Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 15
stefania_97 spune:
Neata fetelor,
Vroiam sa va intreb daca ati auzit de careva care a ramas insarcinata imediat dupa avort, ca in cazul meu. Oare pot aparea malformatii? Am o mie de intrebari care nu ma lasa sa ma odihnesc.
Eu crdeam ca la a doua sarcina ma voi putea relaxa mai mult ca la prima tare stressata am mai fost. Dar de unde. Abia astept sa vorbesc cu medicul vineri.
Ramonella iti tinem pumnii sa iasa cele 2 liniute cat mai repede.
O zi buna si multumim de ceai Lia
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 4+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
beluistef spune:
Cel mai bine asteapta pana vineri si vezi ce-ti spune doctora, noi ne vom da cu parerea, insa medicul va stii cel mai bine.
Incearca sa nu te gandesti la lucruri negative, ca mai este putin pana vineri.
Pentru listutza sa dai si UM ca sa te trec
Elena, 7+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul
stefania_97 spune:
UM 23 oct, DNP 30 iulie 2010 si aniversarea mea e pe 04 august 1979.
Buburuza mea, Catarina e nascuta pe 25 august 2007
Multumesc
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 4+
O romanca in Danemarca
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RAMONELLA Multumesc fetelor pentru incurajari!Sper sa fie bine. |
bine ai venit...si iti doresc ca asta sa fie odiseea ta ...caci asteptarea e groaznica!!
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
beluistef spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefania_97 UM 23 oct, DNP 30 iulie 2010 si aniversarea mea e pe 04 august 1979. Buburuza mea, Catarina e nascuta pe 25 august 2007 Multumesc Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 4+ www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina O romanca in Danemarca |
trecut fata in listutza
Cum creste samburelul
stefania_97 spune:
Ok, acum am intrat oficial in gasca .
O romanca in Danemarca
Victo spune:
Cristina, normal ca si eu ador numele Stefan :):)
cd era micut il alintam Stefanutz...Stefanutza..:):) iar cum isi pronunta numele e mortal..Tetan :):)
Paula 7+ si Stefan (30 oct. 2007)
indi_77 spune:
UM:18.10.2009;DPN: 27.07.2010; DN: 31.03.1977
dupa 3 ani jumatate am reusit si no isa ramanem gravizi si ne rugam sa fie bebel :)
am facut inseminare, si la a 3-a IA in z12 am avut beta 58, z14 - 256 si z 18-1209 :)
luam 2 utrogestan si 2 cycloproginova dimineata, plus acid floic iar seara 2 utrogestan si 2 cycloproginova.
Deocamdata singurele simptome sunt : pisu des si durerea de sani...in rest, nu tu baloneala, nu tu greturi.....a si da! Nici noi nu dormim prea bine noaptea :(
5+ Doamne Ajuta !
beluistef spune:
Deci suntem 3 carora ne place numele Stefan, una deja are un baietel Stefan, celelale doua speram la un baietel sa-l putem numi Stefan
Doamne ajuta (am o Stefania si vreau si un Stefanel...cam egoista nu )
Indi bine ai venit in mijlocul nostru, sarcina sanatoasa, lipsita de probleme si bineinteles LA TERMEN.
Cum creste samburelul