Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (52)
Raspunsuri - Pagina 12
alexutzzza spune:
onitza, cred ca e greu pentru stomac, alta explicatie nu am. Eu stiu ca inainte mancam sfecla numa in salata facea mami un fel de orientala cu cartofi, sfecla la cuptor castraveciori murati, ceapa (se pot adauga oua fierte sau maioneza) si mancam f bine asa, nu aveam probleme, dar cu sucu...nu-l tolerez pur si simplu.
ANDRELINA 

am auzit ca asa e in ultimele saptamani, mai vino pe aici prin ianuarie sa ne auzi ca toate o sa ne plangem asa, cand am citit postarea ta parca-mi auzeam prietenele care stateau sa nasca, abia asteptau ca se miscau greu erau f umflate le dureau toate incheieturile 
30+
Yannis
lorex spune:
Imi pare rau Andre.lina..medicul ce zice despre asta???
Alex, daca ai vomat de la sucul ala insamna ca organismul il respinge...ori incerci cu sucul din sfecla fiarta, sau efectiv sa mananci salata dion sfecla fiarta (e cu totul altul gustul), ori renunti si incerci alte metode...
Tocmai am invatat din cartile de pe mailul comun..![]()
De retinut: bebe nu se scoate la plimbare daca e ger, ceatza sau vant!! ![]()
Iar la primele plimbari doar cateva minute.
25+ 
www.flickr.com/photos/44547000@N05/?saved=1" target="_blank">lorex, mamica in devenire
alexutzzza spune:
lorex, intr-adevar, asa ziceau si fetele care sunt mamici de bb2 acuma ca le-a zis pediatrul ca daca e vant sau temperatura e cu minus in fatza nu se scoate bb afara.
multumim ca ne impartasesti si noua! te rog sa revii cu lucrurile care ti se par importante din cele ce citesti.
30+
Yannis
gratiana77 spune:
Avand in vedere faptul ca nastem iarna, in primele zile e bine sa nu il scoatem afara ci sa il tinem putin in fata geamului deschis (vreo 5 minute) dar sa avem grija sa nu fie curent. Dupa aia putem sa il scoatem putin cate putin afara, dar, cum ai spus, sa nu fie ger.
30+
(Amaris-Stefania)
danasor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorex |
M-ai facut sa rad ("poate ca nu a vrut s-o vada pe urata de doctorita")

..dar m-ai pus si pe ganduri ca tu mergi din 2 in 2 sapt...
vorba cuiva...oare unii doctori nu te cheama mai des doar din motiv de "cotizat mai des" ?? ...nu te superi, intreb si eu...ca daca sarcina e ok si totul merge bine...de ce sa mergi asa des...stiu ca in ultima luna da...se merge saptamanal...dar acum...

25+ 
www.flickr.com/photos/44547000@N05/?saved=1" target="_blank">lorex, mamica in devenire
[/quote]
Nu am de ce sa ma supar

Nu cred ca e vorba de bani; l-a fiecare control ma urca pe masa si verifica daca e inchis colul, inca o mai stresez si eu cu eco, imi zice si ea mie una alta dar pe ton de gluma
In general in trim 3 se cheama din 2 in 2 sapt, si poate o sa te cheme si pe tine data viit., acum daca sunt sarbatorile poate de asta te-a dus asa departe,

30+
gratiana77 spune:
Burticilor, "am furat" linKul asta de la fetele de maertie/aprilie:
http://www.contractionmaster.com/
Cred ca ne va fi util putin mai tarziu cand va trebui sa ne monitorizam contractiile.
30+
(Amaris-Stefania)
Andre_lina spune:
Multumesc, fetelor, si ma ajuta si pupul tau, onitza ![]()
Daca e normal atunci nu ma sperii, indur, mai e putin.
Sa fac o baie mai calda cu sare? Mi-e frica de baie calda...
35+ cu
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele
AMR ....5 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE
Andre_lina spune:
| citat din mesajul lui gratiana77 Burticilor, "am furat" linKul asta de la fetele de maertie/aprilie: http://www.contractionmaster.com/ Cred ca ne va fi util putin mai tarziu cand va trebui sa ne monitorizam contractiile. 30+ (Amaris-Stefania) |
cat de tare e programelul! bravo gratiana! sa mai faci dinastea!!
35+ cu
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!primele poze
poze burtica
toate pozele
AMR ....5 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE
lorex spune:
| citat din mesajul lui Andre_lina Multumesc, fetelor, si ma ajuta si pupul tau, onitza Daca e normal atunci nu ma sperii, indur, mai e putin. Sa fac o baie mai calda cu sare? Mi-e frica de baie calda... |
pai...eu cred ca baia cu sare nu-i buna daca ai probleme cu umflatul mainilor...ca trece prin piele...trebuie sa eviti sodiul din sare..
25+ 
cris.dogarel spune:
andrelina, sa NU faci baia calda cu sare sau fara!!! nu vrei sa vina bb asa devreme, nu??
hai, rezista, ca nu mai e mult. pune picioarele sus pe perne ridicate la 45 grade. tine mainile la fel, sus, pe perne, desupra capului. fa masaj invers (catre inima).
. in ultima luna nu se face baie, doar dus. adica daca ai ajuns la termen, faci baie sa invitzi pe bb![]()
![]()
alexutzza, speram sa nu experimentezi d-astea deloc, mai ales ca ai scapat in perioada "lor" de gratie (trimI). 
cica in trim II si III vomitam tot c nu e bun ptr bb, deci cred ca poti incerca alte remedii. eu stiu ca sfecla e f indigesta, d-aia se coacefierbe...
probabil ca d-aia nu a vrut nici Yannis. eu pun in sucul de mere+ morcovi, dar mai putin de sfert de sfecla mica, doar ptr. culoarea roz (asa bea ana...
)
onitza, cica leshinam/simtim ca de la scaderea calciului, pe care bb il papa din greu acum. da' nu ne poate da supliment ca avem contractii

asa mi-a zis dr. vineri, so... ushurel si catinel, cam atat se poate face. aaa, si a zis sa evit spatiile neaerisite, gen metrou/market, etc... 

Cris,
30+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 8 sapt.!!