat mai mult cu cat Crin Antonescu are exemplu viu al curvasariei iliesciene, el alege sa faca cccc "casa" cu ei?!?! Errare humanum est, sed perseverare diabolicum Si incerc sa nu ma mai gandesc la asta!

Ma duc sa spal vasele, sa ma racoresc

Luny, http://www.realitatea.net/antonescu-ii-propune-lui-geoana-varianta-johannis-premier-%e2%80%93-contra-voturi-in-turul-ii--geoana-accepta_688066.html

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Magazin de modelism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Pizza-i cuibarita bine in burtici,la ora asta slana se depune cu spor,desi..nu ma culc eu in 3 ore de-acum incolo si nici de activitate nu o sa duc lipsa,asa ca..sa-mi fie de bine

Cu scaunul..nu stiu ce sa zic.Si lui Mihai ii placea sa priveasca pe geam si-si mie sa-l pot zari atunci cand intorceam capul.L-am asezat pe locul din mijloc-din lipsa de spatiu la picioare;atunci cand conduce Dan,nu poate sta confortabil in scaun,din cauza lui Mihai,si invers si-in spatele scaunului din dreapta-nu il pun din motive de siguranta.De spatele meu,nu ma zic nimic-e ca naiba de greu sa-l asez acolo E prea devreme sa-i achizitionez inaltator?

Vreau sa-l vad si eu pe Ho-ho-ho!!Iubesc filmele cu tema sarbatorilor de iarna

Sovi hai ca miroase a paranormal!! Randuneii comunica telepatic?!

Olga-foloseste apa rece
ACUM-CRIN PE A3!!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Zoze, nici nu ma uit la el !

Magazin de modelism

Mergi la inceput

Prefer sa ii ascult pe Hurezeanu si pe Dinescu pe iRealitatea. Chapeau-bas, Messieurs!

Magazin de modelism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Hai Arcadia cu nasterea usoara!
Ariel, ma bucur mult ca ai facut vanzare, m-am invartit pe acolo, am crezut ca vom face conversatie ca la targul trecut, dar noooo Alinoi vindea! BRAVA! m-am bucurat pentru tine. Bun pontul cu sarmele de rufe, eu i-am remarcat doar pe cei de vizavi de tine, cu bilele ecologice, am si cumparat una. Targul in general mi s-a parut mai slabut ca alte dati, dar asta poate din cauza ca n-am prea gasit ce cautam. erau mai putine standuri oricum.
aaaaaaa si am o corectare: vara-mea e mai scunda ca mine. Eu detin suprematia la inaltimea femeilor din clan.

Am vazut si ceva filmulete si pozici, m-am distrat cu baietii Bubulinei, am vazut Ochioasa Sofi , vazut cum face Mufi pastrama

Cred ca n-am apucat sa o felicit pe Elara! Brava mami! iti doresc sa fie papacios si 100% in grafic, iar tie recuperare fulger!

Blankar, imi pare rau ca nu iti pot raspunde cat papa Ana, nu i-am facut proba suptului niciodata, nici n-am cantar. Iar de muls, nu m-am muls niciodata, ca sa vad cat ar iesi la o masa! Singura data cand am folosit pompa, a fost inainte de nastere, ca sa o stimulez
Iti doresc sa revina Mark la sentimente mai bune fata de bibe

Clodute, bafta cu analizele, asteptam vesti! Sper sa fie bune, si sa fie doar un ritm personal al zanei de crestere.

Uneori si eu ma mir ce diferiti pot fi 2 frati, inclusiv ca ritm de crestere. Ana va fi clar mai babana/lungana ca fracsu.

Olgu, zi si-i asa cu paturica -mi-am amintit cum zicea fii-sa unei prietene la "am facut" (am f*tut :) )

Nu mai stiu cine mi-a dat pontul anti-chelire... sa fi fost Ramo, sa fi fost Raluca... Oricum, multumesc mult! as prefera fara pastilute totusi...

Gudinde, cu versurile, iar m-ai dat gata! Oi fi tu obosita, dar se pare ca ai acolo o portiune de cerebel oricand gata sa compuna versuri :))
sper ca te-ai demachiat deja la ora asta

Luny, si cine mai era virusata, sanatate maxima si dati cu praf de devirusat! mama lor de virusi!

Simonette, hai cu AMR-ul usor si cu nasterea usoara!

Cecilia La Multi Ani!

Ursa, imi pare rau pt nesomnul tau, si sunt alaturi de tine! Te inteleg foarte bine, tot asa putin dormeam si eu in sarcina cu Ana, deja mi-era teama sa nu capete si ea deprinderi dinastea insomniace, dar vad ca doarme bine.

Zoze, am ametit si eu cand ai scris de programul vostru :)) Oare nu s-ar putea sa il inveti pe Mihaita sa se joace si singurel? Sau nu vrei tu asta? Sasa se joaca si in treaba lui. Uitase aceste deprinderi bune cat a stat cu maica-mea 2 sapt cand am fost sa nasc, dar a reinvatat cam in tot atata timp.

