Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 10
ancadragoman spune:
Pai normal ca seamana cu tine daca e baiat
Cat mai este ma o ecografie?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaBuc neatza Eu de cateva zile sunt tare depresiva. Nu imi vine sa fac nimic, sunt nervoasa si plang in continuu. Imi e frica ca nu ma voi descurca (eu nu o sa pot lua nici o zi de concediu cand se naste bb si nici nu are cine sa ma ajute). Sunt terminata cu nervii. Nu mai am dureri de cap asa de des, greata nu prea imi e, dar am o stare generala proasta, ma simt ca atunci cand ai baut prea mult. Nu mai vreau! 7+ Vine bebe! |
offf...hai ca trece si perioada asta si iti revine optimismul.
cum sa nu iti poti lua nici o zi...si daca nu iti iei concediu tot anul viitor si tot se rezolva cateva saptamani...hai capul sus mamico
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
beluistef spune:
Cristina eu iau acid folic de 5 mg (acifol-asa ii zice) de ala mi-a dat medicul.Am luat si iau si elevit, mai ales ca mi-au gasit calciul mic in urma analizelor.
Am o prietena care ia Royal Tonic Prenatal (pe baza de laptisor de matca, ghimbir si catina in primul trimestru )la recomandarea medicului, ca i-a zis ca elevitul este sintetic si asta este natural si se simte mai bine cu greturile si .Ma gandeam sa-mi intreb si eu medicul sa vedem ce zice, ca si eu stau foarte rau la capitolul si greturi, plus lipsa poftei de mancare in ciuda fapului ca imi este foame.
Alina si eu gafai pana urc la 3 ca la et. 3 stau de zici ca duc in spate pietre de moara., plus ca obosesc imediat la treburi din astea mici ce fac prin casa.
Multa bafta vineri la eco, sa vii cu vesti bune despre bebic.
Adriana aceste stari sunt normale in primul trimestru de sarcina, nu te speria, si eu am toane de astea, mai ales ca bebicul este al-3-ilea . Stai linistita ca or sa treaca din intensitate si poate chiar de tot cand va misca bebe.
Cum adica nu-ti poti lua concediu cand nasti ???????
Elena, 7+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul
babiela spune:
liuta iubita am venit sa te felicit si aici la delfinasi, pe care-i citesc de cand s-a deschis subiectul si sper sa ma alatur cu totul aici , sa aveti cu toatele sarcini usoare si bebei sanatosi la termen...
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
Alina2005 spune:
Mai fetelor dar vorbarete mai sunteti!
Mie mi-e foame acum de nu mai pot si nimanui nu i se face mila de mine sa-mi dea sa pap.
Apropo de Utrogestan, eu iau 4 pe zi, 2 dimineata, 2 seara, intravaginal, si mi-e mult mai bine, n-am mai avut deloc contractii. Am citit pe prospect ca in timpul sarcinii se administreaza numai intravaginal. Si am mai auzit ca daca e luat pe cale orala, da o gramada de reactii adverse urate.
Fetele, observati ca am si eu semnatura acum cu bebicu. Multumesc, beluistef!
Alina, 7+
Cum creste bebe
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babiela liuta iubita am venit sa te felicit si aici la delfinasi, pe care-i citesc de cand s-a deschis subiectul si sper sa ma alatur cu totul aici , sa aveti cu toatele sarcini usoare si bebei sanatosi la termen... -------------------------------------------------------- mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant ---------------------------------------------------------- NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR ---------------------------------------------- Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare |
ca se ia gravideala
+4 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici
ooana spune:
apopo de stari nasoale, eu cateodata am senzatia ca nu ne vom descurca, ca nu vom fi niste parinti buni etc.
ma bucur sa aud ca sunt normale starile astea
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
stefania_97 spune:
Buna fetelor,
Ma alatur si eu odiseei de august din nou dupa 2 ani. Am o fetita care s-a nascut in august 2007 si de cand ati deschis odiseea de august 2010 aveam un sentiment ca ma voi alatura voua.
Ultima menstruatie am avut-o pe 23 octombrie si a fost de fapt un avort spontan la 5+ saptamani. Cand am inceput sa am greturi mi.am dat seama ca aveam ceva la cuptor iar cand ciclul nu a aparut am confirmat cu 2 teste de sarcina pozitive ca am primit cel mai frumos cadou de Craciun.
Sunt super speriata de o sarcina imediat dupa avort dar ma rog la Dumnezeu sa decurga totul bine si sa imi tin bebelusul in brate in august.
DNP este 30-07-2010 dar am un feeling ca se va naste in august.
Iar ziua mea de nastere este 04-08-1979.
Sa dea Dumnezeu sa avem o sarcina usoara si delfinasi sanatosi
Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
peta spune:
am fost si eu aseara la doc, si m-a linistit. A zis ca la cat de mica sarcina probabil sunt sangerari de implantare, ca nu e ncio problema, mi-a facut si eco, sarcina nu s-a vazut dar a zis ca aratabine in rest, cervixul inchis, nu e urma de sangerari sau ceva, si intr-adevar parca nici nu mai am sangerari, doar o secretie un pic mai inchisa la culoare...pe 4.12 ma duc la eco. Doc s-a ingrozit cand a vazut cati foliculi am avut la inseminare, a zis ca se gandeste cu groaza cati or fi
beluistef spune:
Alina vezi ca a dat Lia de papa, a facut cinste pentru ca s-a alaturat odiseei noastre.
Frumoasa semnatura ,... cu placere draga si alta data cand ai nevoie te ajut cu cea mai mare placere.
Stefania bine ai venit in mijlocul nostru, sarcina usoara si bebe sa stea acolo in burtica pana la 40 de saptamanai.
peta felicitari pentru vestile bune, le asteptam si pe cele din 4 decembrie.
fetele
Elena, 7+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul