Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Citat:
citat din mesajul lui peta

Sheritra - eu iau 4 utorgestan/zi... ma gandeam sa o intreb azi pe doc daca sa iau oral, dar mie mi se face cam rau, am luat mai demult cate unu seara si imi era rau (ameteli, greata, etc...). O sa mai sap si pe net sa vad cam cum sta lumea cu progesteronul in timpul sarcinii...
cu balonarea e naspa, ca eu tot timpul sunt balonata, ca am niste probleme cu stomacul. Sucuri nu beau - tot pe motiv de stomac, ma balonau rau si inainte. O sa am grija si cand mai merg la baie, sa nu mai "insist" ca deobicei, ca am obiceiul asta

Utrogest oral se asimileaza mai greu/putin in organism decat cel vaginal. Eu iau 6 utro pe zi, alte fete chiar 8.

Shery +5 si inimioara Alesia (30.10.2007)

buna
eu iau 8 pastile de utrogestan, 6 vaginal si 2 oral.
e ok, adik nu mi e rau dupa ele

de Craciun vom fi 2 in 1 ....... +6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Hop si eu.

Am fost la eco, am ascultat inimioara, 158 batai/min

Ma intrebati de ce nu pot sa iau liber: pentru ca eu nu sunt angajat, ci PFA, iar contractele cu clientii nu imi permit repaus. Daca vreau liber, trebuie sa reziliez contractele; avem rate multe, nu ne permitem sa renuntam la surse de venit.

Medicul mi-a recomandat: pentru varsaturi frecvente: metoclopramid (1 la 12 ore) - doar daca nu mai suport; pentru constipare: ulei de parafina (1 lingura/zi) la nevoie; dicarbocalm pentru arsuri stomacale.

7+
Vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina97 spune:

beluistef, aproape ca mi-am dat seama de unde vine userul tau :

beatrice + luisa +

sa nu te superi, stiu ca nu prea are legatura cu nimic din acest topic dar femeilor le e permis orice

cristina 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina97 spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

'neata burtici!
Adriana, cum adica sa nu iti poti lua nici o zi de concediu cand se naste bebe? Starea de rau poate persista pana misca bebe sau mai putin. Curaj..merita! Eu am avut acea stare cam toata sarcina cu Ale...
Lia, bine ai venit si sarcina usoara!

Va imbratisez pe toate si va doresc o zi frumoasa!

Larisa Mamica de Alexia (13 iulie 2006) si 5+

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

draga larisa,
am vazut ca avem aceeasi DPN: 24.07.2010. Sa dea domnul sa fie cu noroc

cristina 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

Sheritra - am si eu abonament la CM... tu esti cumva la un doc de acolo? poti sa-mi recomanzi pe cineva, ca as vrea si eu sa merg acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

buna fetele

si eu sunt la inceput de sarcina...joi intru in saptamana 5...

de 1 an jumate ne chinuim sa ramnem gravizi..si uite ca s-a intamplat minunea

am fost la eco..s-a vazut asa..o guguloaie..maia stept sapt viitoare pe la 6 sapt sa vedem ce o mai fi

si eu am dureri..contractii..dar se potolesc cu nos-pa si utrogestan

eu iau oral pentru ca stiu ca se asimileaza mai bine...acum atatea case atatea obicee

si eu abonament cmu..asa ca astept sugestii

aa...si am uitat inceputul...bine v-am gasit si sper sa ramanem pana la capat sanatosi

----------------------------------------------
my somebody....

5+

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare!!!
Eu sunt Z21 din 23,24.Am ovulat in Z12.Am fcaut ceva teste,dr inca nu au iesit pozitive.Nu ma certati,dar tentatia e mare.La prima sarcina mi-a iesit testul pozitiv in Z20 din 24.Dar atunci am ovulat la 10 zile.
Eu cred ca sunt graviduta,asa simt eu.Inainte de fiecare menstruatie imi venea cam cu 6 zile inainte o scurgere maronie....care acum nu a mai venit.Asa am patit si la prima sarcina.As manca tot timpul.Mi se face foame foarte des...si am pofte...de exemplu azi am vrut sarmale cu varza murata.Dar nu fiarta ci cruda.Pana la urma am mancat cu friptura de porc.Apoi imi simt burta grea in partea de jos si parca tot timpul as fi balonata.Seara ma apuca ceva dureri de burtica,dar trec la nospa.Sper sa nu fie toate numai in imaginatia mea...
Mai fac un test peste 2 zile.Sa tineti pumnii.Sper sa vin cu vesti bune.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Ingeras mic,mami,tati si Bea nu te vor uita niciodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Cristina, da..avem acelasi DPN...sa dea Domnul sa fie totul bine! Te imbratisez!
Adriana, pai daca esti PFA tot cotizezi la stat sub o anumita forma nu? Trebuie sa iei in calcul ca va trebui sa stai cu bebe minim 3 luni, desi e extrem de putin. E bine sa calculezi in asa totul incat macar 2 saptamani inainte de nastere sa stai acasa si cel putin 3 dupa. E aproape imposibil sa poti lasa copilul mic acasa. Trebuie sa gasiti o modalitate cu ratele....Sa nu mi-o iei in nume de rau insa sarcina e imprevizibila si poate necesita si perioade de repaos la pat, odihna etc. Eu is patita...am stat 3 luni la pat. Eu zic sa discutati de pe acum in familie, eventual si cu prieteni ce sunt deja parinti si pot vorbi din experienta
beluistef, sa stii ca si eu azi tot silabisind nik-ul tau, ma gandeam de unde vine minunatia... Cristina a fost mai isteata... Stef vine de la numele sotului....?
Ramonella, te asteptam sa ni te alaturi...

Eu am mancat in seara asta paine cu salata de vinete. Of ma incearca o greata usoara..suportabila, fara varsaturi insa ceva semnale sunt...ca se apropie greturile. De ar ramane la stadiul asta...ar fi parfum...

Larisa Mamica de Alexia (13 iulie 2006) si 5+

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

haideti ca elucidam misterul userului elenei. stiu eu, stef vine de la un nume preferat, si anume Stefan..iar dc va avea un bb baiat, acesta ii va fi numele..:)

Ramo!!!!!!!! iti tin pumniiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!! parca ma vad pe mine..asa am tinut-o vreo 3 odisee..ceea ce nu iti doresc si tie.

Paula 7+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ramoooooooooooo la Bea aia avut test poz in Z10DPO tin minte perfect ,poate si acum este la fel eu ma rog ptr tine

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput