Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

S-a dus in sfarsit cineva sa-mi ia covrigi calzi

Si ca sa vedeti ce pofte am eu acum...la mine la calculator se aud colinde acum. Mi-e pofta de spiritul Craciunului si tot ce e frumos atunci. Abia astept sa vina Mosu!

Alina, 7+

Cum creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005

S-a dus in sfarsit cineva sa-mi ia covrigi calzi

Si ca sa vedeti ce pofte am eu acum...la mine la calculator se aud colinde acum. Mi-e pofta de spiritul Craciunului si tot ce e frumos atunci. Abia astept sa vina Mosu!

Alina, 7+

Cum creste bebe

Ce frumosssss, colinde

Mai este putin si vin sarbatorile, dupa parerea mea sunt cele mai frumoase sarbatori din an.Si colindele sunt...no comment... de duc intr-o stare din aia frumoasa si buna dispozitie.
Frumos ce sa mai.

Scuze eu am crezut ca-ti era foame de papa virtual.Unde dai si unde pica .

Elena, 7+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Dragelor, uitati aici radio live numai cu muzica specifica Craciunului...foarte frumos! Eu il ascult cu mare drag:
http://radio.itbox.ro/live/radio-live.php?denumire=Craciun-Christmas

Alina, am vazut ca ai DPN-ul pe care l-am avut eu cu Ale. Si eu am si nascut chiar de DPN...M-am emotionat....

Larisa Mamica de Alexia (13 iulie 2006) si 5+

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Mercic de link

Elena, 7+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

sa-ti fie de bine Alina...si eu tocmai am papat un iaurt si un corn.
Stefania bine ai venit!
Larisa merci de link!

v-ati gandit sa va cumparati carti despre sarcina?
ce parere aveti despre asta http://www.curteaveche.ro/La_ce_sa_te_astepti_cand_esti_insarcinata_Editia_a_II_a-3-597

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 7+

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Dragelor, uitati aici radio live numai cu muzica specifica Craciunului...foarte frumos! Eu il ascult cu mare drag:
http://radio.itbox.ro/live/radio-live.php?denumire=Craciun-Christmas

Alina, am vazut ca ai DPN-ul pe care l-am avut eu cu Ale. Si eu am si nascut chiar de DPN...M-am emotionat....

Larisa Mamica de Alexia (13 iulie 2006) si 5+

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

multam de link!
Mie intotdeauna mi-a purtat noroc numarul 13, sper ca si de data asta sa fie la fel. Si ma bucur ca bebe vine vara, pentru ca ziua mea e in noiembrie si intotdeuna imi doream sa fie cald afara, ca sa ies cu copiii la padure de ziua mea. La bebe al meu asa o sa-i fac, o sa-l scot din casa de ziua lui

beluistef, stai linistita, poate asa am dat eu impresia, ca vreau papa virtual, ca nici eu nu m-am exprimat cum trebuie.

Alina, 7+

Cum creste bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ooana

sa-ti fie de bine Alina...si eu tocmai am papat un iaurt si un corn.
Stefania bine ai venit!
Larisa merci de link!

v-ati gandit sa va cumparati carti despre sarcina?
ce parere aveti despre asta http://www.curteaveche.ro/La_ce_sa_te_astepti_cand_esti_insarcinata_Editia_a_II_a-3-597

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 7+

Noi 2...

Multumesc!
Eu am carticica asta, nu e cine stie ce, mai multe info gasesti pe net acum. Dar e frumos de citit seara, in pat, alaturi de tatic

Alina, 7+

Cum creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

Ce ziceam eu acum cateva zile ca n-am simptome de sarcina? Tocmai au inceput si astea... De dimineata parca mi-e tot greata, la orice ma gandesc sa mananc si mai ales la dulciuri. Inainte imi placeau mult dulciurile dar acum nici nu ma mai pot gandi la ele. Am in frigider inca o bucata de tort de la ziua mea pe care sotul ma tot indeamna sa o mananc dar nici nu ma pot gandi la ea Vi se intampla si voua la fel? Oare o sa ramana respingerea asta pt dulciuri si dupa nastere? Nu m-as supara pt ca inainte nu trecea o zi fara sa mananc ceva dulce.
Voua ce va face bine sa mancati cand aveti starile astea de greata? Ca eu nu stiu ce sa mananc la lucru iar daca mi-e foame parca mi-e si mai rau... Offf

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mya85

Ce ziceam eu acum cateva zile ca n-am simptome de sarcina? Tocmai au inceput si astea... De dimineata parca mi-e tot greata, la orice ma gandesc sa mananc si mai ales la dulciuri. Inainte imi placeau mult dulciurile dar acum nici nu ma mai pot gandi la ele. Am in frigider inca o bucata de tort de la ziua mea pe care sotul ma tot indeamna sa o mananc dar nici nu ma pot gandi la ea Vi se intampla si voua la fel? Oare o sa ramana respingerea asta pt dulciuri si dupa nastere? Nu m-as supara pt ca inainte nu trecea o zi fara sa mananc ceva dulce.
Voua ce va face bine sa mancati cand aveti starile astea de greata? Ca eu nu stiu ce sa mananc la lucru iar daca mi-e foame parca mi-e si mai rau... Offf

6+

la fel am patit si eu, care eram mare mancatoare de dulciuri...acum sunt fan grapefruit sau kiwi si beau limonada in fiecare zi

Oana 7+

Noi 2...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Pai normal ca seamana cu tine daca e baiat
Cat mai este ma o ecografie?

Habar n-am ca am abonament la CMU. Dar am vazut ca bat tot ca pe vremea noastra, de la 2 mul trim I pana la 4.5 mil trim III si dublu la gemelari. (ma refer la morfologice, cele de rand 50 ron in plus la consultatie, depinde si de fite).
De ex la Herghelegiu nici n-am ajuns sa mai intreb pretu, ca cica in aprilie avea un loc disponibil la 12 noaptea (cand se facea din caleasca dovleac )asa ca am lasat-o balta.
La renumitul Iosup nu mai vreau, am auzit de prea multe rateuri in ultima vreme.
Asa ca raman la Dinu de la CMU, nu este in top fite dar e f f buna, are ochi bun si n-am auzit de nici un rateu. Oricum voi merge la trei ecografisti diferiti asa ca nu conteaza !

Shery +5 si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput