Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (52)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

va rog sa-mi trimite-ti si mie parola de pe mailul comun sa vad si eu ce info utile si ce carti cititi voi pe-acolo

PS: tocmai am ciuruit o cutie de bomboane de cioco

25+

www.flickr.com/photos/44547000@N05/?saved=1" target="_blank">lorex, mamica in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Buna fetelor.
Numele meu este Claudia si va citesc inca de la primul capitol....dar neavand timp sa scriu....nu m-am alaturat inca voua.
Dar m-am hotarat sa ingrosam randurile....cu inca o gravida nascuta in 5.12.1975, UM 03.05.09 si DPN 7.02.2010....la termen asteptam o fetita.Sarcina e urmarita de dr. Dorina Codreanu de la Sp. Panait Sarbu (Giulesti).
Acum avem 28 saptamani...a fost o sarcina fara probleme....dar vestea s-a lasat vreo 3 ani asteptata....vestea ca vom fi parinti....
Dintre patanii....ce sa va zis....cred ca un moment crucial a fost amniocenteza....dar am privit cu optimism si am avut mare incredere acolo sus....caci de acolo a venit si minunea. Nu prea am cunoscut contractii, dureri, etc....fara greturi....greturi doar la spalat pe dinti si cateva pe la 5-6 luni.
Inca mai merg la serviciu....probabil ca atunci cand va veni concediul, voi reusi sa scriu mai mult...Nu stiu daca voi avea parte de concediu prenatal....pentru ca mai am 38 de zile de concediu de efectuat...ajungand astfel cam la DPN....vom mai vedea.
Noi va dorim sanatate multa tuturor, nasteri usoare, bebei sanatosi si refacere rapida.

[gravi 27]

Mergi la inceput

As vrea sa va spun cateva ponturi (daca va sunt de folos) pentru fetele din Buc:
* carut am luat de la baby expo 3 in 1 cost 850 ron(redus de la 1180 ron): landou, scaun masina, sport
* patut lemn cost 450 ron de la elite center(langa home design mall) etaj 2 140X70
* salteluta de cocos 140X70 cost 241 ron
*masuta pt infasat care se fixeaza pe patut cost 70 ron
* cadita baie de la baby expo cost 70 ron
* pompa manuala Avent cu 1 biberon de 125 ml de la baby expo cost 185 ron
Hainute nu am luat deloc....inca....am gasit ceva pe net....zic eu ca avantajos...daca am voie sa spun firme, site-uri sa-mi spuneti....

Daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu parola contului comun...pentru a citi si eu cartea despre alaptat...
Apropo de carti, mi-am cumparat "trucuri psihologice pentru parinti- cum ne educam copilul"- interesanta, dar scumpa...eu visez sa devina psiholoaga....nu economist ca mami sau ca tati...parintii viseaza
Deocamdata atat...
Mai revin daca imi mai amintesc cate ceva...

[gravi 27]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vi4i spune:

mamaaaaaaaa lipsesc si eu vreo cateva zile si hoooop am de citit atata!!!! da rapide mai sunteti

in primul rand miremia sorry un ic cu intarziere!!!! la multi ani,la multa sanatate si un bebe sanatos!!!!

am fost si noi azi la cumparaturi,lucrurile asa mai marunte sunt toate cumparate fac poze si postez chestii gen mobila si lucrurile mai scumpe la lasam pe mai tarziu cand incep reducerile!!!

aaa si daca doriti postez si eu lista mea de cumparaturi!!!! si preturile 'grecesti' ca sa puteti face si voi niste diferente!

merg sa citesc din urma ca am ramas undeva la capitolul 51!!! si revin cu pozele ca tare mandra sunt de cumparaturile mele!!!!

27+ Ioannis-Dionisios

baby in burtica
hainute bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

mitumac bine ai venit la noi...fetele pricepute te vor adauga pe listuta
asteptam mai multe postari

vivi bn revenisi...asteptam sa ajungi al zi si sa vdm achizitiile

Andreea 26+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

fetelor aveti PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Bine ai venit, Mitumac!

Ce model de carucior ai luat?

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

MITUMAC ESTI PE LISTA!
bine ai venit!
Sarcina la termen si la fel de usoara ca si pana acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Lorex si eu patesc de multe ori ca dr mea sa fie grabita si sa nu aiba chef de mine, ce-i drept nu m-a repezit niciodata, dar nu ma intreaba mare lucru, mai mult eu trag de ea Dar sunt avantaje care ma fac sa merg in continuare acolo, cu speranta ca va fi bine pana la urma si Doamne-Doamne o sa aiba grija de noi

28+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Bine ai venit, Mitumac!

Ce model de carucior ai luat?

28+

Ti-am trimis pe PM

[gravi 27]

Mergi la inceput