Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

eu nu o sa pot lua nici o zi de concediu cand se naste bb si nici nu are cine sa ma ajute). 7+
Vine bebe!
[/quote]

Chiar nu inteleg ce vrei sa spui. Dupa ce nasti te ridici si te duci la munca? Concediul minim de lauzie (postnatalul) este 42 zile dupa nastere, nu te primeste nimeni la nici un servici. De doi ani concediu ingrijire copil nu mai pomenesc.
Si cred ca sunt multe persoane pe care nu are nimeni cine sa le ajute. Copilul este responsabilitatea noastra totusi.

Shery +5 si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Citat:
citat din mesajul lui mya85

Ce ziceam eu acum cateva zile ca n-am simptome de sarcina? Tocmai au inceput si astea... De dimineata parca mi-e tot greata, la orice ma gandesc sa mananc si mai ales la dulciuri. Inainte imi placeau mult dulciurile dar acum nici nu ma mai pot gandi la ele. Am in frigider inca o bucata de tort de la ziua mea pe care sotul ma tot indeamna sa o mananc dar nici nu ma pot gandi la ea Vi se intampla si voua la fel? Oare o sa ramana respingerea asta pt dulciuri si dupa nastere? Nu m-as supara pt ca inainte nu trecea o zi fara sa mananc ceva dulce.
Voua ce va face bine sa mancati cand aveti starile astea de greata? Ca eu nu stiu ce sa mananc la lucru iar daca mi-e foame parca mi-e si mai rau... Offf

6+

Nici eu nu mai pot suporta dulciurile si cand mananc ceva ce este dulce, mananc asa mai in scarba.In schimb prefer mai nou sa mananc sarat (nu excesiv) , ce eu nu mancam inainte asa si daca se poate cat de multe chestii acre, ceapa , dar cum ziceam NU DULCE.
La lucru imi iau mancare gatita de acasa, dar dupa o ora dupa ce mananc mi se face iar foame si nu mai vorbesc de noaptea.Azi noapte a trebuit sa ma trezesc sa mananc ca asa de tare ma durea stomacul si dupa am adormit instant.Cred ca insomniile se datorau si foamei .

A... si am observat ca indiferent ce mananc sau beau am un gust amar in gat, care nu trece nici cum. Voi aveti asa ????
Cred ca eu sunt cam ...

Elena, 7+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Dragi mamici, va rog sa va rupeti doar 1 minut din timpul vostru si sa ajutati organizatie non profit - EMA, printr-un simplu vot

EMA este o asociatie non profit, ce are ca obiect de activitate un serviciu de urgenta pentru situatiile extreme. EMA este organizata si sustinuta pe baza de voluntariat,si de donatii. Unul dintre cei care au donat acestui "organism " un autotvehicul de interventie este SMURD -ul. EMA a fost infiintata de un pasionat off-roader pentru a ajuta pe cei la care ambulantele normale nu pot ajunge, adica sate izolate, varf de munte.... ( mai multe informatii, aici http://www.fundatiaema.ro/Despre-E.M.A.html)

Puteti ajuta acest ONG sa castige (din partea guvernului Romaniei) echipament necesar, accesand urmatorul link, si votand doar prin transmiterea adresei de e-mail. Daca vreti sa ajutati si voi, accesati..

http://www.charitygift.ro/513/58/1/6/Fundatia%20E.M.A.-Emergency%20Medical%20Assistance

As vrea sa va ganditi ca, daca voua sau celor dragi voua vi se face rau sunati la 112 si o salvare poate ajunge la timp la voi, dar oamenii si copiii din zonele greu accesibile nu au nici o sansa la supravietuire... Asta este sansa lor!

Numai astazi se mai poate vota!! Va rog dati mai departe la cat mai multi cunoscuti!

Multumesc

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Nici eu nu mai pot manca dulciuri ca inainte si va dati seama ca nu imi pare rau. Nici acru nu pot manca si mai am un pitic pe creier: nu mai pot atinge partea abraziva de la buretele de spalat vase, ma zgarie pe creier si ma dor si dintii. Noroc ca are cine sa spele vasele Mama, cand era gravida cu mine, nu putea atinge lingurile de lemn. Asa ca fiecare avem/am avut cate un pitic

Alina, 7+

Cum creste bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005

Nici eu nu mai pot manca dulciuri ca inainte si va dati seama ca nu imi pare rau. Nici acru nu pot manca si mai am un pitic pe creier: nu mai pot atinge partea abraziva de la buretele de spalat vase, ma zgarie pe creier si ma dor si dintii. Noroc ca are cine sa spele vasele Mama, cand era gravida cu mine, nu putea atinge lingurile de lemn. Asa ca fiecare avem/am avut cate un pitic

Alina, 7+

Cum creste bebe

Interesanta chestie...
Eu am avut o colega careia ii placea sa manance zgruntzuri de var de pe perete si am intrebat-o de ce mananca si a zis ca mama ei cat a fost gravida cu ea poftea foarte des la acesti zgruntzuri. ciudate pofte ii dadea colega

Cum creste samburelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Larissa, acum am vazut si eu ca esti din nou insarcinata!!! Felicitari din tot sufletul!!! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos!!!! Stiu ca data trecuta ai avut o sarcina cu probleme. Sper ca acum sa fie totul bine si sa nu mai ai parte de nici o emotie. Sa stii ca si la mine sarcina cu Andrei a fost horror, am stat cateva luni numai in pat, iar la Emma nu am mai avut nici o problema, a fost totul perfect pana la final.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina97 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005

Alina, 7+

fetelor, eu as manca ceapa non-stop (desi imi da arsuri la stomac, fara nicio legatura cu sarcina, asa pateam si inainte, ma indopam cu ceapa si apoi bagam lapte rece sa sting arsurile).
si intr-adevar nu mai pot papa dulce, ieri s-a indopat sotul cu 2 ciocolate si mie mi se facea greata cand simteam mirosul.

cristina (5+)

Mergi la inceput

Cristina eu de la prima sarcina nu mai pot manca ciocolata, daca mananc una pe an (cumulate bucatelele), asa sensibilitate mi-a dat prima sarcina ca se pare ca m-a marcat for ever., plus alte chestii ( chiftelute, mancarica de cartofi) mananc foarte,f.f.f.f.f. rar.
Ah, era sa uit si nu mai pot suporta parfumuri, spray-urile dulci (tot de la prima sarcina), eu care eram fana lor, imi produc dureri mari de cap, greata si cand este dat cineva de langa mine si stau mai mult timp in prezenta acelei persoane pot ajunge la ...
Ce mi-a facut mie prima sarcina......am sechele..., insa m-am obisnuit cu ele , ce sa-i fac...

Asa ca aveti grija sa nu patiti ca mine...

Cum creste samburelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Cristinica, iti multumesc din suflet pentru urari. Pana acum ma simt...muult mai bine fata de sarcina cu Alexia. Sa dea Bunul Dumnezeu sa fie totul bine pana la sfarsit!
Eu ti-am admirat printesa din poze! E minunata! Iar tu ti-ai revenit extraordinar de repede...nici nu zici ca abia ai nascut! Arati superb!
L-am admirat si pe Andrei...Ii facem cunostinta cu Alexia intr-o zi?

Larisa Mamica de Alexia (13 iulie 2006) si 5+

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cricrim spune:

Buna ziua

Felicitari tuturor viitoarelor mamicute sa aveti nastere usoara, copii sanatosi si mancaciosi.
Eu sunt o mamica de zmeurica iulie-august 2009, va citesc cu drag si imi aduc aminte de toate momentele frumoase petrecute in sarcina.
Daca aveti timp si va place votati micuta zmeurica, multumim frumos.

http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1528&ord=&pg=1&keyword=stefania%20alexia&srch=yes

Mergi la inceput