Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Buna dimineata fetelor!
Cred ca sunt si eu , cel putin asa spun testele. Inca n-am fost la dr pt ca ”nu se vede inca” ... asa zice lumea! Am zis ok...mai astept, dar ma nelinisteste faptul ca inafara de o jena la sani nu am nimic, adica nimic care sa-mi spuna ca as fi gravida.
Cam pe cand incep simptomele?!

6+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Citat:
citat din mesajul lui Isa_Cris

Buna dimineata fetelor!
Cred ca sunt si eu , cel putin asa spun testele. Inca n-am fost la dr pt ca ”nu se vede inca” ... asa zice lumea! Am zis ok...mai astept, dar ma nelinisteste faptul ca inafara de o jena la sani nu am nimic, adica nimic care sa-mi spuna ca as fi gravida.
Cam pe cand incep simptomele?!

6+

Poze

Isa bine ai venit printre noi.Sarcina suoara si la termen.
Bucurate cat poti ca nu ai inca simptome ca daca vor fi sa apara vor aparea pe la 6-7 saptamani, la mine asa au aparut.Si eu care credeam ca scap .

Esti cumva din Sibiu ???

Elena, 7+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nely_ K

Buna dimineata si o saptamana frumoasa!
Ma primiti si pe mine?
Sunt 5+, UM= 16.10.2009, DPN= 21.07.2010, DN= 08.05.1979.
Mai trebuie si alte date?

Va pup

Bine ai venit in mijlocul nostru.
Te-am trecut in listutza si nu mai trebuie nici o data sa ne mai dai
Sa ai o sarcina usoara si dusa la termen , bebelic sanatos si voinic.

O saptamana usoara si tie.

Cum creste samburelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Ancuto tu cum esti?
De unde ai luat la fata laptop? De la BE?

Shery +5 si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Da sunt din Sibiu. Sa-ti spun si eu datele...
UM 10.10.2009, DPN 17.07.2010, DN 9.02.1078.

De 1 an jumatate incercam sa avem un bebe...iar acum parca nu-mi vine sa cred. Pentru ca o dr. endocrinologa mi-a spus ca as avea probleme in a ramane gravida... m-am dus la dr Stretean si dr Chicea. Cel care m-a sustinut foarte mult psihic a fost Stretean, contrar parerilor multor persoane. Acum insa nu stiu cand sa ma duc la primul control, avand in vedere ca dr S intr-avedar are mana puternica.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Ancuto tu cum esti?
De unde ai luat la fata laptop? De la BE?

Shery +5 si inimioara Alesia (30.10.2007)

Eu sunt cam naspa,adica simt ca ma paste o mare depresie ca deja incerc de un an si nu am ramas...mi-e sila sa o iau de la capat cu craceli ,analize si hormoni
Am luat laptop de la Carrefour si are 30 de activitati,ii invata sa scrie literele ,cifrele ,jocuri logice si are si caraoke

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Isa_Cris

Da sunt din Sibiu. Sa-ti spun si eu datele...
UM 10.10.2009, DPN 17.07.2010, DN 9.02.1078.

De 1 an jumatate incercam sa avem un bebe...iar acum parca nu-mi vine sa cred. Pentru ca o dr. endocrinologa mi-a spus ca as avea probleme in a ramane gravida... m-am dus la dr Stretean si dr Chicea. Cel care m-a sustinut foarte mult psihic a fost Stretean, contrar parerilor multor persoane. Acum insa nu stiu cand sa ma duc la primul control, avand in vedere ca dr S intr-avedar are mana puternica.

Poze

Am vazut pozele si am vazut acolo o poza in Parcul Sub Arini si am zis ca esti din Sibiu, poate ne intalnim la maternitate, daca nasc mai tarziu sau tu mai devreme
Eu am fost la 6 sapt la maternitate,ca Dr.Popescu la care mergeam eu abia in ianuarie ma putea primi, si i-am auzit inimioara lu bebe si am vazut ca este asezt la locul lui.Deci poti sa mergi la un alt medic pentru primul consult sa vezi macar ca este asezat la locul lui si ca este bine.

Cum creste samburelul

Mergi la inceput

Elena, in primul rand sper ca totul sa fie bine. Probabil joi o sa merg totusi la cabinet la dr S. Eu ma gandesc serios sa merg la Brasov sa nasc. In ultimul timp am auzit de multe mamici care s-au plans de serviciile de la maternitatea din Sibiu. Am si o prietena care a nascut aici, care lucra ca infirmiera(cred) chiar la maternitate si n-a fost bagata in seama decat dupa mita de rigoare. Am ramas socata... daca pt ea nu s-a facut mai nimic, atunci pt o simpla sibianca nu s-ar face nici atat. Dupa ce a nascut, mi-a spus ea cu gura ei sa ma duc in orice alta maternitate sa nasc... dar nu aici.
Vreau sa va intreb... la prima ecografie se vede daca e un bebe sau doi?

6+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Peta din ce am intrebat dr si am citit aceste scurgeri putem sa le avem pana la 12 saptamani , atunci copilul este fixat bine , important ca aceste scurgeri maronii sa nu se transforme in sange ca atunci sunt probleme, eu am avut ceva scurgeri si cu firisoare de sange
Pote la mine a fost si din cauza ca am un copil de 4 ani acasa si este foarte mamos si il tot luam in brate

7+

Mergi la inceput

Despre temperatura corpului ce stiti?
Aseara ma durea capul si imi era putin frig... desi in casa era cald. Mi-am luat tmperatura ... dar n-aveam febra (36,8). Acum simt ca ard dar sunt la serviciu si n-am termometru la mine. Nu vreau sa iau medicamente dar am auzit ca febra nu e buna in sarcina!

6+

Poze

Strumphuletul meu

Mergi la inceput