Parca mai vroiam sa zic ceva, dar nu stiu ce. Mai trag aer in piept si revin!

a, peseu:
I-a iesit si lui sasa prima masea, in sfarsit
Cred ca era codasul crengutei la masele!!
Si sa va zic ce greutate are?! nici 11 kile! 10.900! tras prin inel, ce sa mai.. si mananca zic eu destul de bine, dar probabil la cat de de fasnetz si kkcios (de min 4x/zi) nu se pune pe el.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

AMR 5 zile pana intru in concediu!!!!

Despre noi, nimic nou, putina tuse, muci transparenti, doarme de la 8 fiindca azi a dormit doar o ora jumate la gradi.

si am plecat la somn, ca azi-noapte nu stiu ce am avut, cred ca n-am dormit 3-4 ore...

Valentina cu Matei si 28+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Sovi, cred ca depinde mult nu numai de ce vrea mama dar si de firea copilului. Iulia, se stie, s-a jucat mereu si singura. O fi si chestie de zodie, o fi si genetic (si eu si al meu ne-am jucat mult singuri in copilarie), e clar insa ca e preferinta ei. Acum de cand e cu bona care, normal, se tine de ea toata ziua ca doar asta-i e treaba, care-i vorbeste mult mai mult ca mine etc. in continuare are destule momente in care se joaca in legea ei, si in parc si acasa. Nu stiu daca Zoze ar mai putea reusi acum sa-l invete sa se joace singur, cel putin cat e ea acasa; lucrurile probabil se vor mai echilibra cand ea va mai si lipsi.
Olgu, sunt si eu starnita. Mai vroiam sa zic o chestie...am experienta trista a anului 2000 cand in turul 2 l-am votat cu mana tremurand de rusine pe Iliescu, numai ca sa nu iasa Vadim. Regret pana o sa mor ca am facut asta. Vadim presedinte avea doua sanse: fie sa cada in 2-3 luni prin propria lui "mana" fie (mult mai improbabil) sa devina cel mai bun si mai altfel presedinte al Romaniei. In loc de asta, mi-am dat votul criminalului care a adus minerii in 90. Chestia asta m-a invatat cat de periculos poate fi votul pur "anti": oricine numai X nu (cum e acum cu Base). Oricine?? Somnul ratiunii poate naste monstri (si) mai mari...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Oameni buni, nu stiu de unde ati inteles ca eu l-as recomanda pe Geoana Eu am fost in strada in 89 , eram studenta si gata sa mor in prostia mea.Am fost in piata universitatii alaturi de golanii care au manifestat in 90 acolo luni de zile....N-as pune stampila pe PSD nici drogata, desi marturisesc ca apelativul "prostanac" primit de Geoana de la Iliescu l-a mai ridicat nitel in ochii mei (pe Geoana, da?) Dar nici cu Base n-as vota indiferent cate sepci si-ar pune PNLul (apropos, n-am stiut ca Videanu e asa poet,dar se pare ca in sfarsit si-a gasit vocatia) ...n-as putea sa-i iert dispretul fata de femei, tupeul cu care i-a reprosat lui Crin ca n-a fost langa sotia lui cand s-a sinucis...astea lumesti asa,de suflet, ca de calitatile lui intelectuale, diplomatice,etc nici nu mai discutam pentru ca nu exista! Si poate nu v-am zis, dar am avut nesansa sa patrund aproape de familia lui si de staful sau de campanie (la un "rand de prieteni " distanta sau chiar mai putin)....de aceea sunt scarbita, resemnata si gata sa las sa se intample ce s-o intampla...poate m-oi duce la vot, dar o alegere n-am sa fac in conditiile astea Sa aleg intre un guvern cu boc, udrea , videanu, etc si un guvern cu vanghelie + baronii locali????Ce sa aleg?
Si zau daca vreau sa va plictisesc aici cu acest subiect, am postat azi cate ceva la generale unde isi gaseste locul subiectul de drept.

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Naty, eram tanara si nelinistita atunci, am luat destul de lax momentul, si decizia destul de lesne . Singura data cand nu am votat, a fost anul asta la europarlamentare. Si cand ma uit cum ma reprezinta si pe mine Becali si EBa, ma apuca plansul! Mi-am zis atunci "ce? chiar daca nu am votat, am dreptul sa ma plang, ca muncesc corect in tara asta, platesc impozite, din banii mei traiesc alti oameni etc". Dar am avut ocazia sa imi spun opinia si nu am facut-o...da, e paguboasa si atitudinea asta de care spui tu, si aia a strutului cu capul in nisip.

Am mai spus cat de mult imi place de Hurezeanu si cat de mult il respect?

Sovi, iertare, ma termina nervos alegerile astea

Magazin de modelism

Mergi la inceput

Mimo, nici nu mi-as fi inchipuit ca ai putea vota cu Geoana, pe bune. Si contez pe faptul ca Antonescu are un electorat, nu o turma, cu oameni inteligenti care vor cumpani alegerea lor.

Videanu e intr-un fel ! Fac spectacol pe Realitatea Videanu cu Hurezeanu si cu Dinescu

Magazin de modelism

Mergi la inceput