Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina97 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Citat:
citat din mesajul lui cristina97

buna fetelor,
astazi am reusit sa vorbesc 1 minut cu doctorita la care as vrea sa merg (nu am reusit sa prind o programare decat saptamana viitoare) si mi-a recomandat sa iau duphaston, 2 pastile pe zi pana ne vedem la eco saptamana viitoare joi. I-am spus ca am mai avut anul trecut o sarcina oprita in evolutie in saptamana 8-9 si de aceea mi-a zis sa iau aceste pastilute.
ce vreau sa va intreb: mai ia cineva acest tratament, va rog?

si ca sa fie treaba treaba, mi-au "disparut" si greturile si durerile de cap....adica am avut ceva greturi in prima parte a zilei doar joi, vineri si sambata (vineri am facut si testul si am vazut ca e pozitiv); ieri si azi m-am simtit ok...La voi tot asa de repede au disparut greturile? Sau...mai vine o tura?

va
cristina (5+)

Si eu iau acest tratament, doar ca eu iau 3 pastile pe zi, plus acid folic.Si trebuie sa-l iau, mi-a zis doctorul, cel putin 3-4 luni de aici inainte.
Deci stai linistita ca este doar progesteron si acesta mareste sansele ca bebicu sa stea cumintel acolo (pana rolul progesteronului este luat de catre placenta ) si sa fie bine.

Elena, 7+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul

draga beluistef, saru'mana de raspuns, m-am mai linistit
mai iau si elevit de 3 saptamani (care are si 0,8mg acid folic) si de cand am aflat de am mai pus de la mine o pastiluta suplimentara de acid folic de 0,4mg. Tu cat acid folic iei?

a "simtit" ea doctorita ceva de mi-a recomandat progesteron pentru ca ieri seara a aparut si la mine o mica scurgere maronie... dar ii dam noi in cap

cristina (5+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata

bun venit gravidutelor...si merci de ceai Lia

fetelor, ieri seara au aparut si la mine primele pete maronii-rosiatice insotite de crampe ...maine merg la medic, parca nu mai am rabdare

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 7+

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

neatza

ooana, of! Sper sa fie bine!

Eu de cateva zile sunt tare depresiva. Nu imi vine sa fac nimic, sunt nervoasa si plang in continuu. Imi e frica ca nu ma voi descurca (eu nu o sa pot lua nici o zi de concediu cand se naste bb si nici nu are cine sa ma ajute). Sunt terminata cu nervii. Nu mai am dureri de cap asa de des, greata nu prea imi e, dar am o stare generala proasta, ma simt ca atunci cand ai baut prea mult. Nu mai vreau!

7+
Vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina97 spune:

Citat:
citat din mesajul lui florisandu

Buna seara dragele mele si bun venit noilor gravidute.
fetelor vreau sa va inteb daca voi aveti scurgeri ,o secretie galbuie ,eu am dar foarte putina si nu stiu daca este ceva normal.
Nu ma doare burta ,nu am mancarimi sau alceva ,va rog sa-mi spuneti voi daca stiti ca sa ma mai linistesc pana vineri cand ajung la doctor , ca sunt stresata si nu-i face bine nici bebeului.

Cu ajutorul lui Dumnezeu, viitoare mamica

draga flori, si eu am aceeasi secretie putin galbuie, cam din ziua in care au aparut greturile, nu e nicio problema. uite, gasesti mai multe info chiar aici, pe prima pagina a site-ului :

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1881

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

'neata burtici!
Adriana, cum adica sa nu iti poti lua nici o zi de concediu cand se naste bebe? Starea de rau poate persista pana misca bebe sau mai putin. Curaj..merita! Eu am avut acea stare cam toata sarcina cu Ale...
Lia, bine ai venit si sarcina usoara!

Va imbratisez pe toate si va doresc o zi frumoasa!

Larisa Mamica de Alexia (13 iulie 2006) si 5+

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Buna schema si poate ii fac o vizita dupa sarbatori ca asa ma lasa el pe mine gravida,prin martie

Asa, asa, du-i si-un purcelas de lapte cu mar in rat, si multumeste-i indelung ca datorita lui !

Shery +5 si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Buna dimineata, mamicilor!
Voua va e mai greu acum la urcatul scarilor?
Si eu am si arsuri, sunt tare nasoale.
Parca nu mai am rabdare sa ii aud inimioara vineri! Parintii mei sunt tare curiosi sa vada ce va fi, fiecare are parerile impartite, mama vrea fetita, tata vrea baietel. Acum sa vedem pe cine multumim.

O zi frumoasa tuturor!

Alina, 7+

Cum creste bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui peta

Sheritra - eu iau 4 utorgestan/zi... ma gandeam sa o intreb azi pe doc daca sa iau oral, dar mie mi se face cam rau, am luat mai demult cate unu seara si imi era rau (ameteli, greata, etc...). O sa mai sap si pe net sa vad cam cum sta lumea cu progesteronul in timpul sarcinii...
cu balonarea e naspa, ca eu tot timpul sunt balonata, ca am niste probleme cu stomacul. Sucuri nu beau - tot pe motiv de stomac, ma balonau rau si inainte. O sa am grija si cand mai merg la baie, sa nu mai "insist" ca deobicei, ca am obiceiul asta

Utrogest oral se asimileaza mai greu/putin in organism decat cel vaginal. Eu iau 6 utro pe zi, alte fete chiar 8.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Sheri nici nu vreau sa il vad dar cum sunt un pic masochista precis ajung iar la el.
Tu ce faci?Cum te simti?Ce a zis tata M?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

A, pai am uitat ce era mai important, vazut samburelu, e mai mare cu trei zile si seamana cu mine !
Il mai vad pe 10 cu Bechir si pe 17 cu M!

Mergi la inceput