Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (52)
Raspunsuri - Pagina 14
ratusca_mica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Tanaion La multi ani Sara Maria de mariucasara! ![]() sa crresti mare si sanatoasa! La multi ani alinaoprea! ![]() , deutza81! ![]() , ematimerman![]() sa fiti sanatoase, fricite si bebeii sanatosi!Am cumparat si salteluta. Aceasta: http://www.babycomfort.ro/produse/235-saltele-lenjerie/258-saltele-copii/1084-saltele-copii-standard-kokoskern-120x60x5-cm.html Imi trimisesem sotul sa ia una mai ieftina pe care o vazusem pe net tot din cocos, dar era prea moale si se deforma. Cel mai bine sa nu luati de pe net decat daca stiti exact tipul, ati pipait iniante, pt ca la saltelele de bebe e important sa fie tari, sa nu se deformeze pt a-i mentine copilului coloana dreapta. Tana cu Toma (10.11.2001) si 32+ ![]() |
Tana, ce coincidenta, exact la salteluta asta ma uitam acum 10 minute, ca mi s-a parut chiar OK! Spune-mi te rog cum e (daca ai primit-o deja): e suficient de tare, nu are burete in ea pe bune?
Cat timp a durat pana au livrat-o? si cat a costat transportul?
Ratusca
29+
larisel spune:
andre_lina Super hainutzele, body-ul asta imi place cel mai mult
...iar burtica arata super...A mea e deja plina de vergeturi cu tot uleiul de migdale si crema cu care am uns-o 
.
Chiar nu stiu de ce nu poti vedea pozele...
lorex Ce ma bucur pt nepotzel...

Pacat cu eco-ul...dar important e ca bb-ica sa fie ok...daca tii neaprat, mai fa un eco in alta parte.
Ti-am trimis pm.
mitumac Bine ai venit! Sarcina ushoara si bb-lina sanatoasa! Ai pm.
vi4i Foarte frumushele achizitziile...Sper sa nu patzesti asta. Ce face kitul pt buric...e prima data cand aud de el?
ratusca_mica Eu am luat mai demult din carrefour set 4 body cu maneca lunga de la Tex cu 24ron (deci 6ron/bucata), 2 salopete din real cu 25ron/bucata si tot din real setul de 7 body-uri cu maneca scurta cu 30ron (deci cam 4ron/bucata).
34+
Katya Natalia si
Sofia Alena
odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepotzeii mei, viatza la tzara, noi2
AMR maxim 3 saptamani
Tanaion spune:
ratusca_mica sotul a luat-o astazi de la baby expo de la Baby comfort, am crezut ca vor avea reduceri, dar aveau exact aceleasi preturi ca cele de pe site, pe care le au si la magazinul lor de langa Podul Grant. E tare, eu zic ca nu are cum sa aiba burete ca nu se deformeaza deloc.
Tana cu Toma (10.11.2001) si
32+ 
alicredo spune:
am ajuns si noi acasa! La multi ani
sarbatoritelor!
larisel , lorex mare dreptate aveti cu spalatul lucrurilor...
gratiana multumim de site.f util ...e trecut la favorite!
29+ 
larisel spune:
beatrice Si eu am citit ca pt sani poti folosi garmastan sau bepanthen.
lia_2009 Intr-adevar am foarte multe hainutze (un sac jumate de 120 l...deocamdata acolo le tin, nu am dulap 
), majoritatea primite (80%), dar sunt si pt 6 luni, nu sunt toate mici-mici pt inceput...Si eu sunt convinsa ca nu le voi imbraca pe toate...sau poate le folosesc o singura data 
...si nu le mai spal...
.
Ba da gratiana77...mai merg la birou (doar in weekend cate 4 ore/zi) sa muncesc...dar e un job de compromis cu program flexibil...toti banutzii conteaza...chair si pt programul asta redus.
34+
Katya Natalia si
Sofia Alena
odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepotzeii mei, viatza la tzara, noi2
AMR maxim 3 saptamani
sagetutza spune:
Ziua buna fetele![]()
La multi ani sarbatoritelor de azi!!!
Am auzit azi o super veste. NU mai exista detergentul pt copii pe piata......
Nu-mi aduc aminte exact cum se chema e ala care il are si larisel
32+
Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)
Tanaion spune:
mitumac bine ai venit la odiseea noastra 
Lia ma bucur ca te simti mai bine de cand cu repausul la pat.
Intr-adevar nimic nu mai conteaza decat sa ne vedem copilasii sanatosi si la termen sau cat mai aproape de termen.
32+ 
Tanaion spune:
Sagetuta exact asta cautam eu acum pe net.
Dermalin care se gasea l Sensiblu, nu se mai gaseste deocamdata in nicio farmacie Sensiblu din Bucuresti.
Stiu ca Vikinga zicea de Persil Sensitive dar nu stiu unde se gaseste.
O mamica mi-a recomandat Dalin detergent lichid, se gaseste la Real. Voi cumpara din acesta si va zic cum e.
32+ 
Andre_lina spune:
| citat din mesajul lui larisel andre_lina Super hainutzele, body-ul asta imi place cel mai mult ![]() .Chiar nu stiu de ce nu poti vedea pozele... ![]() lorex Ce ma bucur pt nepotzel... ![]() ![]() Pacat cu eco-ul...dar important e ca bb-ica sa fie ok...daca tii neaprat, mai fa un eco in alta parte.Ti-am trimis pm. mitumac Bine ai venit! Sarcina ushoara si bb-lina sanatoasa! Ai pm. vi4i Foarte frumushele achizitziile...Sper sa nu patzesti asta. Ce face kitul pt buric...e prima data cand aud de el? ratusca_mica Eu am luat mai demult din carrefour set 4 body cu maneca lunga de la Tex cu 24ron (deci 6ron/bucata), 2 salopete din real cu 25ron/bucata si tot din real setul de 7 body-uri cu maneca scurta cu 30ron (deci cam 4ron/bucata). 34+ Katya Natalia si Sofia Alenaodiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim nepotzeii mei, viatza la tzara, noi2 AMR maxim 3 saptamani |
Multumesc, Larisel... eu am luptat impotriva vergeturilor cu creme de la chicco mama, si de la clarins (cadou de la tatal disparut si reaparut) si uite ca pana acum am reusit sa le tin departe.
Si alea de la chicco sunt bune, au si ulei si crema, nu e tarziu sa iti dai si cu ele, din abundenta, ajuta si in cazul celor aparute deja.
Da, body-ul ala... e tematic, va fi cuminte...MAINE...
Tot incerc sa iti vad pozele sa le laud si sa ma minunez

35+ cu
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!primele poze
poze burtica
toate pozele
AMR ....5 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE
Andre_lina spune:
| citat din mesajul lui sagetutza Ziua buna fetele La multi ani sarbatoritelor de azi!!! Am auzit azi o super veste. NU mai exista detergentul pt copii pe piata...... Nu-mi aduc aminte exact cum se chema e ala care il are si larisel 32+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...) |
Eu am vazut in KAUFLAND detergent TEO pentru copii, e pe raftul cel mai de jos. Nu stiu cat e de bun teo asta... dar e singurul pt copii pe care l-am vazut.
35+ cu
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!primele poze
poze burtica
toate pozele
AMR ....5 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE