Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns peta spune:

tanti, multumesc mult de raspuns si felicitari pentru bebe...
astept acum rezultatele la beta, daca sunt bune, atunci probabil ca e ceva normal...azi de dimineata insa mi s-a parut ca maroneala o ia incet-incet spre rosu...vad ca si la mine curge mai rau daca ma misc, in we cat am stat intinsa ieri nu a curs aproape deloc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Lasa ca reusesti tu Ancuto , ai reusit prima oara fentezi tu sistemul si a doua oara! Lasa-le de dozari si doftori, opreste doar cracelile ca asa se fac plozii! Cat costa laptopul?

Shery +5 si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

130 lei am dat pe el dar gaseai de la 80 pana la 250.
Pai mie mi-e teama ca s-a infundat dracu si trompa aia pe care o mai aveam buna

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Peta incearca sa stai cat mai linistita si la pat si fara iar daca continua scurgerile du-te la dr neaparat, mi-e de la inceput cand a inecput sa imi curga maroniu mi-a dat Utrogestan 2 pe zi si pe urma mi-a schimbat doza

Curaj ca o sa fie bine

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

'neata la amiaza!

Azi sunt plina de energie ..ma simt de parca nici n-as fi gravi....oare cat o mai tine starea asta de veselie?
Beluistef, sotul meu deja e ingozit de interogatoriile de dimineata...azi de la 4 m-am trezit si cred ca am stat treaza vreo 2 ore....
Isa, bine ai venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Imi pare rau fetelor ca aveti probleme, mie medicul mi-a spus ca in cazul in care apar scurgeri sau dureri care nu se mai opresc sa merg la el...dar mai ales sa nu fac efort!

la mine, si sper sa nu cobesc, de vineri nu si-au mai facut aparitia greturile...asa ca traiesc cu speranta ca nu-si vor mai face aparitia

bun venit noilor burtici...ma bucur ca ne inmultim

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 7+

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

tanti, multumesc... oricum nu am mai facut, in pat am stat in we, acum sunt la serv...sa vad ce zice si dr., daca e cazul imi iau medical...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina97 spune:

buna fetelor,
astazi am reusit sa vorbesc 1 minut cu doctorita la care as vrea sa merg (nu am reusit sa prind o programare decat saptamana viitoare) si mi-a recomandat sa iau duphaston, 2 pastile pe zi pana ne vedem la eco saptamana viitoare joi. I-am spus ca am mai avut anul trecut o sarcina oprita in evolutie in saptamana 8-9 si de aceea mi-a zis sa iau aceste pastilute.
ce vreau sa va intreb: mai ia cineva acest tratament, va rog?

si ca sa fie treaba treaba, mi-au "disparut" si greturile si durerile de cap....adica am avut ceva greturi in prima parte a zilei doar joi, vineri si sambata (vineri am facut si testul si am vazut ca e pozitiv); ieri si azi m-am simtit ok...La voi tot asa de repede au disparut greturile? Sau...mai vine o tura?

va
cristina (5+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005

beluistef, mai da-mi o data, te rog, adresa ta de mail, pentru ca mesaj privat nu-ti pot trimite. Multumesc si scuze pentru offtopic.

Ai PM .

Elena, 7+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Peta, la pat in conced medical (chiar daca te simti bine ia cateva zile ca Doamne-Feri nu sta pravalia in loc ca pleci) tratament de sustinere recomandat de doctor si nu faci efort nici cat sa clipesti. No spa cum te doare cat de putin. Nu te balona, constipa. Bafta!

Ancuto, io zic ca ti-a purtat Nicu;lescu noroc, dute sa te mai balacareasca un pic si ramai gravi instantaneu ! Bafta multa o sa reusesti! Eu de ex a treia oara am reusit cu Alesia, tot a treia si acum, nu mai devreme nu mai tarziu!

Shery +5 si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput