Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (52)
Raspunsuri - Pagina 15
Andre_lina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Tanaion Sagetuta exact asta cautam eu acum pe net. Dermalin care se gasea l Sensiblu, nu se mai gaseste deocamdata in nicio farmacie Sensiblu din Bucuresti. Stiu ca Vikinga zicea de Persil Sensitive dar nu stiu unde se gaseste. O mamica mi-a recomandat Dalin detergent lichid, se gaseste la Real. Voi cumpara din acesta si va zic cum e. Tana cu Toma (10.11.2001) si 32+ ![]() |
persil sensitive... la metro si la carfur am vazut, poate mai sunti si in alte parti, dar aici am vazut sigur
35+ cu
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!primele poze
poze burtica
toate pozele
AMR ....5 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE
gratiana77 spune:
| citat din mesajul lui Tanaion Sagetuta exact asta cautam eu acum pe net. Dermalin care se gasea l Sensiblu, nu se mai gaseste deocamdata in nicio farmacie Sensiblu din Bucuresti. Stiu ca Vikinga zicea de Persil Sensitive dar nu stiu unde se gaseste. O mamica mi-a recomandat Dalin detergent lichid, se gaseste la Real. Voi cumpara din acesta si va zic cum e. Tana cu Toma (10.11.2001) si 32+ ![]() |
Persil sensitive si Ariel sensitive am vazut atat in Real cat si in Selgros.
30+
(Amaris-Stefania)
gratiana77 spune:
Da, am vazut si Teo pt copii dar parca nu l-as incerca. Daca l-a folosit vreo mamica sa ne spuna si noua.
30+
(Amaris-Stefania)
cris.dogarel spune:
| citat din mesajul lui sagetutza Ziua buna fetele La multi ani sarbatoritelor de azi!!! Am auzit azi o super veste. NU mai exista detergentul pt copii pe piata...... Nu-mi aduc aminte exact cum se chema e ala care il are si larisel 32+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...) |
asta era motivul ptr.care nicio farmacie nu-l avea sapt trecuta, pe unde am intrebat??
o sa iau persil sensitive, atunci, lichid. si-i bag o clatire suplimentara. chiar, voi cand spalatzi ultima data hainele "inainte de ...bb"?
eu la ana am spalat tot si calcat cand am plecat la bucuresti (atunci stateam la 100km), adica 2 sapt. inainte. din pacate, a fost degeaba, ca la noi a ars mocnit totul in casa in noaptea de dinainte sa venim de la maternitate, deci eram... cu bagajul de spital si atat

. s-a intamplat de la un calorifer electric pus de socrii mei de seara, sa fie mai cald cand venim, la care s-a topit cablul si a luat foc...

Cris,
30+cu
Ema si
Ana(2003)poze
AMR 8 sapt.!!
alexutzzza spune:
suc de sfecla ![]()
![]()
![]()
pai daca ii zice suc de sfecla, io de sfecla am baut.. am vazut ca ati combinat da la mine combinatie e 3 parti sfecla si o parte mar, cam asa beau, oricum nu mai vreau sa aud de sfecla. Mitumac brrrr boala rara, bine ca esti ok acuma, sper!
lorex o sa-mi caut si io dr pe site respectiv.
Tanaion la saltelele de la baby comfort ma uitam si eu si tot astea le-am trecut pe lista sa le iau deci tie ti s-a parut ok? Exact pe asta am pus ochii si e trecuta in lista, da uite la targ nu mi-a dat prin cap sa ma uit la ea, bine la mine e mai scumpa e 239RON ca patul e 140/70 ca sotzu nu vrea nici sa mergem la ikea sa ne uitam de pat nici la babyna nu vrea sa mergem nicaieri. I s-a pus lui pata pe alea de la Mothercare si pe alea le vom lua. Intr-un fel e ok ca patul il pot folosi pana la 5-6 ani, deci si patul si salteaua le voi folosi mai mult.
sit produse ieftine fetele, larisel a descoperit siteul si a facut deja comanda, alte fete au zis ca au luat sau au auzit sau au comandat. Si eu intentionez sa comand si asta e nici mie nu-mi vine a crede da ma duc acolo sa le ridic si daca nu-mi place nu le dau nici un ban
Andrelina merci de confirmare cu site cum ca stii ca sunt ok
Ratusca ce calciu? cum cer la farmacie? calciu masticabil?
30+
Yannis
danyelana spune:

la multi ani SARA
la multi ani ALINAOPREA
la multi ani deutza81
la multi ani ematimerman

Acum
30+ cu bb mic si scumpic
Arthur
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
alexutzzza spune:
Eu am vazut persil sensitive la Real in vitan m-am si mirat ca pana atunci nu-l vazusem deloc si am mai vazut la mega image un detergent ptr copii da nu mai tin minte cum se numeste
deh neuronu de gravi. Eu lui bebe nu vreau sa ii iau dermalin ma gandesc ca daca il cresc in "clopot de sticla" ce face dupa aia, ok ma gandeam sa iau un dermalin inprima luna asa sa fie de moft, dar daca nu se gaseste nu sufar, o sa iau persil sensitive si bag 2 clatiri ![]()
30+
Yannis
danyelana spune:
Salutare burtici,
Azi am fost la Bxl la vot si apoi am trecut pe la piata. Numai acolo gasesc un magazin (acum am vazut ca sunt doua
) cu produse romanesti. 
Parca eram un copil in magazinul de jucarii, mi-am luat muschi, salam de vara, carnati si la al doilea am gasit branza de burduf si gogonele. De cand visam la gogonele si aici nu gaseam pe nicaieri. Dupa ce le-am platit am luat imediat o gogonea si mancam din ea de parca era cel mai bun lucru de pe pamant.
Sunt dusa rau dar er tare bun. M-am simtit sa bine parca eram la mami acasa.
Aaa, si am gasit si zacusca, de cand vroiam.
Pupici la burtici. 

Acum
30+ cu bb mic si scumpic
Arthur
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
cris.dogarel spune:
alexutzza, te rog intreaba-ti dr, inainte de a lua calciu. a mea a zis ca da contractii, deci iau dupa 36-37s. "cate bordeie, atatea ..diagnostice"

salteaua- tot d-asta am luat si noi de la aceeashi sursa. faina.
larisel, felicitari ptr mamica eroina, muncitoare si inteleapta (ma refer la treaba cu fiecare banutz conteaza). daca nu ti-au inceput statuia pe-acolo prin C-ta, sa-ti faca, ptr ca meriti

Cris,
30+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 8 sapt.!!
cris_mario spune:
Fetelor eu am intarat sa va salut k st rupta de oboseala si nu stau...fug in pat....am fost la cumparaturi,am luat aproape totul ptr cununie....![]()
va pup pe toate
Andreea
26+
-Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze