Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (52)
Raspunsuri - Pagina 13
lorex spune:
apropo de medici ginecologi, cu toane sau nu, cred ca se poate lua in discutie si o anumita compatibilitate cu pacientul.
ce vroiam sa spun e ca am gasit pe parinti punct com o lista cu pareri despre doctorii din tara. sunt pusi in ordine alfabetica.
asta daca vreti sa verificati ce parere au altii despre medicul vostru!
daca nu-l gasiti pe lista, poate postati voi din experiente voastra, pentru posteritate!
Cris, si eu tot asa puneam in sucul de mere + morcov o bucatica de sfecla.Nu cat sa iasa roz, ci putin mai rosu...
acuma...n-am specificat asta Alexei, poate a pus toata sfecla d ei-a fost rau!
25+ 
www.flickr.com/photos/44547000@N05/?saved=1" target="_blank">lorex, mamica in devenire
Andre_lina spune:
ok, bine ca am intrebat de baie... nu vreau sa vina mai devreme, clar...
Mananc fara sare si stau cocotzata cu picioarele in sus.
MULTUMESC PENTRU SFATURI!!
35+ cu
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele
AMR ....5 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE
mitumac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexutzzza Neatza, si noi am avut o noapte grea in sensul ca pentru prima oara am dormit prost! nu-mi gaseam locul, ma doare spatele si coastele ocirum as sta! M-am infasurat in paturi si perne (acum sotul fiind plecat am o perna in plus si toata pilota! offf ba pe oparte ba pe alta, pe spate mai deloc, ptr prima oara nu am putut dormi pe spate off unde-s noptile mele de ![]() ![]() ???Azi dimineata am zis sa fac sucu de sfecla ca ieri numa la gandu de suc de sfecla mi se intorcea stomacu p dos asa ca am tras chiulu am baut in schimb vo 2 litri de lapte pe parcursul zilei ![]() ![]() dar de azi! imi bag picioarele! arunc toata sfecla care mi-a mai ramas! Am baut si la 5 min dupa ce am baut ![]() ![]() ![]() asa violent! si nu s-a oprit deloc pana nu am dat afara si ultima sfarama de sfecla apoi s-a instaurat o liniste in stomacul meu! ![]() 30+ Yannis |
Sa va impartasesc din experienta mea de sucuri....la varsta 13-14 ani mi-a fost descoperita o boala rara, ce a presupus inclusiv citostatice.Atunci parintii imi preparau suc de legume si fructe....sfecla este foarte buna pentru regenerarea celulelor...sange....dar nu simpla...provoaza gaze destul de violente dar si stari de voma...eu beam in combinatie cu morcov, mar si lamaie...si ii mai atenua din reactiile violente ce le avea...poti incerca asa
29
lorex spune:
Am furat de la odiseea vecina ![]()
"saculetul cu samburi de cirese se incalzeste in cuptorul cu microunde si se pune pe burtica lui bebe. Am inteles de la mamici de la odisei mai avansate ca face minuni, mai ceva ca orice licoare"
25+ 
www.flickr.com/photos/44547000@N05/?saved=1" target="_blank">lorex, mamica in devenire
ratusca_mica spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza Ratusca mica acum am vazt ce a scr Cris.mario, nu stiu sa spun despre cele din real sau carefour c nu am cercetat pana acum, dar alea de pe site postat de Larisel de ce nu iti plac? de la Mothercare? mie mi se par ieftine http://bebeshop.wordpress.com/hainute/bodyuri-baietei/ ? 30+ Yannis |
Salutare!
Nu le vazusem pe cele de la Mothercare, intr-adevar sunt foarte dragute si mai convenabile decat la M&S. Cele de acolo sunt cu maneca lunga si fara picior, albe. Parca zicea cineva (vikinga?) ca cel mai bine luam hainute albe pt primele luni.
Ratusca
29+
ratusca_mica spune:
| citat din mesajul lui cris.dogarel andrelina, sa NU faci baia calda cu sare sau fara!!! nu vrei sa vina bb asa devreme, nu?? ![]() hai, rezista, ca nu mai e mult. pune picioarele sus pe perne ridicate la 45 grade. tine mainile la fel, sus, pe perne, desupra capului. fa masaj invers (catre inima).![]() . in ultima luna nu se face baie, doar dus. adica daca ai ajuns la termen, faci baie sa invitzi pe bbalexutzza, speram sa nu experimentezi d-astea deloc, mai ales ca ai scapat in perioada "lor" de gratie (trimI). ![]() cica in trim II si III vomitam tot c nu e bun ptr bb, deci cred ca poti incerca alte remedii. eu stiu ca sfecla e f indigesta, d-aia se coacefierbe...![]() probabil ca d-aia nu a vrut nici Yannis. eu pun in sucul de mere+ morcovi, dar mai putin de sfert de sfecla mica, doar ptr. culoarea roz (asa bea ana... )onitza, cica leshinam/simtim ca de la scaderea calciului, pe care bb il papa din greu acum. da' nu ne poate da supliment ca avem contractii ![]() ![]() asa mi-a zis dr. vineri, so... ushurel si catinel, cam atat se poate face. aaa, si a zis sa evit spatiile neaerisite, gen metrou/market, etc... ![]() ![]() ![]() Cris, 30+cu Ema si Ana(2003)poze AMR 8 sapt.!! |
Va tot aud cu calciul asta ca nu puteti lua pt ca va provoaca contractii. Mie mi-a dat doctorul sa iau calciu masticabil din saptamana 20 parca, daca tin bine minte si iau si acum 1/zi sau 1/2 zile si nu pot spune ca am contractii in mod deosebit, in afara de cele Braxton Hicks care au inceput acum vreo saptamana - doua. Deci totusi, poate cel masticabil nu e asa de nociv. Mie oricum imi scazuse calcemia sub limita din trimestru 2, so... nu prea am avut de ales!
Si eu inca mai iau acid folic. De cand am ramas insarcinata si pana acum nu l-am intrerupt deloc, doctorul zice sa il iau in continuare. Si ne-am conformat.
Ratusca
29+
mitumac spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ratusca_mica
Salutare! Nu le vazusem pe cele de la Mothercare, intr-adevar sunt foarte dragute si mai convenabile decat la M&S. Cele de acolo sunt cu maneca lunga si fara picior, albe. Parca zicea cineva (vikinga?) ca cel mai bine luam hainute albe pt primele luni. Ratusca 29+ ![]() |
M-am uitat si eu pe site....unele produse sunt surprinzator de ieftine....oare chiar asa o fi?
29
larisel spune:

La multi ani Sara Maria de mariucasara!
[s\]
La multi ani alinaoprea! 

La multi ani deutza81! 

La multi ani ematimerman! 

34+
Katya Natalia si
Sofia Alena
odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepotzeii mei, viatza la tzara, noi2
AMR maxim 3 saptamani
Tanaion spune:
La multi ani Sara Maria de mariucasara! 
sa crresti mare si sanatoasa!
La multi ani alinaoprea! 
, deutza81! 
, ematimerman
sa fiti sanatoase, fricite si bebeii sanatosi!
Am cumparat si salteluta. Aceasta:
http://www.babycomfort.ro/produse/235-saltele-lenjerie/258-saltele-copii/1084-saltele-copii-standard-kokoskern-120x60x5-cm.html
Imi trimisesem sotul sa ia una mai ieftina pe care o vazusem pe net tot din cocos, dar era prea moale si se deforma.
Cel mai bine sa nu luati de pe net decat daca stiti exact tipul, ati pipait iniante, pt ca la saltelele de bebe e important sa fie tari, sa nu se deformeze pt a-i mentine copilului coloana dreapta.
Tana cu Toma (10.11.2001) si
32+ 
Andre_lina spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui mitumac
M-am uitat si eu pe site....unele produse sunt surprinzator de ieftine....oare chiar asa o fi? 29![]() |
da, astea sunt preturile, caci sunt luate la promotie din magazinele respective, stiu ca a luat o prietena de-a mea acum cateva luni.
35+ cu
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!primele poze
poze burtica
toate pozele
AMR ....5 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE

nu-mi gaseam locul, ma doare spatele si coastele ocirum as sta! M-am infasurat in paturi si perne (acum sotul fiind plecat am o perna in plus si toata pilota! offf ba pe oparte ba pe alta, pe spate mai deloc, ptr prima oara nu am putut dormi pe spate off
unde-s noptile mele de 

Ana(2003)