Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

beluistef, mai da-mi o data, te rog, adresa ta de mail, pentru ca mesaj privat nu-ti pot trimite. Multumesc si scuze pentru offtopic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

sarumana

pic de somn, m am trezt la 6.30 si acum mi se inchid ochii, offff
nu pot sa dorm, ca aseara cand am ajuns acasa am aflat ca s a defectat masina de spalat si acum astept un mecanic sa se uite la ea, imi iau eu alta noua pana la urma.

pupi fetelor

de Craciun vom fi 2 in 1 ....... +6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nely_ K spune:

Buna dimineata si o saptamana frumoasa!
Ma primiti si pe mine?
Sunt 5+, UM= 16.10.2009, DPN= 21.07.2010, DN= 08.05.1979.
Mai trebuie si alte date?

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Fratioare, in aceeasi situatie: de la 8 seara pic de somn, trag de mine pana la 9 si ceva, adorm bustean in trei minute, si pe la 4.30-5 imi trebe pisu, dar musai, daca ma duc nu mai adorm neam la loc pana la 6 cand ma scol (stau si-l inghiontesc pe-al meu sa respire mai incet, de parca el e de vina ca n-adorm), daca nu ma duc stau cu presiunea in vezica si cu mintea concentrata sa nu ma scap si tot nu mai dorm.
Si in timpul zilei imi lacrimeaza ochii de somn.
Oricum stiu de la sarcina cealalta, cand mai creste bb voi dormi ca in gara, sa taie lemne pe mine ca nu simt.
Mi-au ramas camasile mici, nu mai am ce purta, mi-au crescut tatanele si m-am latit un pic in spate cred, altfel nu-mi explic de ce ma strange camasa la umeri si vineri mi-era larga ! Si burta am, in fuste gata, ciuciu (si mi le luasem acu o luna cand am inceput travaiul)! Bine ca nu mi s-au umflat inca picioarele mai pot purta toace!

Shery +5 si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Imediat vin si picioarele umflate

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Buna fetelor

Vin si eu cu vesti , am facut prima ecografie sambata , si bb este bine , este mai mic cu 3 zile decat ar trebui dar dr a zis ca este in regula si ca nu sunt probleme

Pt Peta si eu ma avut contractii si sangerari maroni acum 2 saptamani care sau transformat in sangerari , nu cantitative dar erau, mi-a dat dr Utrogestan si repaus la pat, nu am stat decat vreo 3 zile ca nu am putut mai mult si acum sunt bine, si dupa cum sa vazut si la ecograf

Eu cu greturile vad ca sunt pe pofte uneori le am cateva zile si pe urma 2-3 zile dispar, oricum a inceput de sambata si sezonul la mine de sper sa nu tina mult

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

am fost si eu azi sa-mi fac iar beta si progesteronul, sper sa iasa bine...de ieri seara pana azi nu am mai avut sangerare, doar o scuregere maroniu deschis...sper sa fie bine
cred ca am uitat sa-mi pun datele:
UM: 24.10.2009, DPN: 31.07.2010, DN: 12.11.1979

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

tanti - tu ai avut dureri+sangerari prin sapt 6, daca am calculat eu corect, nu? eu sunt abia in 4 sapt si vreo 2 zile...oare la varsta asta ar putea sa fie abia sangerarile de nidatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanti

Buna fetelor

Vin si eu cu vesti , am facut prima ecografie sambata , si bb este bine , este mai mic cu 3 zile decat ar trebui dar dr a zis ca este in regula si ca nu sunt probleme

Eu cu greturile vad ca sunt pe pofte uneori le am cateva zile si pe urma 2-3 zile dispar, oricum a inceput de sambata si sezonul la mine de sper sa nu tina mult

8+

Felicitari pentru eco, ma bucur ca bebe este bine, chiar daca este mai mic cu 3 zile, are el timp sa recupereze.
Sper ca sezonul de sa nu tina mult nici la tine si nici la mine... de fapt la nimeni sa nu tina mult, ca este tare rau.

O zi usoara !!!

Elena, 7+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata si de la noi...

bun venit noilor gravidute...ce-mi place ca ne inmultim...

izvoria, si daca e baietel aveti suficient timp sa va ganditi la nume...crede-ma, important e sa fie sanatos, nu conteaza ce iasa... cat despre starile de rau, eu una ma consider f norocoasa...de data asta au durat mai putin decat la prima sarcina...sper doar sa nu revina... imi pare tare rau de voi, cele care suferiti...dar ganditi-va ca trece repede...si scopul final conteaza pana la urma...

peta, nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi pt cateva pete maronii...important e sa nu se transforme in sange...din cate stiu nidarea(implantarea) paote duce la astfel de pete... iar durerile, daca nu sunt f mari si persistente sunt ok...

elena, ce bine te inteleg...foamea asta e de groaza...eu trebuie sa mananc putin si des...si ma roade stomacul de zici ca sunt in greva foamei...lasa, mami, o sa treaca toate...

chrystyne, nu e obligatoriu sa ti se umfle sanii... eu n-am aptit asta nici la prima sarcina nici acum...decat o usoara sensibilitate...

alina, ritmul cardiac se aude in general cam pe la 6-7 sapt...sigur...deci la 8 cu siguranta vei auzi...si eu tot la 8 am fost si am auzit inimioara...

tanti, ma bucur ca bb e bine...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput