Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 14
Victo spune:
adriana, cu toate ratele din lume, eu nu mi-as lasa copilul asa de mic cu cineva strain..ca zici ca oricum n-ai pe cine te baza.
eu inca regret ca asa a fost conjunctura si eu la 10 luni am reinceput cursurile, am plecat si cate o luna de acasa...(bine, veneam in wk)
mi-am promis ca voi incerca sa stau mai mult cu bb 2..poate nu voi reusi 2 ani..dar macar 1 an si un pic sa fim acolo zi de zi..
in cazul tau..eu zic ca 2/3 luni nu e chiar asa mare chestie. va imprumutati de bani de undeva..nu cheltuiti pe absolut nimic decat strictul necesar si va veti descurca cumva.
Paula 7+ si Stefan (30 oct. 2007)
RAMONELLA spune:
Multumesc fetelor pentru incurajari!Sper sa fie bine.
Paula sper sa nu treaca 3 odisee....Lasa ca eu ma multumesc cu una.Si aici sa si raman.
Anca daaa,bine ti minte.Stiu ca am avut ovulatia in Z10 ca mi-am si luat temperatura bazala,si conform graficului asa arata,ca in Z10.Acum doar teste de ovulatie am facut si stiu ca ele arata ca vei ovula in urmatoarele 24-48 de ore...asa ca poate a si intarziat putin.Mie in Z12 mi-a iesit testul pozitiv de ovulatie...Deci cred ca voi mai face un test abia vineri...daca ma pot abtine...
Pupici!!!Ma duc la culcare ca dimineata la 5,45...trezirea!!!
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Ingeras mic,mami,tati si Bea nu te vor uita niciodata
Lia73 spune:
neata fetele...un ceiuc?? vroiam sa va intreb,,, pe mine m-a intepat azi dim in partea stanga..de a ce sa fie?... sambata ma duc la primul control,,,sper sa fie totul bine yo mananc f multe supe, ciorbe asta-mi place,,,greturi am avut doar de 2 ori pana acum, ma dor sanii si in fiecare dim la ora 3 sunt la baie, nici mai devreme dar nici mai tarziu ..
+4 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici
paunita
beluistef spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina97 beluistef, aproape ca mi-am dat seama de unde vine userul tau : beatrice + luisa + sa nu te superi, stiu ca nu prea are legatura cu nimic din acest topic dar femeilor le e permis orice Cristina 5+ |
Deci ai avut dreptate 90% si pentru cei 10%
beatrice + luisa +stefan (soata mea)
Esti tare
Elena, 7+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul
larissa_79 spune:
beluistef, da' eu nu primesc un pupic? Ca eu am ghicit ca Stef e soata!
Larisa Mamica de Alexia (13 iulie 2006) si 5+
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
beluistef spune:
citat din mesajul lui larissa_79 beluistef, da' eu nu primesc un pupic? Ca eu am ghicit ca Stef e soata! Larisa Mamica de Alexia (13 iulie 2006) si 5+ http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
Cum sa nu draga, cat v-ati zbatut sa aflati de unde vine userul, meritati multi , multi si
O zi usoara!!!!
Cum creste samburelul
beluistef spune:
citat din mesajul lui Victo haideti ca elucidam misterul userului elenei. stiu eu, stef vine de la un nume preferat, si anume Stefan..iar dc va avea un bb baiat, acesta ii va fi numele..:) Paula 7+ si Stefan (30 oct. 2007) |
Sa stiti ca pe cea mare Beatrice o cheama ca si pe tata-sau Stefania si pe al meu sotz Stefan, iar daca imi va da Domnul un baietel ii voi pune tot Stefan (imi place enorm numele asta...de mica visam sa am un sotz pe care sa-l cheme Stefan...fiecare cu pasaricile lui si Domnul mi l-a dat...)
Cum creste samburelul
Sheritra spune:
citat din mesajul lui peta Sheritra - am si eu abonament la CM... tu esti cumva la un doc de acolo? poti sa-mi recomanzi pe cineva, ca as vrea si eu sa merg acolo... |
Pai depinde la ce spital vrei sa mergi. Sunt doctori si de la Elias, Municipal, Giulesti.... Eu sunt fan Giulesti, e spitalul vietii mele, ii stiu pe toti de ani de zile, e spitalul care m-a ajutat sa raman gravi de doua ori, si am nascut o data, plus nenumarate internari pt interventii. De aceea merg la Bechir pt ca este de la Giuly. Dar de nascut voi naste cu Profu.
Mai e f bun si Badiu, dar f greu prinz io programare. Daca vrei doar o opinie secundara/analize/trancaneli poti merge la oricare ca toti sunt ok.
Vezi ca sunt pe pagina doctori/specializari, ii scoti la imprimanta si apoi sapi pe net dupa ei si care-ti pica cu tronc ala e.
Shery +5 si inimioara Alesia (30.10.2007)
cristina97 spune:
draga lia,
si eu am avut tot felul de intepaturi saptamana trecuta (cand eram in saptamana a 5-a), si mai la stanga si mai la dreapta si fix in zona uterului si au culminat cu putina secretie maronie intr-o seara - eu cred ca s-a fixat mai bine.
de atunci am luat duphaston 2p/zi (am vorbit 1 min cu doctorita si ea mi-a zis) acum sunt foarte ok, nicio crampa, nicio durere de burta, nicio intepatura - sper sa fie ok pana saptamana viitoare cand merg la eco.
draga elena a.k.a. beluistef,
m-am tot gandit, stefan mi se pare un nume foarte frumos, de fapt imi place din ce in ce mai mult, poate daca vom avea un o sa-i spunem asa
pe toata lumea si sa aveti o zi usoara
cristina 5+
Lia73 spune:
citat din mesajul lui cristina97 draga lia, si eu am avut tot felul de intepaturi saptamana trecuta (cand eram in saptamana a 5-a), si mai la stanga si mai la dreapta si fix in zona uterului si au culminat cu putina secretie maronie intr-o seara - eu cred ca s-a fixat mai bine. de atunci am luat duphaston 2p/zi (am vorbit 1 min cu doctorita si ea mi-a zis) acum sunt foarte ok, nicio crampa, nicio durere de burta, nicio intepatura - sper sa fie ok pana saptamana viitoare cand merg la eco. draga elena a.k.a. beluistef, m-am tot gandit, stefan mi se pare un nume foarte frumos, de fapt imi place din ce in ce mai mult, poate daca vom avea un o sa-i spunem asa pe toata lumea si sa aveti o zi usoara cristina 5+ |
cristina yo am avut o sarcina extrauterina in 2007 ...si-mi este frica dar azi o sun pe dr si cred ca maine ma duc la ea...nu mai astept pana sambata
+4 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici
paunita