Puiuti de Randunici 2008!! (334)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Tonic, a venit bona? Cum fu?
Azi mi se plangea o colega neuroloaga ca plateste bona 8 milioane/luna de la 8 la maxim 14.30 cand ORICE AR FI se cara, doar o plimba si sta in casa cu ea, nu-i gateste iar sapt trecuta cand sotul ei, bugetar, a avut 4 zile libere fara plata, duamna a cerut liber ca...are cine sta cu copilul.
Luny, intrebasei tu zilele trecute...250 de euro plateam eu la cresa; program 8-20 cu toate mesele si 2 gustari incluse. Si mie nu mi s-a parut mult. Iar acolo la cresa clar erau multi cu fitze.
Aaa, si mai aveam o restanta: Revelionul. Nici noi nu avem planuri dar nici fara Iulia nu putem sta si nu avem cu cine o lasa. Si eu sunt din categoria la care Craciunul e o mare sarbatoare de familie, Revul nu inseamna mare lucru...drept dovada ca de cand lucrez, din propria mea oferta am facut 2 garzi pe 31 dec-1 ian si 2 garzi 1-2 ian (oribile, oribile garzi)

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic
INTREBARE: copiii vostri au burta??

DA
Sanatate puicii!
fuuug..

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Aoleuuuuu
LA MULTI ANI MAMI P!
Te iubim si ca tine nu gasim! (asa ca vino mai des pe la noi!)

Zoze, eu nu cred ca ai gresit. Daca scaunul e solid merge si trecut doar asa, asa as proceda si eu-de ce nu-l pun pe mijloc? Pt ca mi se pare ca mi-ar fi ff greu sa o asez pe Iulia acolo (eu sunt si mica si cu coloana varza iar Iulia nu mai e chiar usurica) si pt ca m-am invatat ca fiind la volan sa intorc doar nitel capul sa o vad iar ei deseori ii place sa stea cu nasul lipit de geam si...cred ca n-ar mai vedea asa bine

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Naty, da, si Sof are burta. Stai linistita! Coastele sunt bine, picioarele la fel, nu?

Si da, ce a facut Crin azi m-a suprins teribil. Intr-un fel pe care nu pot sa il explic. O senzatie de voma am avut! Basescu in tupeul si in mitocania lui, macar e consecvent in nebunia lui, e exact acelasi om, acelasi discurs... Geoana, Iliescu, Vanghelie, Nastase si guzganul rozaliu nu merita nici...hai ca ma ia valul si nu are sens. Da, il votez pe Basescu, daca avea cineva vreun dubiu. Si cum bine spunea Videanul, Bratianu se rasuceste in mormant cand vede cum isi arunca Iliescu basca pe capul liberalilor.

Plec la baie, la nani, maine oi fi mai vesela !

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Magazin de modelism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Hi everybody! Acum am poposit si eu dupa o zi in care am fost cam asa:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Zoze, filmul a fost dragutel, am ras, Vlad s-a distrat

Olgule, asa am ramas si eu masca azi cu Crin , ii scriam pe mess lui Cata...si la fel vom face si noi!! in nici un caz Geoana...bleah...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Si Stef are burta!
Si Vlad avea! Vlad si acum mai are nitel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Citeam despre LU-NA,Dudelului Exact despre asta vorbeam eu cu Mihai,aseara,in drum spre votare.Eu: uite mama,LU-NA;el: NU-NIA!

Ce am ras! ca tot duminica seara, sora ii hranea afara, in curte, pe sasa si pe varul lui sasa de 13 luni. Si au inceput amandoi, ca niciodata, sa arate insistent spre luna!! sora: aia e luna, dar noi avem altceva de facut. Aia nimic, artau cu degetul. Da ma, e LUNA! si au inceput sa repete cuvantul care cum s-a priceput mai bine, hranitul continuand cu 4 ochi spre cer. Ciudate obsesiile de duminica seara

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Mufa n-are burta, cum era de asteptat!
Mufa a mancat cate ceva dupa 2 ore stat afara, dar nu mancare gatita, si cred ca asta e buba, nu vrea gateala!
Mufa a plans dupa ta-su in paRCUL Aviatorilor, dintr-o data i s-a facut dor de el si il striga triiiist de mi-a rupt sufletul o sa va arat...
olga zi-mi si mie ce facu crin, ca nu am fost p-acasa si avem clar aceleasi optiuni!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput