Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (52)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Lorex... nu pune la inima toate evenimentele astea. Cine stie ce zi o fi avut dr .. si daca ai fi mers azi sau cu o zi inainte ar fi fost cu totul altfelt. Bineinteles ca nu e normal sa te repeada, sau sa te supere, dar asta e sistemul din ro, pe care il platim si il acceptam de ani de zile, ca o mostenire impovoratoare.

Si bebele meu avea manutele pe fata la ultima eco, i-am vazut doar un profil turtit si mi s-a parut uratel rau... si m-am suparat... dar acum rad de mine, ca imi dau seama ca eram intr-o pasa proasta.

Hai capul sus, si nu certa fata, ca o sa o vezi toata viata ce frumoasa e

35+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele

AMR ....5 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

MULTUMESC BEA......

35+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele

AMR ....5 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

lorex...offf imi pare sincer rau ca te-a dezamagit .....nu mai fi supi,gandeste-te la bebe k ii faci rau

Andreea 26+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Andrelina si Cris

Cand am citit aici ca bebe era cu mainile pe fatza si nu l-ai putut vedea, chiar m-am gandit: "sper sa nu patzesc la fel.."

25+

www.flickr.com/photos/44547000@N05/?saved=1" target="_blank">lorex, mamica in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

lorex, eu ash schimba-o fara sa respir... totul mi se pare ...aiurea rau: cum adica sa te sperie si sa zici ca nasti... cum vrea ea?? si cum adica prenatal la 32 s (adica un prenatal de 56 zile)????? pai, am tot vorbit p-aici, poti sa iei cu 84 zile inainte,asa e legea!!! ca sa fii mai sigura ca lasi 42 dupa nastere, poti sa iei cu 70-75 inainte.... offf, imi pare rau ca te-a suparat asa, mai ales daca ii cotizezi la cabinet....

alexutzza, saru'mana; am incercat varianta cu apropouri in gluma...da' nu s-a prins, deh, incuietorile ruginite.problema e ca au 2 caini care uneori latra ore intregi, la gard inspre mine, adica la 2m de fereastra mea, iar ei nu ies niciodata sa ii potoleasca. cu zgomot de fond (audio) in casa si tot simt dupa 3 ore ca ma ajunge picatura chinezeasca le-am zis ca eu cand aveam caine l-am dresat special sa nu latre daca ii zic, ca in Japonia aia ii opereaza la corzile vocale din bun simtz, sa nu deranjeze vecinii, etc om vedea, dar ma gandesc cu groaza ca daca imi scoala bb (cu ana s-a intamplat de cateva ori....) si urla, nu stiu de ce sunt in stare.. offf, or fi si hormonii mei de vina...

Cris, 30+cu Ema si Ana(2003)
poze

Mergi la inceput

A! si urmatoarea intalnire peste 6 saptamani

..nu cred ca rezist atata...ma duc la alt eco...:(

25+

www.flickr.com/photos/44547000@N05/?saved=1" target="_blank">lorex, mamica in devenire

Mergi la inceput

Cris.dogarel, nu pot s-o schimb...merg la ea de...cred ca peste 7 ani...imi cunoaste problemele de sanatate.Doar ca uneori are toane rele, e recunoscuta pt asta si de asta multe fete fug de ea.In rest e f bine cotata, o profesionista.IAr cand nu are toane choiar e f dulce! Trebuie sa nu pun la suflet...dar cum eu sunt toata o sensibiloasa...off.. tare as fi vrut sa fiu mai STRONG!

ma mai gandesc la varianta sa ma programez totusi inainte de sarbatori la cab partic poate o induplec sa-mi dea prenatal mai repede. Vorba ta, cat s-a vb aici de variante mai convenabile...numai eu cat am socotit si numarat pe degete cat de repede imi pot lua...si-mi iesise ca cel mai devreme pot lua pe 17 dec.
M-as multumi si cu 20

25+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Mai am niste intrebari pt voi...sper sa nu le uit in timp ce tastez :))

1. ce dimensiuni v-ati facut scutecelele din finet??
2....aaaam...
3..a!!! mi-am amintit! la 2 ma intrebam oare nu dauneaza dezvoltarii creierului fatului undele astea wireles..de la laptop, stand cu el in brate...stiu ca sunt ca niste radiatii si nu-i prea sanatos!
voi ce credeti?
iar la 3 - era...a! daca ai lapte la san, si il pui intr-un biberon, pentru la nopate cand, ai vrea sa se ridice sotul sa se duca o tura la bebe sa-l hraneasca in timp ce tu dormi...e posibil?
I mean...cat poate sta laptele de mama la temperatura camerei??

25+

1.nu le-am facut inca, dar depinde de latimea lor la cumparare: taiate la 60, deci probabil 60/60 sau 60/90
2. ok
3. aaa, nu stiu exact daca s-au facut studii deja. eu stau in pat, tot wireless, dar am perna de gravi mereu intre mine si laptop. acu'... nu ma gandesc la toate droburile de sare,
3. tocmai acum am citit in cartea de alaptat asta: 1 ora la temp peste 25 grade, 4 ore la temp sub 24, 3 zile la frigider, 3-6 luni la congelator. il puteti tine la frigider si sotzul orbecaie putin si-l incalzeshte noaptea. oricum se trezeshte d tot, nu?

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Cris.dogarel, nu pot s-o schimb...merg la ea de...cred ca peste 7 ani...imi cunoaste problemele de sanatate.Doar ca uneori are toane rele, e recunoscuta pt asta si de asta multe fete fug de ea.In rest e f bine cotata, o profesionista.IAr cand nu are toane choiar e f dulce! Trebuie sa nu pun la suflet...dar cum eu sunt toata o sensibiloasa...off.. tare as fi vrut sa fiu mai STRONG!

ma mai gandesc la varianta sa ma programez totusi inainte de sarbatori la cab partic poate o induplec sa-mi dea prenatal mai repede. Vorba ta, cat s-a vb aici de variante mai convenabile...numai eu cat am socotit si numarat pe degete cat de repede imi pot lua...si-mi iesise ca cel mai devreme pot lua pe 17 dec.
M-as multumi si cu 20

25+

asa e, tu stii mai bine daca va stiti de atata timp, mergi si tu la ea "in garda" k poate are una din acele zile, ca probabil erai asa...plina de asteptari si d-aia te-a afectat tare. important e ca e buna profesional, desi un pic de "profesionism uman" nu i-ar strica... tot nu am priceput insa care e treaba cu nasterea naturala, nu ti-o recomanda?? sau "prefera" cezariana??

acum vad ca ai doar 25 s. pai, cam asa iese, de pe 17, dar cum ziceau fetele mai sus, prenatalul ti-l iei de la MF, fara recomandarea gine (medicul de fam, treuie sa stie legea). mergi doar cu eco sa ceva pe care scrie DPN

poze

Mergi la inceput

Da? ce vesti bune imi dai...eu credeam ca trebuie de la gineco recomandare cu care te duci la med de fam! pai daca e asa...fug la med de fam ca e super de treaba si mi-a dat de fiecare data cand am cerut CM.
Despre gin..e adepta nasterii naturale...de asta m-am mirat si eu cand mi-a zis de cezariana, dar probabil ca, cunoscand problemutele de sanatate pe care le am sau le-am avut, imi recomanda cezariana...stiind ca oricum majoritatea fetelor in ziua de azi vor asta...

am notat in carnetel ce ai scris cu lapticul de mama ..o ora la temp camerei mi se pare putin...:(
defapt stai ca doar nu ai peste 25 de grade in casa...
trb sa fie 22 nu? in acest caz laptele mai trebuie incalzit inainte sa i-l dai?

25+

Mergi la inceput